Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 11.3.2013 23:48:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ništa od isntrumenata ali znam da zviždim
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 11.3.2013 23:49:17
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha ha ha
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 11.3.2013 23:50:33
|
|
|
|
Maraj
|
nista, sto bi Jare (kamiondzije) rekao : antiduduk, tutumrak
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 11.3.2013 23:51:08
|
|
|
|
pandina
|
Antitalenat
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 11.3.2013 23:51:18
|
|
|
|
17 joka
|
frulu sam svirala u osnovnoj skoli u orkestru
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 11.3.2013 23:52:16
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ništa od isntrumenata ali znam da zviždim pa i to je pravo umeće odmah se setih onog čikice od prošle sezone Ja imam talenat
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 11.3.2013 23:56:21
|
|
|
|
imperial
|
Mm svira harmoniku i to baš svira,a ja pored njega lupam,dajem mu ritam
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 12.3.2013 0:28:46
|
|
|
|
Leax
|
Ako ne racunamo serpe,lonce,poklopce ,... i sl. onda nista
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 12.3.2013 7:58:20
|
|
|
|
isidora88
|
ne znam nistza da sviram, nemam sluha uopste
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 12.3.2013 8:01:01
|
|
|
|
Sanja90
|
Znam da sviram na klavijaturi i gitari,mada vise volim da pevam
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 12.3.2013 9:02:50
|
|
|
|
Janncica
|
Znam da sviram harmoniku,flautu,sintisajzer ,pomalo i gitaru. Da su malo ulagali u mene,malo ozbiljnije shvatili "razgranala grana jorgovana" bio bi od mene pravi svadbarski harmonikas. I eto love do krova. Ovako samo mm i deca su prinudjeni da me slusaju.
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 4.12.2014 1:05:54
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka frulu sam svirala u osnovnoj skoli u orkestru joko i ja i bas sam se protivila bilo me sramota podsecalo me na cuvanje ovaca i sviranje frulice a morala sam po nagovoru mame
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 4.12.2014 8:47:32
|
|
|
|
Peace*
|
Ja klavir.
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 4.12.2014 9:01:12
|
|
|
|
emicaa
|
Ne sviram ništa a želja mi je da znam svirat klavir i violončelo
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 4.12.2014 9:22:09
|
|
|
|
Anarunika
|
Ja sam nastavnik flaute, tako da ako nekome trebaju časovi neka se javi A u pauzi između dva časa vežbam klavir I pitanje za srculence: Da li si svirala frulu ili blok flautu jer nije isto. Frula jeste pastirski instrument ali je blok flauta renesansni pa ako si svirala blok flautu asocijacije su mogle da budu mnogo lepše
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 4.12.2014 9:34:22
|
|
|
|
Kata90
|
na metalofon znam inace me nikad nije privlacilo da naucim.....
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 4.12.2014 11:00:32
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: Anarunika I pitanje za srculence: Da li si svirala frulu ili blok flautu jer nije isto. Frula jeste pastirski instrument ali je blok flauta renesansni pa ako si svirala blok flautu asocijacije su mogle da budu mnogo lepše Ana u pravu si ,svirala sam blok flautu.Sad bih bas volela da probam da se prisetim da sviruckam
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 4.12.2014 11:17:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kato Volela bih da znam da sviram klavir (imam jedan manji kuci na selu), a posebno harfu...
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 4.12.2014 13:46:07
|
|
|
|
mati
|
Nemam pojma. Stalno sam lupala u sve na folkloru, ili pomagala drugu kad svira, al sve to bez smisla.
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 4.12.2014 13:55:30
|
|
|
|
janabons
|
Tek sad videh ovu temu. Zavrsila sam nizu muzicku skolu-violina. Od tad je pipnula nisam, a sad je i nemam,poklonila sam je Kazu moji da sam im sedela na glavi da me upisu u muzicku skolu, i to bas na violinu Onda su pocela smaranja kako ko dodje da im sviram, pa za dan skole, pa na folkloru,pa koncerti,ja usla u pubertet i pocele vise da me interesuju neke druge stvari
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 4.12.2014 19:20:22
|
|
|
|
superm
|
Gitaru i klavir
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 4.12.2014 19:52:41
|
|
|
|
Torbica
|
Sirotinjsko dete iz provincije, ne znam nista da sviram Superm, svaka cast! I sve ostale sviracice bravo!
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 4.12.2014 19:58:22
|
|
|
|
Trcosava
|
Znam da duvam u prste! (i to kad sušim lak )
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 4.12.2014 20:15:11
|
|
|
|
mirkam
|
Vise nista.Isla sam u muzicku skolu (koju nisam zavrsila) i svirala gitaru.Al davno to bjese
|
|
|
|
RE: Znate li da svirate neki instrument? 4.12.2014 20:22:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Sirotinjsko dete iz provincije, ne znam nista da sviram Ali zato divno pevamo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?