Jele -> RE: Betanija Novi SAd (13.9.2010 22:28:07)
|
IZVORNA PORUKA: Tash Oooooooooooooo Podrumče, jesmo bile u istj sobi na poluintenzivi ili ni u jednoj ne otiče voda? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley11.gif[/image] Patologija - stari deo... nije mi se činilo prljavo, ali jednostavno nije lepo. Šteta što se ne uloži malo u njega. Šok - extra sređen... sestre... valjda zavisi od smene, ali uglavnom ok. Poluintenziva... moja posteljina nije bila krvava, ali ni promenjena dok sam bila tamo. Dan nakon operacije su me digli iz šok sobe, i rekli "Pridržite kateter, i krenite ka sobi 25", kao da ja znam gde je. Stigla tamo, druga sestra kaže "Ovo je Vaš krevet, ovde je kupatilo, istuširajte se!" A u kupatilu, pored wc šolje nema onaj držač na zidu, valjda je predviđeno da piškimo stojeći, ne znam ko bi normalan seo tu... ja sam sela... brisala svaki put pre sedanja... tuš... ne znam gde se odloži sapun i peškir? Valjda se drži u zubima. U principu, nisam očekivala Hajat, ali, moj predhodni boravak Betaniji pre 4 god je bio mnogo pozitivniji. O Bože, pa šta se toliko moglo izmeniti za godinu i po dana???? Ja sam u kupatilu imala taj držač, ne znam kako bih inače izvela piškenje, a nosila sam sa sobom asepsol, panaprskam sve, ostavim ga kod wc šolje iza na onom kao zidiću zajedno sa papirom i ulošcima,ivek sve u plastičnoj kesi... Sad ne mogu da se setim gde sam stavljalatečni sapun za tuširanje, valjda na samu tuš bateriju [sm=zmeden.gif] Ali opet nije bilo prljavo i zapušeno,već jednostavno sam prskala sve jer dve sobe dele kupatilo i mislim deliš kupatilo sa nepoznatima, ja to uvek prskam...
|
|
|
|