|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Betanija Novi Sad
25.9.2012 13:54:22   
isidora88
bojanice user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 901
25.9.2012 14:21:25   
pocahontas
ja sam se porodila pre 2 nedelje, vejnovic je tada poceo privatno da radi ali ne znam da li moze da operise, dok je bio odsutan ja sam na kontrole isla u njegovu ordinaciju kod dr bojana sekulica koji takodje radi i u betaniji i zadovoljna sam, raspitaj se i za njega kako radi cr

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 902
25.9.2012 19:11:55   
simche
da li je neko od vas imao zakazan cr zbog konkretne indkacije, isao na komisiju i sve to po redu, ili je to bilo 'po dogovoru'? kakve su tarife za te dogovore, inace?

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 903
25.9.2012 21:23:59   
bubulence

IZVORNA PORUKA: isidora88

a bogavac mi je kao mesavina zorice brunclik i jos neke grandovkeuser posted image , bila sam na preglede jednom kod nje i ne bih vise da imam dodira sa njom, nokti 5 cm, fuj user posted image

zorice brunclik, nade topcagic i ejmi vajnhaus...
meni je ocajna, nisam isla kod nje na CR ali me je jednom primila u toku noci u 24. nedelji trudnoce zbog bolova i samo sto me nije tukla jer sam je probudila. grozno grozno grozno. a prisustvovala sam situaciji kada je molila moju drugaricu da je ne prijavi za nesto sto je uradila da ne bi izgubila posao....

Direktna veza do poruke: 904
25.9.2012 22:55:31   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: simche

da li je neko od vas imao zakazan cr zbog konkretne indkacije, isao na komisiju i sve to po redu, ili je to bilo 'po dogovoru'? kakve su tarife za te dogovore, inace?

Ja sam imala indikaciju.
Imala sam potvrdu očnog lekara da je sekcija najbolja opcija za mene.
Druga je stvar da se nisam prepustila slučaju ko će tu sekciju da odradi.
A onda za drugi CR je indikacija bio prvi.

Cenovnik ne znam.

(odgovor članu simche)
  Direktna veza do poruke: 905
25.9.2012 23:27:02   
isidora88
cena od 300 eura sve zavisi ko radi cr

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 906
25.9.2012 23:30:36   
Anoniman
to je zvanican cenovnik? sa sve fiskalnim?
bogavcevoj ni nacrtanu ovcu da je pripazi! njoj treba zabraniti da dise, a ne da radi sa zenama user posted image

Direktna veza do poruke: 907
25.9.2012 23:32:08   
Anoniman
Isi, mislim da je više. Skoro pa duplo više.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 908
26.9.2012 0:06:55   
isidora88
sve zavisi ko radi, kod vejnovica je 2000e bio, za njegove pacijente oko 1000e, neki prosek 500 e za dr koji su na glasu.
blackbatty nema fiskalnog, oni nisu obavezni da izdaju racune jer nisu u fiskalnom prometuuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 909
28.9.2012 21:12:50   
simche
hvala svima user posted image . ima li jos neko iskustava sa dr sekulicem? ili ste culi nesto, po mogucstvu, lepo o njemu?

Direktna veza do poruke: 910
29.9.2012 10:27:29   
Anoniman
Ja sam cula sve najbolje za dr Cetkovica, a za Stajica sam cula da radi u ordinaciji Todorovic i da nije bas divan i krasan ako niste njegov pacijent.

(odgovor članu simche)
  Direktna veza do poruke: 911
29.9.2012 10:42:46   
lanajelena
Stajic je prema meni uvek bio fer i korektan i kad sam bila njegov pacijent i kada nisam,srela sam ga pre dva dana i prepoznao me je a prosle su dve i po godine od naseg poslednjeg susreta user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 912
25.10.2012 11:01:05   
new nick
Ja sam bila Vejnovicev pacijent, jer je bio planiran CR, i nikad, ali nikad od mene nije trazio ni evro za to. Otvoreno sam ga pitala koliko sam duzna! Mozda sam ja samo jedna od retkih koja je tako prosla. user posted image

Za dr " Zoricu Brunclik" nisam bas cula lepe stvari...

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 913
13.11.2012 16:45:19   
bojanica7
rece mi drugarica koja je trenutno na patologiji trudnoce i sutra joj rade carski da je u betaniji moguc epidural od ujutru do 22 casa uvece. dakle, bez nekih zakazivaanja i slicno, prosto imaju anesteziologe danju. sta vi znate o tome?

