Daca88 -> RE: Alergija na mlecne proteine (5.6.2011 17:51:40)
|
Sad mi pada nešto napamet... Kako razlikovati krv u stolici od naprimer nečeg crvenog što beba pojede pa bude kao tragovi tog crvenog po stolici. Ja sam se uspaničila kada sam videla zlatno žutu stolicu prošaranu crvenim,a onda sam se setila da je taj dan A jeo dinstanu dzigericu sa crvenom babura paprikom i pio sok od paradajza... Ja sam ovde isto pisala A je imao netioleranciju(ili alergiju) na kravlje mleko koje sam mu uvela sa 7,5 meseci.Pre toga sa Ad mlekom nije imao problema.Tada je počeo da ima krvi uz stolici,sluz,pojavili su mu se hemoroidi od tvrde stolice i naprezanja,kakio je u klikerčićima ko kamenje tvrdim,osipao se po licu,vratu,potiljku... Tada smo opet prešli na Ad mleko,kravlje smo koristili možda samo dve nedelje. Hemoroid smo izlečili,zatvor takođe,ostao je još problem tvrde stolice,ali nije česta. Sada(11 meseci) mu opet pokušavam uvoditi kravlje mleko,zasad kroz lino proizvode,a sa godinu se nadam da će moći da pije celo. I ja sam sad u nedoumici osipa se po rukama,butinama i vratu,a nisam sigurna da li je od vrućine ili od mleka,jer se ospe uglavnom kada smo napolju.Pedijatar je pominjao i alergiju na sunce[sm=zmeden.gif],ali onaj osip sa 7,5 meseci definitivno da nije bio od sunca jer je bilo hladno....Nego,baš me kopka to kako razaznati krv od nečeg crvenog u ishrani[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|