Animsaj9 -> RE: Nagradni konkurs Ispričaj priču - Sva magija majčinstva! (6.12.2016 18:17:47)
|
Sva magija pocela je i pre nego sto si se rodio sine. Od onog dana kada sam saznala da rastes u meni nije to bila magija , to je bilo i vise od nje. Nesto sto je raslo zajedno sa tobom, jedna velika bezuslovna ljubav, ljubav koja ne poznaje granice. Plasila sam se svega, nisam znala sta me ceka, brojala sam svaki dan, nedelju, mesec do tvog dolaska. Noci pre odlaska na kontrole bile su ne prespavane , molila sam Boga da bude sve u redu. Nije mi bio bitno da li si decak ili devojcica. Dosao si nam kao najveci Novogodisnji dar. Godina nije mogla lepse poceti. Svu bol sam zaboravila onda kada su te spustili meni na grudi, suze su isle same, a srce je htelo da pukne. Rasla sam zajedno sa tobom, upoznavala sve ponovo sa tobom , postala bogatija u dusi i srcu. Trudim se da budem sto bolja , da ti nista ne nedostaje , da ti ljubav pruzamo na svakom koraku i ja i tvoj otac .Zelimo da postanes jednog dana covek u svakom smislu te reci . U svemu sto radim sa tobom dajem sto posto sebe . Uzivam dok gledam tvoje prve korake , slusajuci tvoje prve reci , topim se od njih . Gledam te dok se igras , andjeli postoje , andjele radjaju majke. Svaki tvoj pogled je blazen i lek za srce. I zahvalna sam na svakom novom danu sa tobom , tvojoj ljubavi . Ponos , sreca i neopisivo iskustvo je biti majka .To je glavna uloga u zivotu zene , koju dobijamo rodjenjem deteta.
|
|
|
|