Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 4.2.2020 23:42:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Užas Suzi 😵
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 18:13:07
|
|
|
|
Sanidej
|
"Motivacija" za krstenje dece..
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 18:19:12
|
|
|
|
Sanidej
|
Dobili smo na poklon knjigu od naseg svestenika. Namenjena je prvacima koji pohadjaju casove veronauke u skoli. Pocela sam da citam i naisla na ovaj pasus koji sam slikala, knjiga mi je ispala iz ruku i oset_ila sam groznu mucninu. Jos uvek je na podu, ne znam, mozda joj je tamo i mesto..
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 18:22:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ravno onome sto je dete koje ide na veronauku reklo mom detetu jer je bilo nezadovoljno igrom "Bog ce da te kazni...".
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 18:28:06
|
|
|
|
Sanidej
|
Ivanka, mene je ovo jako potreslo ima i nekih licnih razloga, ali nije samo to u pitanju. Zar je ovo nacin da nasa deca uce o veri? Bas sam razocarana i porazena, a sa radoscu sam uzela knjigu u sake i pozvala cerku da malo citamo zajedno.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 18:29:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Knjigu su pisali ljudi. Ali evo iako sam tvrdila da ce D na veronauku kad sam razmislila ipak sam stavila da pohadja gradjansko. Bas iz ovako nekih razloga. Idemo u crkvu, vodim ih. Krsteni su. Ako budu zeleli naucice vise a ja cu ih nauciti ono osnovno. Ovo je bas osudjujuce i strasno. I sta sad ako je neko druge veroispovesti? Automatski ovako nesto poziva na mrznju.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 18:33:40
|
|
|
|
Sanidej
|
Dalje nisam mogla da citam. Kao da mi je neko lupio samar. Ja sam veronauku totalno drugacije zamisljala.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 18:34:29
|
|
|
|
smeško
|
Imate temu veronauka vs gradjansko
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 18:35:51
|
|
|
|
Sanidej
|
Smesko, ovo o cemu ja pisem nema nikakve veze sa temom koju ti pominjes.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 18:36:16
|
|
|
|
smeško
|
Ok.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 18:41:45
|
|
|
|
Sanidej
|
Pokusavam da istresem negativnu energiju tako da sam valjda u pravoj temi :) Smesno kako mene koja uopste nisam formalni vernik (da se tako izrazim) pogadjaju ovakve stvari. Ono o ubicama rodjene dece mi jos uvek odzvanja u glavi.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 19:12:11
|
|
|
|
Maslacak15
|
jes vala grozno, slazem se....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 22:01:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sanidej, vrsta propagande, na zalost vrlo lose. Ja verujem u Bibliju i sa radoscu je citam. Ivi sam kupila deciju Bibliju, pricu o Nojevoj barci zna napamet. Znam sveštenike koji su veoma posvećeni svom poslu, čast izuzecima jer su divni.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 22:06:06
|
|
|
|
Sanidej
|
Uzeto s radoscu, ostavljeno s tugom.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 22:18:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sanidej, ko ti je rekao da je namenjeno prvacima?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 22:29:03
|
|
|
|
smeško
|
Svo vreme se pitam kako je namenjeno prvacima, kada oni ne znaju ni da citaju. N je nosio samo svesku i crtao u njoj, lepili su ikonice...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 22:36:24
|
|
|
|
lanajana
|
Ne shvatam zasto ima bilo kakve veze da li je namenjeno prvacima ili deci starijih razreda. Citirani tekst je zastrasujuc i salje uzasnu poruku. To je sustina.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 22:42:29
|
|
|
|
smeško
|
Jako je bitno.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 22:43:37
|
|
|
|
smeško
|
Tesko da je, uopste, namenjen deci.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 22:50:09
|
|
|
|
Sanidej
|
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 22:50:29
|
|
|
|
lanajana
|
Sta to znaci? Ako nije namenjeno deci nego odraslima, onda je ovo sto pise u redu?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 22:52:47
|
|
|
|
Sanidej
|
Namenjeno je osnovcima i srednjoskolcima kao sto vidite. Nije ovo nama dato u skoli, pisala sam da je nas svestenik poklonio knjigu osnovcima iz nase parohije (tu spadaju i prvaci koliko znam).
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 22:55:17
|
|
|
|
smeško
|
Onda predjite na druge knjige.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 23:11:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Tako nešto ne bi trebalo da je namenjeno bilo kome. Svi imamo pravo na izbor, koliko se sećam. Verujem, da je Isus znao koliko će veru izokrenuti, ne bi se žrtvovao.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije- XI... 17.2.2020 23:16:32
|
|
|
|
Maslacak15
|
ja mislim da je vrlo antihriscanski, barem kako ja dozivljavam hriscanstvo. ali odosmo u filozofske teme.svakako ni jedno.dete ne treba da bide krsteno iz roditeljskog straha od nekakve bozije kazne.... moji su krsteni sa 4-5 meseci.svo troje, ali kad takve stvari procitam okrece mi se stomak.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?