Ivanka 75 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (23.1.2020 11:38:24)
|
Ana, to kazem zato sto su mnogi dobri ljudi oko mene umrli kad im nije bilo vreme, mladi, zdravi, a onda ih pokosi nesto iznenada. A sva djubrad ovoga sveta su ostala da zive na ovom svetu. Prvi moji baba i deda po ocu koji su rekli da zensku decu treba u Savu baciti, tj prvo moju sestru pa posle mene. Losi ljudi, prosto i jednostavno, losi. Ali, poziveli su dovoljno dugo da svima zagorcaju zivot i prisustvom i recima. Volela bih da su umesto njih sa mnom bili neki drugi koje sam iskreno volela zbog dobrote i cestitosti. I iskreno, mene tesi taj izraz, tesko jeste, nikad necu preboleti ni brata blizanca ni baku ni deku, ni ujaka koji je umro sa 23 godine, otisao na posao i samo mu glava pala na sto. Ni drugaricu koja je umrla 2 meseca pred svoju svadbu. I sto sam odrasla bez brata blizanca, i sto mi je najbolja drugarica iz detinjstva posla sa porodicom na more pa sleteli kolima u Moraču i ugasila se jedna porodica. Njenoj majci utehe nema. A vidjam je svaki dan kad odem kod mojih. I nije tudja tuga veca od moje, svakome je njegova tuga najveca ma kolika bila. Bol ne prestaje za kim god ga osecali. Sa tim bolom cu i ja ziveti do kraja zivota. Uostalom, ako ti smeta to sto sam napisala, izbrisi.
|
|
|
|