Jele -> RE: Betanija Novi SAd (19.8.2010 8:13:34)
|
Savetujem brijanje kod kuće. Koliko ja znam one brijače ne drže u vodi već u nekom dezinfekcionom sredstvu, meni je mirisalo na alkohol kada mi je mahnula brijačem, pa onda skontala da sam obrijana. Pa bilo bi suludo da stoji u vodi, znate šta se sve može preneti tako, a kod nas još nije praksa da nosiš nalaze krvi na sve i svašta, već samo obavezan deo. Isto mi se činilo i za toplomere i oni su mi mirisali na neki alkohol (a stoje im svi zajedno u zdeli). Ja sam inače skoro celu trudnoći bila obrijana, jer sam se i pre toga brijala skroz, tako da mi je bilo lakše. Sve dok sam mogla sama da se sređujem, tako sam i radila, mm me je detaljno sredio pred polazak u Betaniju. Iskreno i ne bih davala onim sestrama da mi priđu jer mi je jedno iskustvo iz srednje škole i operacije slepog creva, kada me je neka koza brijala tupim brijačem i više nego dovoljno. Pa i što stoje u alkoholu meni nije dovoljno, gadi mi se da koristim isti brijač sa nekim, ne znam što im je skupo da kupuju one jednokratne najobičnije i bace posle svake žene.
|
|
|
|