mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Ja ga eto, ni videla nisam. Ja sam kao pala s Marsa. Moja dr nema veze sa Betanijom. Samo zbog porođaja (i par dana pre jer sam prenela, pa krvarila, pa ovo-ono) sam otišla tamo (i sad ove amnio), nikakvi pregledi, UZ, CTG...sve sam to na drugim mestima radila. Nemam pojma ni ko je koji dr ni kako se zove, mene su neki anonimusi porađali. 3 smene je prošlo u tom porođajnom delu dok sam ja tamo dušu ostavljala, neka doktorica, pa neki primarijus, pa onda taj koji me je porodio...neki Relja. Zato sam valjda tako i neupućena, nit su me pitali da li hoću indukciju, nit su mi rekli da su me prikačili... Moram otići jedan dan da se upoznam malo s njima. E, lažem, bila sam na komisiji za CR, koja se sastojala od jednog lekara, morala bih na nalazu da pročitam kako se zove. Relja Djordjevic Kako taj covek nema ni trunke osecaja kad pregleda, zabije onu ruku kao da je zena krava. Ni moj dr nije imao veze sa Betanijom, ali sam izgleda imala srece, pa zapala medju mladje doktore, jedini da kazem matoriji koji su bili tamo i koje sam videla su Stajic (umalo se nije sudario sa mojom mamom kod prijemne ambulante) i Cetkovic. Mene je moj dr redovno slao i na ctg u Betaniju da provere da li je sve ok, jer je bebac uvek spavao kod njega u ordinaciji, i kao dobro je da me zapamte. Pa su me na kraju zapamtile zenice na onoj "recepciji", i mislile da sam maloletna jer me je mama vodila Dr koji mi je bio na porodjaju je Bojan Karadeglija, mladji, zgodan, visok, celav (mislim takva mu je frizura), prijatan. I neka mlada doktorica, nemam pojma kako se zove, ona me je usivala.
|