Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 23:23:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, ljubim ih da ozdrave. Laku noc, devojke.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 24.12.2016 23:37:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Laku noc
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 0:24:16
|
|
|
|
Bibilib
|
I ja drage moje jedva cekam sa ne nabijem u krevet i da se odmorim ko covek...
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 0:40:19
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Laku noć!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 6:24:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutroooo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 7:15:06
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Oči mi se sklapaju, čekam da čudo utvrdi san, pa da je prebacim u krevetac i da i ja nastavim. Sanjala sam neku gomilu gluposti...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 7:20:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kako nece i ovo moje cudo da nastavi, on je budan od 6h , popio mlekce, sad gleda crtace i igra se sa dekicom. A meni ocu zakrvavile
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 7:43:38
|
|
|
|
branki*
|
jutro,zenske!kuvam kafu..boka se probudila i odmah tablet u ruke,bio mi pored kreveta i ona ga dohvatila i nema sile da joj uzmem,,ovi muski jos dremaju..
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 8:01:51
|
|
|
|
milicicak
|
Jutar u kafanu :) Mini buba se u 5 probudila da pije vodu, naravno da posle nisam mogla da zaspim. Sad pijemo caj u pidzamama pa cemo da vidimo sta cemo. Napolju bljakavo, mm bolestan a ni sarma se sama skuvati nece
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 9:02:21
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro mame... ja vise nista ne stizem od kako sam pocela da radim... Uglavnom deca su bolje mada jos kasljucaju, valjda ce vise da prestanu...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 9:15:11
|
|
|
|
vocicana
|
Khaleesi znamo da ne stizes, polako, organizovaces se pa se javi kada stignes. Vidis ti ovo vreme kakvo je vise. Nema snega ni za lek, a tako bi volela da napada. Bas je grrrr... Stavljam drugu kafu, msm da nema mama koje nisu jos prvu grunule, hajde na terasu na po cigaret...
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 9:41:42
|
|
|
|
emicaa
|
jutro, Voci ja je nisam vec cetvrti dan popila Umjesila sam buhtlice,spremila nam lijekove pa smo popile i ostatak dana opusteno.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 9:54:49
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Naspavala sam se
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 10:10:13
|
|
|
|
Animsaj9
|
jutro u kafani , ja stavljam dorucak , moji momci napolju malo se smrzavaju, danas idemo na dekicu
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 10:54:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi stigosmo kucici Devojke ostale kod bake par dana, sad smo ja i V sami celw nedelje. Koma sam odoh da.spavam
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 11:57:58
|
|
|
|
Animsaj9
|
Anck jel nema vise T,? Vise ovi virusi unistice nas....
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 12:09:52
|
|
|
|
wivern
|
Dobar dan. Evo i mene, da se prikljucim drustvu sa bolesnom decicom. Opet upala uveta. Jutros goreo mukica. Tako mi zao sto nismo isli na dekicu
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 12:19:44
|
|
|
|
suzi kju
|
Bas mi idu na živce ovi virusi Mame samo da vam poželim da brzo prodje, da u novu godinu uđemo svi zdravi. Ja moje mackice neću slati u vrtic. Mislila sam da ih posaljem ove nedelje ali ipak necu, neka ih kuci, pa posle praznika neka krenu. Sutra je slikanje sa deda mrazom pa cu ih odvesti. Imamo sliku iz ušća ali je mali format slike,i mi smo mnogo sitni na slici, ne sviđa mi se,pa ćemo sutra da idemo u vrtic.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 12:30:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Anim hbala na.pitanju nema T pa smo je ostavili. Ali evo sad mene hvata , lezim u krevetu i tresem se, kao da imam T ali nemam.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 12:41:33
|
|
|
|
veselicaa
|
Sta je ovo sve drma prehlada,da ima snega ne verujem da bi virusi ovako vrsljali. Wiv brzo da mu prodje😘 Ja zavrsila po kuci sta imalo sad da pisem domaci sa S konacno sutra u skolu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 12:50:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anck i tebe je znaci dohvatilo. Ja sam se pokrila, a sarma se krcka. Svaki misic me boli. T opet dobila temperaturu.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 12:53:14
|
|
|
|
branki*
|
zene,da brzo ozdravite i vi i deca!meni i bozi nije nista,a mm kaslje bas,boka isto kilava,inace je i u vrticu bas puno dece bolesne,ne dolaze.. mmm,sarma!
< Poruku je uredio branki RR -- 25.12.2016 12:58:55 >
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 12:55:57
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Toliko bolesne decice Nas je sve stomacni virus uhvatio. Kljukamo se Linexom.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 12:56:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki, danas svi kuvaju sarmu. Samo sto je kod mene posna.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 25.12.2016 12:59:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja danas ne kuvam, posto samo ja mm ( V ne racunam ) pravimo picu! Jipiii A i ne bih mogla , sva sam slomljena ne izlazim iz kreveta
|
|
|
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?