Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva mag... 29.12.2016 1:54:53
|
|
|
|
MishMash
|
Hvala najlepše gospodji Dunji Pagen i našoj RR na predivnoj Kikebu nagradi!
|
|
RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva mag... 29.12.2016 7:48:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Čestitamo
|
|
RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva mag... 29.12.2016 8:42:08
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cestitam!
|
|
|
|
RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva mag... 29.12.2016 8:48:21
|
|
|
|
Animsaj9
|
Bravo devojke !
|
|
RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva mag... 29.12.2016 8:48:57
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo devojkeeee!!!!
|
|
RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva mag... 29.12.2016 9:35:53
|
|
|
|
degu
|
Hvala! Cestitam i ja dobitnicama
|
|
RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva mag... 29.12.2016 19:46:50
|
|
|
|
marketing RR
|
Kikebu će pokloniti 2 Kikebu omota za bebu i 1 Kikebu džak za spavanje, jer sve izabrane dame već imaju Kikebu maramu, tako je draga Dunja Pagen izašla u susret dobitnicama IZVORNA PORUKA: lesica RR Nakon završetka konkursa autori 3 najlepše priče/pesme po izboru vlasnice Kikebu web prodavnice, Dunje Pagen, biće nagrađeni poklonima koje daruje Kikebu, i to redom: 1. Marama za nošenje bebe 2. Omot za bebu 3. Džak za spavanje KIKEBU je online prodavnica originalnih, praktičnih i visokokvalitetnih proizvoda namenjenih bebama. Nudimo Vam korisnu i modernu opremu napravljenu od prirodnih materijala, šarenih i jakih boja po pristupačnim cenama. Između ostalog Vam nudimo: maramu za nošenje bebe, uložak za kolica, omot za bebu, ćebe za spavanje, ćebe za pod ili ogradicu i šuškave krpice koje će Vašu bebu oduševiti. Svi proizvodi su bezbedni za novorođenčad, izrađeni ručno i s puno ljubavi.
< Poruku je uredio marketing RR -- 29.12.2016 19:47:38 >
|
|
|
|
RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva mag... 29.12.2016 23:08:52
|
|
|
|
branki*
|
Bravo! Cestitam,devojke!
|
|
RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva mag... 29.12.2016 23:18:50
|
|
|
|
degu
|
Hvala puno i nasoj Dunji RR i Dunji Pagen hvala svima na cestitkama
|
|
RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva mag... 31.12.2016 13:28:10
|
|
|
|
degu
|
Stigao je omot,stvarno je predivan i mekan,jos lepsi nego na slikama. Svaka cast,nisam ocekivala da ce tako brzo stici.
|
|
RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva mag... 31.12.2016 14:25:50
|
|
|
|
MishMash
|
I nas je danas obradovao džak. Zaista je materijal fantastičan, a sam džak je mnogo lepši nego na slici. Još jednom hvala i topla preporuka za "Kikebu" od nas!
|
|
RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva mag... 3.1.2017 9:45:27
|
|
|
|
Dragce86
|
Vi ste sjajni, nas omotic je stigao 31.12. i odusevio nas - prelep pocetak Nove godine <3 Nasa Viktorijica ce uzivati u mekom i toplom omotu, krajem januara, kada nam je termin, Boze zdravlja. Hvala Kikebu i RR timu <3
|
|
|
|
RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva mag... 3.1.2017 10:59:02
|
|
|
|
degu
|
Evo naseg omota, predivan je, materijal mekan, savrsen :)
< Poruku je uredio degu -- 3.1.2017 11:03:01 >
|
|
RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva mag... 12.1.2017 14:49:13
|
|
|
|
MishMash
|
Evo fotografije srećnog dobitnika koji će se baškariti u divnom Kikebu džaku!
|
|
RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva mag... 12.1.2017 15:10:32
|
|
|
|
marketing RR
|
Hvala puno MishMash, divan jeee Degu naša hvala takođe, i da što pre vidimo tvog lepotana u omotu, a i mamu pored njega
|
|
|
|
RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva mag... 17.2.2017 13:52:10
|
|
|
|
degu
|
Ovu sliku sam ostala duzna. Omot je divan, lako se raspakuje pa beba moze da nastavi da spava i da joj ne bude vruce kad stignemo kuci.
|
|
RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva mag... 17.2.2017 17:50:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Degu, on je DIVAN! Lubim ga mnogo, mnogo, mnogo😘 Mishu, pa tek sad videh i tvoju divnocu malu 😘
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 17.2.2017 17:51:54 >
|
|
RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva mag... 17.2.2017 18:49:36
|
|
|
|
Duškić
|
Mnogo su slatki bebci!! Cistitam vam !!!
|
|
|
|
RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva mag... 17.2.2017 20:54:29
|
|
|
|
MishMash
|
Jao, a ova tvoja cica na avataru. Ivana, ona je prepreslatka ❤😘 Degu, kad pre toliki dasa, slatkiš!
|
|
RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva mag... 17.2.2017 23:18:20
|
|
|
|
Skockica
|
Degu predivan je, a sa pricom tvojom si me rasplakala. Jao bre zene sta mi radite. MishMash preslatki smesko!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?