|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvi koraci
27.7.2011 22:04:02   
magde
supeeeer TASH bas super a za zub sto kasnije to bolje.....a Jovan onako vidim da cekori  moram da priznam da sam se iznenadila vidim da zna da cekori a tako mali....user posted image   znam da Nikolina nije imala feze u te dobu...

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 276
27.7.2011 22:07:16   
Anoniman
Da, inače hoda tako da se pridržava za obe ruke. Ako mu jednu ne daš, on se drži za pantalone user posted image i ne ide, stoji ukopan.
Ako se zaigra i pustiš ga, stoji stabilno, ni ne primeti. Onda kad shvati, posle par minuta, počne da se smeje i sedne. user posted image A danas ovo ispade neplanski. Stajao je kod moje bake, ja sedela na zemlji, ona ga pustila i kaže "idi mami!" i on ode. user posted image Ali kad ide prema meni jako se uspali, pa potrči i pada. Kada ide od mene (ka baki recimo), onda ide polako i pravi 4-5 koraka i tada pada njoj u ruke. user posted image

(odgovor članu mejvis)
  Direktna veza do poruke: 277
27.7.2011 22:08:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: magde

supeeeer TASH bas super a za zub sto kasnije to bolje.....a Jovan onako vidim da cekori  moram da priznam da sam se iznenadila vidim da zna da cekori a tako mali....user posted image   znam da Nikolina nije imala feze u te dobu...

Šta znači cekori?

(odgovor članu magde)
  Direktna veza do poruke: 278
27.7.2011 22:09:15   
magde
e TASH a kako ti je bilo drugo dete kad je pocelo da cekori i zub kad mu je porastao....(izvinite ako ima neka greska u pisanje)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 279
27.7.2011 22:09:56   
magde
hahahaha cekori je u stavri hoda

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 280
27.7.2011 22:10:55   
magde
popravio me muz koraci je ne hoda  znaci cekori je koraci slicno i to veoma

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 281
27.7.2011 22:11:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: magde

e TASH a kako ti je bilo drugo dete kad je pocelo da cekori i zub kad mu je porastao....(izvinite ako ima neka greska u pisanje)

Zub sa 8,5 meseci prvi, sa 11 meseci (koliko Marko ima sada) je imao 3 zuba.
Prohodao je sa godinu i 2 nedelje.

(odgovor članu magde)
  Direktna veza do poruke: 282
27.7.2011 22:13:23   
Anoniman
Tash user posted image user posted image user posted image za Marka!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 283
27.7.2011 22:13:40   
magde
[a dobro Nikolina prvi zub na 9 i pol meseci a na 13 meseci je sama skroz hodala...sad cemo da vidimo Jovan...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 284
27.7.2011 22:54:00   
snješka
I Viktor je prohodao. Odavno on hoda uz našu pomoć, ali se prije nekoliko dana sam pustio i napravio 5-6 koraka. I onako sav srećan ponavljao nekoliko puta, od ujaka do mame. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 285
27.7.2011 22:56:58   
magde
oooo super 10  meseci odlicno...

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 286
27.7.2011 22:59:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: snješka

I Viktor je prohodao. Odavno on hoda uz našu pomoć, ali se prije nekoliko dana sam pustio i napravio 5-6 koraka. I onako sav srećan ponavljao nekoliko puta, od ujaka do mame. user posted image

user posted image

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 287
29.7.2011 11:34:18   
lanajelena
Ljudi moji uz mnogo nerviranja i mnogo truda Dusan je juce prepesacio celu dnevnu i trpezariju...nadam se da mogu reci da je sad zvanicno krenuo u setnju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 288
29.7.2011 11:35:23   
Olga75
Dusane user posted image user posted image user posted image
a sad mama tesko tebi

