Misha i Ljisha -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (27.12.2017 3:23:02)
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Samo cu ti reci da je meni cilj u zivotu da ne budem kao moja. Nista ona meni nazao nije uradila, nije me ostavila ali nikada nije ni umela porazgovarati kao roditelj. Nisi usamljen slucaj veruj mi. Ja te [sm=smiley31.gif] jako, ostani jaka. Strasno. I ja se ceo zivot pribojavam da cu postati kao ona, jos sam likom skroz na nju. ali moja mama je (Boze me oprosti) jedna prosta dusa. Ja ne kazem da je ona losa sto ti kazes nista nazao mi nije uradila, ali nije nikad bila tu za mene, i uvek je osudjivala sve sto ja radim. Lepo je ona nas vaspitala ali brat i ja ipak imam "prosirena" shvatanja, ja malo vise cak od brata, na tatu. Tata je taj koji npr kad nemas resenje uvek kaze da se posavetujemo sa nekim, da odemo kod psihologa da ne znam sta. A moja mama, pa ona je konzerva i kad kazes da si bio kod psihologa ona te smatra ludim. E to je moja mama. Zatucana je najstrasnije i tom zatucanoscu povredjuje nas. Ima neverovatna shvatanja, kad smo se npr u oktobru brat i ja posvadjali sa njom bas oko tog malog komsije, ona je stavila uslov bratu da na bratancev rodjendan zove ili nju ili komsije. Zamisli! Naravno brat zvao komsije i ona ladno nije dosla na detetov rodjendan. Pa strasno.....Nemam komentare nekad za nju.
|
|
|
|