Panta rei

(odgovor članu new nick)
Direktna veza do poruke: 914
13.11.2012 21:12:52   
isidora88
bojanice ako je to istina odoh da zatrudnim nabrzaka dok nije prosla akcija epiduralauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 915
13.11.2012 21:16:11   
New Mom

IZVORNA PORUKA: bojanica7

rece mi drugarica koja je trenutno na patologiji trudnoce i sutra joj rade carski da je u betaniji moguc epidural od ujutru do 22 casa uvece. dakle, bez nekih zakazivaanja i slicno, prosto imaju anesteziologe danju. sta vi znate o tome?

To je uvek moglo. Bar se tako priča odavno. S tim da imaju 2 anesteziologa i ako ima hitan CR, prioritet je da tamo prisustvuju. I naravno, otpada ako si došla a da si otvorena više od 4cm. Tako da u najvećem broju slučaja - nicht od toga.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 916
13.11.2012 22:02:22   
jance

IZVORNA PORUKA: isidora88

bojanice ako je to istina odoh da zatrudnim nabrzaka dok nije prosla akcija epiduralauser posted image

user posted image e dobra si

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 917
14.11.2012 13:36:23   
lajla
Epidural je 15000 din.platis i dobices ga sigurno....samo je bitno da napomenes da si platila i pokazes uplatnicu.

Boze,daj mi strpljivosti da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim one koje mogu,i mudrost da uvek pravim razliku izmedju njih.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 918
15.11.2012 18:30:33   
bojanica7
new mom, znam sigurno da nije tako ivek moglo, jer smo mi na otvorenim vratima u decembru 2010. pitali vejnovica za epidural i receno nam je da on nije moguc bas nikako. jer nema anesteziologa za to. a znam da je pre toga moglo, a evo i sad.

isidora, hihhi, ne veurjem da ce akcija trajati 9 meseci user posted image

lajla, hvala na informaciji. a da ne znas mozda el vracaju pare ako ga ne dobijes. mislim, ipak postoji velika verovatnoca da odem kao drugorotka otvorena 8 prstiju i porodim s eza 15 minuta user posted image *sanjam user posted image user posted image u tom slucaju mi ne treba... al kontamm da ne vracaju lovu...

Panta rei

(odgovor članu lajla)
Direktna veza do poruke: 919
15.11.2012 18:48:57   
isidora88
jos najbolje da im poklonim 15000, pa vratili bi mi sa sve kamatom i pretrpljenim bolom koji sam dozivelauser posted image
onda svako moze da uplati pa da se oni prave ludi i kazu da nema anesteziologa ili tako nesto i da klepaju pareuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 920
15.11.2012 19:06:32   
lajla
Vracaju naravnouser posted image

Boze,daj mi strpljivosti da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim one koje mogu,i mudrost da uvek pravim razliku izmedju njih.

Direktna veza do poruke: 921
15.11.2012 20:52:22   
bojanica7
pa onda super. ja uplatim, ako bude moglo, dobijem epidural, ako ne, znaci da je porodjaju brzo kraj (to se ja tesim) i vracaju mi lovu. zvuci too good to be true user posted image

Panta rei

(odgovor članu lajla)
Direktna veza do poruke: 922
15.11.2012 22:03:27   
New Mom

IZVORNA PORUKA: lajla

Epidural je 15000 din.platis i dobices ga sigurno....samo je bitno da napomenes da si platila i pokazes uplatnicu.

Otkad je to?user posted image Uvek se napominje da je epidural besplatan u Betaniji. Ovo stvarno prvi put čujem.

(odgovor članu lajla)
Direktna veza do poruke: 923
15.11.2012 22:14:23   
pocahontas
ja sam se porodila pre dva meseca i tada je procedura bila sledeca, platis 16000din epidural, ako se porodis u toku radnog vremena, tj. do 15h vracaju ti pare, a ako se porodis mimo radnog vremena zadrzavaju pare jer tada anesteziolog dolazi zbog tebe u bolnicu. e sad, ja nisam uzela epidural, tako da ovo nije iz iskustva, ali su mi tako rekli kad sam se raspitivala.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 924
15.11.2012 22:22:10   
New Mom
Hvala za info. user posted image
Ja bih bila baksuz, oba puta sam se porodila za vikend.user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here