Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 6:26:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ima imaaaa..stavljaj kafu !
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 6:52:43
|
|
|
|
Milena18
|
I ja sam budna, mada se nadam da ću ponovo zaspati jer se M izgleda budila samo da siki. Ali meni kafa u poslednje vreme uopšte ne smeta da zaspim, tako da može jedna nesica. Emice, je l' prošla mučnina?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 7:19:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod mene svo trojr budni...nema vise spavanja, al zati cu malo kasnije probati sa V bar pola sata.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 4.12.2016 7:20:16 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 7:47:31
|
|
|
|
suzi kju
|
Noc nikad gora,A je preplakala celu noc,ovo je strasno,mukica mala pa ne une da kaze sta je boli. Nemam pojma sta joj je. Cak je disala normalno, nije joj bio zapušen nosic. Još mene os polovine noci zaboli zeludac i sad me boli. I po stomaku mi "kuva" bas sam nikakava, sigurno na nervnoj bazi.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 8:35:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, zao mi je, ljubim vas mnogo. Verovatno ti je to od nervoze.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 9:58:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi odosmo malo na vazduh, tako je tiho i mirno napolju.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 10:31:19
|
|
|
|
emicaa
|
Anck zakasnila si,ja zaspala opet Milena prosla je muka,vidjecemo do kad ce biti tako. Suzi da nisu zubici ili stomacic?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 11:05:28
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 13:07:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sta je ovo nikog da kafenise
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 13:22:46
|
|
|
|
emicaa
|
Evo kafica
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 13:24:59
|
|
|
|
Animsaj9
|
Jutro , ajde stavljam ja kafu !
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 13:25:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mozeee..al ja bih s mogla jednu oni Irish sa malo alkohola unutra da me prodje bes!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 13:30:38
|
|
|
|
suzi kju
|
Meni dajte neke lekove,malaksala sam toliko da nmg iz kreveta da ustanem,a i iz kupatila da izadjem,stomaci je definitivno. Šta ste jele,pile kad je vas zadesila ova katastrofa?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 13:33:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja z nam samo zanu klasiku, sto vise tecnoati, caj od dunjinog lista, kuvani krompir...i naravno obavezno probiotik.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 4.12.2016 13:34:02 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 13:40:55
|
|
|
|
Animsaj9
|
jaooo Suzi nije valjda i ti , kako su lepotice?
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 13:42:30
|
|
|
|
suzi kju
|
Hvala Anck. Animsaj one su zasad dobro, videćemo kako ce proći.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 13:45:59
|
|
|
|
Animsaj9
|
cuvaj ih , duse male
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 14:11:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uhh ovi prelazni periodi i virusi i bolesti
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 14:12:48
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Meni dajte neke lekove,malaksala sam toliko da nmg iz kreveta da ustanem,a i iz kupatila da izadjem,stomaci je definitivno. Šta ste jele,pile kad je vas zadesila ova katastrofa? Suzi, koka kola spašava za povraćanje klometol, za dijareju loperamid ili flonivin.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 14:17:25
|
|
|
|
suzi kju
|
Opremila se ,jos coca colu muz da donese i imam sve. Klometol imam ampulu pa cu da se bocnem sama. Ne povracam ali me zeludac boli bas.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 14:51:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Kada me jako boli želudac pomaže mi buskopan. Klometol je jak, ne znam da li da ga piješ ako ne povraćaš.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 15:08:51
|
|
|
|
emicaa
|
Suzi ja sa stomacnim samo supicu iz kesice i dvopek jedem,kola,caj i voda.Dezinfikuj sto cesce ruke. ja i kad sam sama ne znam mirovati nego sam oribala kupatilo i usisala opet sve
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 15:14:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice, tako radim i ja kad sam sama. Umesto da uzivam.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 15:29:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hah isto i kod mene, ono kao e sad imam vremena da sredim kucu..msm.... al eto. Al ja prosto ne mogu da sedim i uzivam u neredu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 4.12.2016 15:33:59
|
|
|
|
Animsaj9
|
ko hoce da se posluzi sa salenjacima , upravo mi je mama donela ...
|
Anketa
Pitanjcejelena038Da li mislite da postoji pitanje na koje Minavb nema odgovor? Ne postoji, ona se u sve razume (
65%)

Moguce, ali tu stranu svoje ličnosti još nije pokazala (
7%)

Postoji, ali srećom, postoji i google (
28%)
Ukupan broj glasova: 154Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!