Zemunka85
|
Nije, nije pogresila. Pominula su mi to do sada dve dr, da je to sistolski 1/6 tj gotovo sigurno fizioloski jer se nekada cuje, nekada ne. Van temperature se nikada ne cuje, a u temperaturi nekada da (sto je logicno|) a nekada ne, kao npr pre neki dan, gde sam bas pitala. Kod mene u okruzenju to ima 4oro dece, cak su dva decaka rodjena dan kad i Lara i drugo dvoje dece par meseci razlika i jos im se nije povuklo. Nzm kako mislis "velika"? Zato nikada nisi velik :D. Nama su prvi put culi to sa dve god i par meseci. Do sad je nisam vodila, jer od ove dece oko mene sve cujem iste savete, iako dvoje njih cak ima i simptome poput brzog zamaranja, kasljucanja posle neke aktivnosti i sl. i svima je isti savet - sve je to ok, procice. Tako da je nisam ni vodila, a takav savet sam dobila od kardiologa iz ZB - kada sam jednom slucajno nabasala na njega, kazem slucajno jer smo u 12nocu zakazali privatno kod pedijatra, pa koji zapadne i bas je bio on. On tada nije cuo sum, ali ja mu ispricah da neko cuje neko ne, on me pitao za simptome i kada smo popricali rece da je sve to OK. Naravno da nije na odmet otici, ali eto do sada nisam, ali sada cu morati zbog "mira u kuci" tj dobrih odnosa sa ovom DR, jer je "nikada nista ne slusam" :D. Iskreno ne verujem da je ista tu bitno, jer ona oduvek napreduje kao zmaj, bas je visoka i jaka, ne da se ne zamara, nego nikada, ne kasljuca i sl ... ali aj otici cu, sto da ne. I provericu i ovaj HGB, mada najistinskije verujem da je i tu sve ok. OFF - ti si jos tu? Mi preksinoc bili u ZB, prekoputa na pedijatriji, hteli da nas zadrze, nisam dala, ali iskreno - set__ila sam te se, pa gledam gore u one prozore, rekoh da l moja dRRugarka tuJ :D PS. Aaaaaa ti mislis veliki za ovu temuuuuu sto nismo bebeeeee
< Poruku je uredio Zemunka85 -- 2.1.2016 14:13:02 >
|