Jele -> RE: Betanija Novi SAd (4.9.2009 16:06:41)
|
Bubo, vidim da si pitala za prof. Belopavlovića. Ja sam bila kod njega na expertnom UZ i na još nekoliko pregleda. Na početku sam išla privatno u ordinaciju u kojoj radi i bio je ljubazan. Kada sam posle išla u Betaniju kod njega nije bio baš tako ljubazan... No dobro, išla sam kod njega jer važi za stručnjaka i zaista ništa ne prepušta slučaju, zaista detaljno radi UZ, ali je čudak, naučnik i komunikacija sa pacijentkinjama mu definitivno nije jača strana. Ja sam se povodila time da važi za stručnjaka, što mi je bilo bitno i zaista je primetio neke stvari dok je Uroš bio u stomaku koje i sada pratimo. Uglavnom, privatno ti zaista posveti dosta vremena, ima strpljenja da priča sa tobom iako ga skoro ništa ne razumeš :) (šalim se, ja sam posle gomile stručnih termina zbunjeno pitala da li je to dobro ili loše i šta mi je činiti, itd.). U Betaniji ti baš i ne posveti mnogo vremena i definitivno je sav nervozan i zbrzan tamo... E sada, koliko ja znam Belopavlović i Aleksandra se nisu bavili ''redovnim i urednim'' trudnoćama, već recimo ''problematičnim''. Belopavlović me je po drugo mišljenje slao kod Aleksandre i bolje sam se osećala kod nje. Znači zaključak je da je Belopavlović veliki stručnjak, ali ne baš ''ljubazan'', na tebi je da vidiš šta želiš.
|
|
|
|