cicko -> RE: Betanija Novi SAd (18.9.2009 12:27:52)
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Sada me je zvala drugarica, inače je i član RR, Sanja79, ali nije aktivna kao mi, svakodnevni. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Uglavnom, termin joj je za 6 dana, sada je bila na pregledu, beba je karlično, a lekari neće da joj zakažu CR, kažu, možda se beba okrene. Kaže mi ona "Kada će pobogu da se okrene?, ja sam prvo rodila 6 dana pred termin, meni bi mogle krenuti kontrakcije večeras, pa nešto mi se ne porađa prirodno sa bebom koja je karlično!" Kažu lekari, ako se beba ne okrene, konzorcijum (jel se tako kaže?) lekara će da odlučuje da li će ona na CR. Dakle, novosađanke, koje lekare savetujete za "CR preko veze"? Jel znate i cenovnik? Mislim da je kod Vejnovića 500eur. Raspitala sam se, kazu da Vejnovic svojim pacijentkinjama ne naplacuje CR (verovatno jer se nadajes para tokom vodjenja trudnoce), kazu da je izuzetan za CR, da ih najbolje radi, i kad uradi, uradi da to lici na nesto. Ma sta pricam, i tebi je radio, zar ne Tasho?
|
|
|
|