Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 13:01:17
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Anim hbala na.pitanju nema T pa smo je ostavili. Ali evo sad mene hvata , lezim u krevetu i tresem se, kao da imam T ali nemam. Ako imas vino, skuvaj ga. Ono ce ti u svakom slucaju otkloniti groznicu, a i ugrejace te. Ali ruckaj nesto pre toga, da te ne napije
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 13:13:46
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Kazu da je kuvano vino odlicno za prehladu
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 13:19:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E... samo da mi muz spremi da jdem pa cu se nalivam vinom
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 14:23:52
|
|
|
|
Khaleesi
|
Uspavala obe mm danas radi ceo dan... ja bih vino ali vozim kasnije do tc idemo pa cu tek veceras... Voci kao da mi hvali jedno 12 sati dnevno... Sada me i grlo boli, opet nadam se da nejie nista strasno kao prosli put... Na sam slomljena od silnog posla na poslu i kuci, a sad sam i nesto depresivna, nekad mi se cini da se nisam udala za njega i da se sktoz promenio i da cu da poludim od njegaa.... bas sam nesto sto se tice nas dvoje onako fuj...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 15:00:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Otisao muzic da mi kupi nesto za rucak...kako je divan Popih jedan brufen.. da me vrati u zive
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 25.12.2016 15:01:48 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 15:43:12
|
|
|
|
emicaa
|
mi setali,David zaspao a mi ne znamo sta cemo sa sobom.Posle cu nam praviti pomfrit i pljeske. Mirise mi ta vasa sarma
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 16:30:23
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice ja cu tebi sarmu ti meni te pljeske i pomfrit dobaci😃
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 16:37:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja bih duplu kafu, slomljena sam. Ako date i neki ručak, super.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 17:25:20
|
|
|
|
emicaa
|
Veselice moze prosli vikend sam je jela kod sveki ali bih je mogla svako treci dan jesti Ivana ajde sa mm na kafu,on sebi sad napravio
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 17:29:57
|
|
|
|
Animsaj9
|
ooo vece ko servira rucak i za koji sto da sednem i ja, vracamo se iz grada, gladna sam kao vuk
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 17:32:05
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja ne mogu vise nista, osim kafe i cigare, to uvek mogu
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 18:08:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Svi bi da budu usluzeni, niko da sluzi Boli me glava, kanem se da perem sudove a tako me mrzi...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 18:11:50
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ivana, kako koleno? Sto te bolli?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 18:12:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, reci muzu da skuva i meni, eto me.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 18:20:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam se patosirala odnosno lezim.na patosu medju V igrackama. Popila.bih neku kafu al mi mrsko da kuvam.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 19:19:55
|
|
|
|
Animsaj9
|
kod nas pada kisa, samo da ne poledi
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 20:07:18
|
|
|
|
LauraAndrija
|
I kod nas pada kiša, bas bezveze vreme
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 21:24:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa rekose dva dan kise na zalost.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 21:34:12
|
|
|
|
Bibilib
|
I kod nas u Krusevcu pada kisa,bas je bezveze vreme...
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 21:38:00
|
|
|
|
emicaa
|
pilici mi spavaju,cini mi se da cu i ja brzo.Nesto sam pospana,kao da nisam danima spavala. Ujutru smo mislili vodit Doru u igraonicu pa cemo da vidimo.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 21:43:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Odoh i ja u krevet...mm i V u nasoj sobi a mene liferovali u drugu da ih ne zarazim. Jooj samo V da ne uhvati
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 21:48:11
|
|
|
|
Bibilib
|
Anck nadam se da neces zaraziti detence jer ja sam od sina pokupila virus,pa nam se u kuci prosirio kao nista....
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 21:53:18
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Anck, valjda nećeš. A sta ti je, grip?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 21:58:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Verovatno jer svaki misic me boli, tresem se kao prut. I mene je H zarazila.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 23:25:16
|
|
|
|
Animsaj9
|
samo Anck da se beban ne razboli
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?