|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvi koraci
3.8.2011 8:22:58   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: Tash

Eto, juče kažem kako nikako ne pušta ruku, kako hoda ukoso, a jutros dete ustade, hoda normalno, i ne da ni jednu ruku. Iskrivila sam se skrooooz! user posted image

a vidiš, ja sam pustila Luku da puzi dokle god je hteo, nijednom ga nisam uspravila da hoda...onda je sam počeo da se uspravlja i na kraju se pustio i hodao maltene normalno, ko mator...sve sam...nijednom se nisam savila da ga držim. Prohodao je potpuno sa 12meseci i 23 dana

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 301
9.8.2011 0:36:19   
Mishica 77
Mi smo zvanično prohodali samostalno 07.08. uveče. user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 302
9.8.2011 8:42:18   
Snelle
Bravo Mishice user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 303
9.8.2011 9:22:37   
majathegreat
IZVORNA PORUKA: Jeca*

a vidiš, ja sam pustila Luku da puzi dokle god je hteo, nijednom ga nisam uspravila da hoda...onda je sam počeo da se uspravlja i na kraju se pustio i hodao maltene normalno, ko mator...sve sam...nijednom se nisam savila da ga držim. Prohodao je potpuno sa 12meseci i 23 dana

E i mi isto tako. Ja ionako imam problema sa leđima. Napravila je svoje prve korake oko prvog rođusa, a od tad mi samo pruži jednu rukicu i lepo ide pored mene. A pre par dana se opustila i sad sama hoda.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 304
9.8.2011 9:24:07   
majathegreat
IZVORNA PORUKA: Mishica 77

user posted image

Direktna veza do poruke: 305
14.9.2011 22:41:46   
magnetic
Prohodali smouser posted image ,mama je jako ponosnauser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 306
14.9.2011 23:59:59   
Mishica 77
Bravo za Dunjicu! user posted image

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 307
15.9.2011 0:03:46   
minavb
IZVORNA PORUKA: Mishica 77

user posted image
Vanja je prohodao 1.07. uvece. Od skoro hoda i unatraske i umire od smeha dok to radi.user posted image

Direktna veza do poruke: 308
15.9.2011 0:08:22   
Mishica 77
Pa vi ste super! user posted image Mi smo malo okasnili. 

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 309
15.9.2011 12:21:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Jeca*

IZVORNA PORUKA: Tash

Eto, juče kažem kako nikako ne pušta ruku, kako hoda ukoso, a jutros dete ustade, hoda normalno, i ne da ni jednu ruku. Iskrivila sam se skrooooz! user posted image

Posle 7 dana hodanja, spustio se na kolena, i neće da hoda. user posted image Ako pokušamo da ga dignemo na noge, on ih odiže od zemlje, da sedne i da puzi. Ustaje sam uz nameštaj, šeta uz njega, još nije shvatio da može da dohvati od dvoseda trosed pa nastavi dalje, nego šeta recimo samo dužinom dvoseda. Odlučila sam da ga ne forsiram, jel to ok?

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 310
15.9.2011 12:23:43   
Jeca*
Naravno. Ustace kad bude spreman

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 311
15.9.2011 12:26:18   
magnetic
Ja sam uvek protiv forsiranja bilo cega.Sam ce on to kada bude hteouser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 312
15.9.2011 12:30:07   
bratzz
Skroz je ok. Tako je i Milica u jednom trenutku prestala da hoda ali posto smo imali gradjevinske radove u kuci nisam imala vremena da joj se posvetim, pa sam je pustila da radi sta zeli i ona je sama pocela da prvi sve duze relacije po kuci kad je osetila da je spremna. Uzgred, prohodala je pet dana pre napunjenih 13 meseci i bila je jako smotana u pocetku (hodala je ko pijanac user posted image ).

