Milena18 -> RE: Tema za istresanje negativne energije- XII deo (25.10.2017 9:57:40)
|
Ni meni sveki ne čuva M stalno, samo sad kad je bolesna pa ne ide u vrtić. Znam da to zvuči sebično ljudima koji nemaju baš nikakvu pomoć, ali verujte mi da se ja pet puta više umorim kad je ona čuva nego kad ide u vrtić jer osim što ne spava pa je kad ja dođem kenjkava, moram uveče i rano ujutru da pripremim tri obroka, da dam detaljne instrukcije (danas me zvala da pita da li sme da joj da vodu [sm=zmeden.gif]), sve vrerm dok su same brinem da li će joj dati nešto što ne bi smela (kao što sam je više puta zatekla sa sitnim stvarima kad je sa njom). Sve to jako iscrpljuje. Pritom ona nije baba koja razmazi dete, naprotiv, čak i vikne na nju zbog gluposti, npr. ako stavi ruku u usta ili ne sedi u hranilici kako je ova zamislila. Dakle, jeste da ima ko da nam uskoči i pričuva je, ali daleko je to od nekog normalnog odnosa. Juče mi se ceo dan plakalo. Najradije bih platila nekome da je pričuva dva-tri sata kad treba, ali to bi verovatno značilo kraj naših odnosa sa njom, a to ipak ne želim.
|
|
|
|