Yula -> RE: Alergija na mlecne proteine (30.12.2011 20:57:21)
|
briseljancica, znam ja to za proteine i cudno mi je to sto mi je to rekla specijalista gastroenterolog! I sta ja da mislim o njihovim doktorima i kako da imam poverenje u njih?! Ej, zena radi u jednoj ustanovi gde rade sve sami specijalisti za decu i naplacuje pregled 75€, a normalno kod dr-a je cini mi se 25€. Nije do para, vec cisto da vidis odnos. Mi mozemo da kupujemo mleko i bez recepta, pisala sam na tebi o uvodjenju cvrste hrane, i mi smo ga u pocetku sami i kupovali, ali zasto da doktor, koji bi inace trebao da sve to zna i koji bi trebao da mi zstiti dete, da me usmerava da mu dajem obicno adaptirano mleko i da rizikujem ponovno izazivanje alergije da bi on imao dokaz! A sami znaju da su testovi nepouzdani! Najgore od svega sto je mm sada navro da poslusamo doktore. A najbolja stvar od svega je ta sto imam mleka jos 12 kutija i jos 3 treba da uzmemo, toliko nam je jos ostalo sa recepta. To ce da mi traje bar dva meseca jos, a do tada ce beba da ima punih 9 meseci, pa mozda i preraste alergiju do tada; ko ce ga znati. Meni je sada problem da ubedim muza da kupujemo to mleko sami, nije to zbog para, vec ispada da se ja pravim pametna i da znam vise od doktora [sm=smiley13.gif] Oni ga ubede dok kazes keks. [sm=smiley5.gif] Ubedila sam ga da necemo probati obicno mleko sve dok ne ostanemo na dve kutije sa ovim i taman ce do tada beba jos porasti. Eto, dete dokazano sklono alergijama i oni umesto da za svaku eventualnost iskljuce sve alergene do prve godinice, oni me pritiskaju da forsiram mleko, uzas. Ma, moram ovih dana da vam prepisem listu po kojoj se ovde preporucuje uvodjenje namirnica, pre neki dan kada smo bili na merenju mi dala doktorka, znaci da ne poverujete! Mislila sam da su naopako odstampali, ali nisu. Strasno.
|
|
|
|