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 313
19.9.2011 9:25:00   
Vesela Carapa
Mateja seta uz pomoc jedne rukice,ide i po ogradici ali se pridrzava uz coskove.user posted image

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 314
19.9.2011 21:49:32   
Zvoncica77
Blago vama devojke.Moj Aleksa jos uvek puze i hoda pridrzavajuci se uz namestaj.Vrlo spretno se krece,ali je jako oprezan,nikako da se pusti i krene samostalno.Kako mi se cini u skolu ce krenuti a pridrzavace se za stubove i semafore user posted image Ne forsiram ga,jer smatram da ce valjda doci samo od sebe.Ne znam da li gresim.A dodatno me nerviraju pojedinci koji kako me vide sledi pitanje: Jel prohodao???Pa kad ce??? user posted image

(odgovor članu Vesela Carapa)
Direktna veza do poruke: 315
19.9.2011 23:12:24   
Tea2
Moja malena se pustila po kuci 14.ovog meseca.Pitala sam se kada ce se to dogoditi jer je godinu napunila 19.avgusta,fizijatar mi je rekao da se oni pre osamnaestog meseca ne opterecuju prohodavanjem.

(odgovor članu Zvoncica77)
Direktna veza do poruke: 316
19.9.2011 23:17:53   
Anoniman
Marko opet hoće po koji korak da pravi držeći se za jednu ruku, ali jako uplašeno, oprezno, i viče - svađa se što ga to teram da radi. user posted image No, ono što sam primetila je da kada ide samo za jednu ruku onda se spušta na celo stopalo, čim mu dam i drugu, diže se na vrhove prstiju, i munjevito juri. To mi je bilo bitno da vidim, jer mi je drugarica rekla da određena deca nikada ne prestanu da idu na vrhovima prstiju jer npr imaju noge različite dužine, i na taj način uspostavljaju ravnotežu (tada treba posetiti ortopeda). (nemojte da je pljujete, to mi je naj drugarica, nije rekla zlonamerno ni zabrinuto za Marka, ima i ona dvoje dece, nego je gledala neku emisiju o tome, a ja baš tada zakukala da me brine što i dalje hoda na vrhovima prstiju). 

(odgovor članu Tea2)
  Direktna veza do poruke: 317
26.9.2011 13:03:11   
Cindarella
Mateja je prohodao sa 10 meseca.user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 318
26.9.2011 13:04:11   
minna
user posted image user posted image user posted image
Cind user posted image za vas dvoje, bas sam se pitala gde siuser posted image

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 319
26.9.2011 13:08:05   
Cindarella
Tu sam ja.user posted image Ljubi mi Vladu!user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 320
2.10.2011 0:02:17   
Anoniman
Marko hoda kao lud! user posted image
I dalje posrće s vremena na vreme, te sam mu denula "povodac" (kajševe za prohodavanje) da me ne bi odvalila leđa. Držim na labavo, a kada posrne, pridržim ga. Prelazi pragove, hoda po neravnom.
Najčešće pada ako ide u susret nekome kome se obradovao pa potrči.

(odgovor članu Cindarella)
  Direktna veza do poruke: 321
2.10.2011 0:05:58   
Nensi*
Bravo za Marka user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 322
2.10.2011 11:14:18   
pepeljuga
Vidim da ja nisam pisala, moje dete je prohodalo 4.05. , sa 11 meseci i 2 dana (rano, na mamu user posted image ), to je bilo 7 samostalnih koraka, a i pre toga je pravio po nekoliko vezanih, ali ovo sam napisala kao datum prohodavanja u Radosnicu, znaci tad je polozio za hodanje user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 323
18.10.2011 23:28:23   
Anoniman
Marko je definitivno prohodao. Moram da idem za njim jer se penje na sve (a ne ume), jer trči (a ne ume), jer se naglo okreće pa padne... Ali ide skroz stabilno, piči po stanu i dira sve što ne sme, ljubi ga majka! user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 324
8.11.2011 21:29:16   
Sanjica26 RR
Pre dve nedelje se Teodora samostalno pustila i napravili par koraka. Danas je ceo dan sama vezbala da hoda. Odlicno joj ide i bas se raduje. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Nije se vratila kući iz škole. I neće se v...
Pre nego što kreneš da upireš prstom u druge, možda ipak da ga staviš na čelo.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here