dunja RR
|
Joj žene, sve vas razumem, SVE. Prođoh to. A kod mene sada kontra, ja sam sa S prošla to ne progovaranje, tripovala svašta, vodala kojekuda, od 1,5 godine do 2, nema gde ga nisam vodila, do trenutka dok nisam bila sigurna da je skroz ok. Sve dok sam imala neke sumnje, ludela sam ..i vodala gde god sam stigla, da ga zagledaju, proveravaju. A ja ga zagledala non stop. A M, drugi svet, ne priča ona još, kaže, mama, ponekad, tata, daj, ponekada, zna šta znači NE, drma glavom, i tačno zna šta ne sme, što je meni fascinantno, jer je to S pa ne znam kada, i da li je ikada naučio, on i dalje radi sve što se ne sme . Uzme daljinski okrene ka TV, vozi autiće otkada (S je vrteo točkove ja mislim do godine i do 8 meseci), njega sam učila da pokazuje prstom, nije imao pokazni gest, isto, dugo, ona otkada pokazuje lepo. Ma skroz druga priča. Ja sam sinoć počela da tripujem da M ima rahitis, odjednom, iščitah nešto .. jer se desi ponekada da joj zaboravim da dam vit D, a slabo mi jede, jer je često prehlađena, ribu nisam ni stigla da uvedem, a htela sam odavno, od mlečnog jede kiselo mleko 2,8, i pavlaku tek ponekada, još nisam stigla ni jogurt, toliko su me njene prehlade poremetile, jer ne može od šlajma da guta. desi se nekada samo doručak da pojede. Ovako, je ona ok, čak bi se reklo da je i debeljuca, ali nije, ima 74 cm i 10kg, taman. dugačka je za svoj uzrast, ali aj tripujem jer se znoji puno, ima samo jedan zub koji je tek provirio, tek malo porastao i nekako raste ukrivo, čudno a pojavio se za Božić. Drugih zuba ni u najavi. Hoda odavno uz nameštaj, ali nesigurno i dalje. I tako svašta, a ja tripujem. Njaviše me plaši što ona slabo jede, u poslednja 2 meseca, zbog tih prehlada, posebno meso slabo prolazi, voće i ajde. Uvela sam jaje, i belance (valjda, jer jela i celo kuvano belance i sve je ok) i jaje ajd prrođe. Ali povrće i meso, slabo, tera joj nagon za povraćanje, i ne prolazi, plaši me. I večeras opet ona ima T, imala je 39, posle Eferalgana je pala, videću noćas. Inače je vesela bila posle leka. Ja imam grip unazad par dana pokupih u DZ kada sam otišla da primim inj ohb12.
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.2.2020 1:09:50 >