Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 21:32:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, jel prosla mucnina?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 21:47:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, u dalje je tu, ali funkcionišem, nije toliko strasno. Kako ste vi?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 21:53:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
T nema vise temperaturu. Valjda cemo da lepse spavamo.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 7:11:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutric u kafani Nadam se da su decica bolje danas? Odoh da stavljam kafu...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 8:20:37
|
|
|
|
vocicana
|
Nemoj me zaboraviti... dobro jutro, moje "dobro" pocelo je sa padom secera i onesvescivanjem, kao nekada davno u trudnoci. nIkada se ruznije nisam osecala.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 8:42:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Voci, imas probleme sa secerom inace?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 8:46:47
|
|
|
|
vocicana
|
Od trudnoce na ovamo konstantno su miseceri oko2 mmol ili ispod samo ujutru. A zato sam i rekla, jedem slatkise toliko, cista energija glupa, nepotrebna ali najefikasnija kada osetim da pada u nepovrat. Pa to je bilo strasnou trudnoci, samo se nastavilo sada. Najvise me brine da ne dobijem diabet, kasnije, mnogo je neprijatan osecaj. Ako neko ne voli slatko,to sam ja, ali ovo je neverovatno.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 8:55:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa da i ja sam imala u trudnoci , ali samo na OGG testu. Al posto mi je tata dijabeticar bila sam na posmatranju. zeznuto je to, pripazi se, jer kazu ako imas u trudnoci mozes i kasnije dobiti
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 8:57:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, bolje spavali? Voci, bre, vodi računa, nije za zezanje, znas i sama. Anck, jeste popili kafu ti i malisa? :)
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 9:01:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ivana... Ivana samo ti zezzzz Ja jos cevcim i razmisljam sta cu sa sobom, juce sma citavu kucu sredila , samo da nesto smuckam za rucak i to je to. Dosadjujem se kuci a za napolje nam hladno
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 9:57:36
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Zaspala sam oko 4, ali sam se naspavala
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 10:02:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Misu, bas si se naspavala
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 10:30:58
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,sve sam zaavrsila po stanu.Rucak i veceru imama.Ostatak dana uzivam.Posle cemo u setnju,kao sunce sija.Sutra pocinjem da radim,jao jedva cekam
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 10:36:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, zavidim ti, i ja bih da radim :)
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 10:53:54
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro. Mislim nije više jutro. Ja pijuckam kafu. Voci, čuvaj se. Ivana, Suzi, nadam se da ste bilje danas.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 10:59:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice, ja jesam, muci me stomak kad jedem, ali se nadam da nece vise biti onako grozno. Suzi nam je bas nadrljala, valjda joj je bolje.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 13:00:37
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eeee drugarice, ko pije kafu samnom? Malo sam odspavala sa bebom, sad me ceka hiljadu poslova..
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 13:02:57
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja da se javim... nista nisam citala to ci kad se vratim medju zive... Tri dana imam temp a deca od cetvrtka i temp i kasalj i sline. Te sline najgore ne spavaju po celu noc piste obe pa haos... mm danas uzeo bolovanje jer ja sam na izdisaju i tako. A u cetvrtak treba da pocbem da radim valjda ce da ozdravimo do tadaa... ljubim vas zene
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 13:03:43
|
|
|
|
branki*
|
Evo mene kod svekrve,bas pijem kafu Zensjaci,da brzo ozdravite!kod nas ,inace,pola skole,sto dece,sto nastavnika,nadrljalo sa tim stom.virusom.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 13:10:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Khaleesi, ozdravite brzo. Da, branki , i ovde je haos sa stomacnim virusom Ti ne radis?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 13:33:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Helo Mi bili malo u setnji, malac spava u kolima a ja ispred vrtica parkirana i cekam da se probudi
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 13:35:08
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Khalieesi, jel idu tvoje devojcice u vrtic? Valjda cemo mi preskociti taj stomacni. G ne ide u vrtic pa se nadam.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 13:55:27
|
|
|
|
branki*
|
Radila sam,ivana,dosla ranije,muz me kolima vozio,on je danas bio free.ode sad u vrtic,a ja kuliram u autu.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 14:10:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja sam kod kuce. Cekam T da zavrsi rucak, pa da nesto gledamo. Sad ce i S da stigne. Kasnije opet idem na casove.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 5.12.2016 14:10:34
|
|
|
|
Animsaj9
|
jutro, dan i sve po redu... stomak donji me boli i dalje... malaksala sam vec
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Кућни послови.
пеперутка16
Које кућне послове углавном ради ваш муж?