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 289
29.7.2011 11:36:58   
Sanjica26 RR
Dule, Duleuser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 290
2.8.2011 0:04:38   
snješka
Viktor se prije dva dana sam počeo puštati. Ustane i krene, bez obzira da li ga neko gleda ili je tu da ga pridrži. Ohrabrio se momak, misli da može, a trapa samo tako. Napravi deset_ak koraka i uhvati se za nešto ili nekoga, ili padne kad ne stigne da dohvati nešto. user posted image

< Poruku je uredio snješka -- 2.8.2011 0:07:11 >

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 291
2.8.2011 0:07:16   
Anoniman
Marko odustao. user posted image Boji se.
Sada hoda držeći se za jednu tuku, ali nekako ukoso. Jedna noga napred, pa drugu privuče. Kad drži obe ruke, hoda normalno. Ali je najsrećniji na kolenima, sada već puzi i po ulici ako ne idem na onu stranu kud on hoće. user posted image

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 292
2.8.2011 0:10:06   
indy_25
Moja sarah je bila prohodala mislim pustila se nekoliko koraka prije mozda mjesec dana. I padne i vise nije nikako htjela da hoda. Ja stavila status na fb prohodalo mi djete napokon ono svi cestitaju posto svi znaju koliko sam brige imala oko toga sto ne hoda. Kad ona od kako je pala nece vise nikako da hoda. I od neki dan opet pocela sama da se pusta ali ne hoda fino nego trci zaleti se nekako i ubrza i onda padne ili na guzu ili na ruke naprijed. Uglavnom je pocela. Vise je nije dtrah samo bi da hoda i to digne ruke u vis kad hoda.

A koliko sad trebam da cekam da ono pravo prohoda da nemoram da trcim za njom i da je pazim zna li nekouser posted image

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 293
2.8.2011 0:11:43   
Anoniman
A joj, indy, koliko se sećam, mesec-dva sigurno. Ja sam odlepila od toga! 

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 294
2.8.2011 0:19:33   
indy_25
ja vec odljepljujem. Samo trcim za njom boim se da se ne zakuca negdje u glavu. A nju boli briga njoj je smijesno.

Dosle meni komsinice neke mamine mahaluse da me vide i jedna  drzi saru i hoce da je pusti ja joj kazem nemojte je spustati ona ne zna jos hodati. Kaze ona jao cuj pa vec je velika kaze ona daj je ciganki nek je prohoda i daj ciganki koji dinar. I kazem ja mami nemoj da ti slucajno padne na pamet da si je dala ciganki kad mene nema kuci moze mi ukrasti dijete a i ja ne vjerujem mama u takve stvari. Otisla ja neki dan da nadogradim nokte kad moja mama se valja od smijeha i kupa Saru reko sta ti je bona. Kaze ona dala je ciganki da je prohoda user posted image I ja se naljutim na nju. Kad sarah predvece posandrcala i pusti se sama i ode s kraja sobe na kraj sama bez icije pomoci. Kaze mama eto kao vidis da je istina. Kazem ja dzaba ti meni pricas ja ti u to ne vjerujem to je samo slucajnost.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 295
2.8.2011 21:05:21   
Anoniman
Eto, juče kažem kako nikako ne pušta ruku, kako hoda ukoso, a jutros dete ustade, hoda normalno, i ne da ni jednu ruku. Iskrivila sam se skrooooz! user posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 296
2.8.2011 21:13:04   
Snelle
Tasho, bravo user posted image
Indy, treba nekih 10ak dana da se oslobodi i da bude sigurnija, a sigurno mesec i po do dva da ne pada tako lako.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 297
2.8.2011 22:56:44   
Anoniman
I mi hodamo već uveliko, al često padne...pa jurim za njim.

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 298
2.8.2011 22:58:23   
Snelle
Snek, to nam je dobro za kondiciju user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 299
2.8.2011 23:00:51   
Anoniman
Da znaš, nakon što ceo dan presedimo na poslu nije loše uveče se istrčati sa njima.

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Nije se vratila kući iz škole. I neće se v...
Pre nego što kreneš da upireš prstom u druge, možda ipak da ga staviš na čelo.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here