|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Betanija Novi SAd
9.6.2010 20:35:36   
simke
Kratko i jasno NEuser posted image Meni je moja veza prošvercovala hm...mislim da je bio  brufen i kad su me smestili u sobu,dala mi je da popijem i rekla da inače ne daju ništauser posted image

(odgovor članu VERA980)
Direktna veza do poruke: 451
9.6.2010 20:42:46   
bebablue
Nama su u Skolici rekli da ponesemo Analgin u porodiliste, jer se to moze popiti posle porodjaja?user posted image

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 452
10.6.2010 11:40:28   
VERA980

IZVORNA PORUKA: simke

Kratko i jasno NEuser posted image Meni je moja veza prošvercovala hm...mislim da je bio  brufen i kad su me smestili u sobu,dala mi je da popijem i rekla da inače ne daju ništauser posted image
Uh,stvarno ne znam sta da radim...user posted image Jel ti bar pomogao lek?

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 453
10.6.2010 11:45:27   
simke
Ponesi obavezno u torbiuser posted image Meni je pomoglo,prespavala sam noć bez bolova(porodila sam se uz epiziotomiju,rana je bolela čim se ohladilauser posted image )user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VERA980)
Direktna veza do poruke: 454
10.6.2010 11:45:57   
New Mom
IZVORNA PORUKA: VERA980

E sad jedno pitanjce...da li se u Betaniji daju neki lekovi za ublazavanje bolova??? Podrazumeva se da porodjaj nije #dogovoren#. Molim da mi neko sto pre odgovori user posted image

Ja sam ponela febricet (paracetamol) i brufen. Popila sam febricet i mislila da ga džabe pijem, jer je inače dosta slab analgetik, ali je upalilo. Ta dva leka su dozvoljena kod dojenja, kao i u trudnoći.
Jedna porodilja u sobi se žalila na bolove, pa su joj sestre rekle da traži od mm da joj pošalje (bilo je veče, prošla vizita), a ujutru je dr upisala u karton, pa su joj davali brufen na 12 sati.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu VERA980)
Direktna veza do poruke: 455
10.6.2010 11:50:34   
VERA980

IZVORNA PORUKA: simke

Ponesi obavezno u torbiuser posted image Meni je pomoglo,prespavala sam noć bez bolova(porodila sam se uz epiziotomiju,rana je bolela čim se ohladilauser posted image )user posted image user posted image user posted image

BESKRAJNO HVALA!!!user posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 456
10.6.2010 11:51:03   
bebaa
Betanija dno dna, sramota.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 457
10.6.2010 11:51:52   
VERA980

IZVORNA PORUKA: New Mom

IZVORNA PORUKA: VERA980

E sad jedno pitanjce...da li se u Betaniji daju neki lekovi za ublazavanje bolova??? Podrazumeva se da porodjaj nije #dogovoren#. Molim da mi neko sto pre odgovori user posted image

Ja sam ponela febricet (paracetamol) i brufen. Popila sam febricet i mislila da ga džabe pijem, jer je inače dosta slab analgetik, ali je upalilo. Ta dva leka su dozvoljena kod dojenja, kao i u trudnoći.
Jedna porodilja u sobi se žalila na bolove, pa su joj sestre rekle da traži od mm da joj pošalje (bilo je veče, prošla vizita), a ujutru je dr upisala u karton, pa su joj davali brufen na 12 sati.
BESKRAJNO HVALA!!! Bila sam u dilemi da ne >drogiram< bebu!user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 458
10.6.2010 11:53:47   
VERA980

IZVORNA PORUKA: bebaa

Betanija dno dna, sramota.
Podeli sestro i tvoje iskustvo user posted image

(odgovor članu bebaa)
Direktna veza do poruke: 459
10.6.2010 11:55:50   
simke
Nema na čemuuser posted image Zato smo tuuser posted image

(odgovor članu VERA980)
Direktna veza do poruke: 460
10.6.2010 11:57:09   
VERA980
Jos nesto...da li moze i pre porodjaja ili samo posle????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 461
10.6.2010 11:58:22   
lanajelena
meni nije trebalo posle porodjaja,boli rana ali nista strasno,vise me boli kad dobijem

(odgovor članu VERA980)
Direktna veza do poruke: 462
10.6.2010 11:58:47   
simke
Samo posleuser posted image A šta će ti pre porođajauser posted image

(odgovor članu VERA980)
Direktna veza do poruke: 463
10.6.2010 12:01:08   
VERA980
DR mi je >obecala< bolan porodjaj jer imam velike frke s hemoroidima a i bebec je oko 4 kg...pa sam zato malo u frci..user posted image

(odgovor članu VERA980)
Direktna veza do poruke: 464
10.6.2010 12:02:06   
simke
IZVORNA PORUKA: lanajelena

meni nije trebalo posle porodjaja,boli rana ali nista strasno,vise me boli kad dobijem

Sve zavisi od težine porođajauser posted image Ja sam imala karličnu prezentaciju,porodili me prirodno uz indukciju i epiziotomijuuser posted image Kosti su me bolele narednih mesec dana,a rana mi je više smetala,nego što je bolelauser posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 465
10.6.2010 12:02:58   
VERA980
i da..imala sam 50kg pre trudnoce i veoma uske kukove...

(odgovor članu VERA980)
Direktna veza do poruke: 466
10.6.2010 12:03:44   
lanajelena
sto ti onda nije obecala cr nego da te muci

(odgovor članu VERA980)
Direktna veza do poruke: 467
10.6.2010 12:04:09   
simke
VERA ako popiješ nešto protiv bolova,kako ćeš osetiti kontrakcije,napone,kako ćeš znati kad treba da gurašuser posted image

(odgovor članu VERA980)
Direktna veza do poruke: 468
10.6.2010 12:06:41   
lanajelena
Verocka pa ti si res pecena user posted image ...stize Dusan user posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 469
10.6.2010 12:11:34   
VERA980
Ne radi u Betaniji,a i bas je briga!user posted image
a Dusan ce da >zaradi < cveger ako ne izadje uskorouser posted image

< Poruku je uredio VERA980 -- 10.6.2010 12:13:26 >

Direktna veza do poruke: 470
10.6.2010 12:21:28   
lanajelena
tako je i moj Dusan zezao user posted image ...ja presla u Georgine

(odgovor članu VERA980)
Direktna veza do poruke: 471
10.6.2010 12:26:25   
VERA980
Takodje! Join the club!

tako je i moj Dusan zezao user posted image ...ja presla u Georgine

Direktna veza do poruke: 472
10.6.2010 12:56:30   
Anoniman

sto ti onda nije obecala cr nego da te muci

E baš vala! user posted image

Vera, ja bih porazgovala sa nekim dr koji radi u Betaniji o porođaju da sam na tvom mestu.

Direktna veza do poruke: 473
10.6.2010 13:03:38   
lanajelena
slazem se...samo ce te izmaltretirati i mozda ces na kraju ipak zavrsiti na cr ako si uska i nosis veliku bebu...pitaj ti bolje nekog za svaki slucaj...zamisli indukciju bolove(nemozes da se otvoris dovoljno) i na kraju cr nema nista gore

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 474
10.6.2010 13:07:47   
Anoniman
I ja koliko sam shvatila najgora varijanta je nakon xy sati prirodnog porođaja otići na CR. Onda bolje odmah dogovoriti CR, i ne maltretirati se. 

Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here