Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 4.12.2014 21:03:01
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 4.12.2014 21:24:18
|
|
|
|
big mum
|
Ne znam ništa da sviram kamoli da pjevam a još manje da igram(kolo)Nemam ritma ni malo. Ali volim da slušam dobru muziku imam uho za to.Kad slušam muziku sklopim oči i totalno se uživim u cijelu priču.Jer svaka pjesma ili instrumental ima svoju priču. Moj stričevi su pravi muzičari jedan je cjeli radni vijek proveo u Zg.filharmoniji a drugi imao svoj pop bend kad je bio momak.A moj otac ništa totalni duduk kao i ja.
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 4.12.2014 23:57:58
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Superm, svaka cast! I sve ostale sviracice bravo! Hvala, draga
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 5.12.2014 15:55:56
|
|
|
|
lanajelena
|
Drvene stapice
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 5.12.2014 17:06:38
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Znam da duvam u prste! (i to kad sušim lak ) joj Trco
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 5.12.2014 17:26:47
|
|
|
|
cetvrtko
|
ooo znam li .....hmm . pa jedino sto znam je klavir za nista drugo nisam za sada skolovana
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 5.12.2014 19:25:59
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Klavir, a trenutno sam u fazi ucenja gitare. MM ima zivce ko konopce.
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 23.12.2014 21:10:22
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam oduševljena klavirom. Nazalost ne znam da sviram ali bi sutra volela da moje dete svira klavir
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 30.6.2017 2:33:56
|
|
|
|
branki*
|
Ne znam,ali sam oduvek zamisljala da znam da sviram klavir,to mi je bas otmeno nekako.ponekad sam zamisljala i da znam violinu,i to mi je super kul.
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 30.6.2017 7:07:48
|
|
|
|
Duškić
|
Ja ne , pravi sam tutumrak hihi. Ali sam se bas vratila na dane kad sam sa mladjom sekom stanovala u Nis. Ona je isla na solo pevanje i klAvir. Svako jutro je bilo: "OoooOooo , OooooOoo..". Pa vezbanje klavira.. A ja jastuk na glavu. Posle sam se navikla i prijalo mi je..
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 30.6.2017 10:33:22
|
|
|
|
Milena18
|
Sviram gitaru, ali ne znam da li bi se moglo reći da baš znam Neke osnove sam savladala, da nisam bila lenja, možda bih svirala bolje. Sad nemam ni mnogo vremena, ali kad beba malo poraste možda napravimo bend
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 30.6.2017 11:32:11
|
|
|
|
veselicaa
|
Milena bravo. Ja ne umem nista ma ni onu frulicu u skoli nisam naucila da sviram
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 30.6.2017 21:31:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pisala sam ec da sam.svirala klavir dugi niz godina. A volela bih da ga imam i kuci i da ae podsetim a i devojcice da naucim.
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 30.6.2017 21:42:04
|
|
|
|
Sandricak
|
Znam da sviram na sintisajzeru "Na kraj sela zuta kuca" i "U Milice duge trepavice"
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 30.6.2017 22:49:17
|
|
|
|
choopa choops
|
Ne. Kad sam ja isla u skolu, bila je science fiction kupiti knjige za školu, a kamoli da se ide u muzičku. Tu su išla samo djeca čiji su roditelji imali para, a mi djeca (sa kolodvora Zoo) radničke klase smo svirali lastiš, fudbala i tako to
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 26.2.2018 10:17:30
|
|
|
|
Dora89
|
Ne. Nisu me primili u muzičku školu. Ali bih volela harmoniku.
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 26.2.2018 10:21:43
|
|
|
|
Sarav
|
Na žalost ne, ali me mm tera da me uči da sviram gitaru.
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 26.2.2018 10:23:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Gajde
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 26.2.2018 10:26:58
|
|
|
|
Dora89
|
A jel' treba neki specijalni muzički talenat za gusle? Možda bih mogla.
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 26.2.2018 10:27:27
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Gajde Ozbiljno? 😁 Ja metalofon rasturam, na kraj sela zuta kuca zmurecki 😁
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 26.2.2018 10:31:39
|
|
|
|
Dora89
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Gajde Ozbiljno? 😁 Ja metalofon rasturam, na kraj sela zuta kuca zmurecki 😁 😂 Mislim da smo sve mi koje imamo decu stručnjaci za ksilofon
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 26.2.2018 10:33:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma kakvi malo zeze... Pisala sam vec znam klavir, zavrisla sam osnovnu muzicku skolu.
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 26.2.2018 10:35:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Predpostavila sam, ali kdkud znam 😊 Divno, ja bih bas volela da znam neki, zato cu da mustram moje male ako bhdu zelele
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 26.2.2018 10:49:16
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Dora89 A jel' treba neki specijalni muzički talenat za gusle? Možda bih mogla. Evo dobrovoljno se pridruzujem.Ako me primas u klapu
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 26.2.2018 10:50:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moje zele al necu da im namecem jos uvek toliko obaveza i aktivnosti jer i ovako mislim da imaju dosta.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?