milicicak -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (3.2.2020 21:07:31)
|
Ljiso, smesko, ni vasi ne pricaju... ovaj moj komunicira znakovima, zvukovima, rukama al ne prica. Mini buba se u njegovom uzrastu svadjala samnom [sm=smiley36.gif] eno ga, dere se magarac, nece da ga mm uspava a ja ne mogu, gomilu posla imam a kako ne spavam vec nedeljama cim legnem pored njega, zaspim i onda cao zdravo mozgu i poslu. Mene vise niko ne moze da iznervira komentarima na racun dece, znam da sta go da uradim nisam dobro uradila i da je sve naopako i da nemam pojma (i moji i svekijevci) al ceto im se omane kako zlatnu decu imam, pitam se samo ciom zaslugom, njihovom verovatno... mene moj tata nervira, non stop nesto bez veze radi po kuci i basti, pritisak mu skace preko svake mere, milion posto je za vikend imao neki blazi mozdni udar a on budala nece da prestane da se zamajava sa glupostima... treba da padne negde pa da napravi bas potpunu glupost zato sto pobogu neki crep stoji tri centimetra van mesta gde je on zamislio... ubicu ga kad ga vidim, majke mi, ko tri mala deteta se ponasa. Mislim da svaka dva tri meseca vodim sa jednim od roditelja razgovor Nemam sad vremena da vas vodam po bolnicama/sahranjujem te oladite malo sa glupostima
|
|
|
|