Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat] (3.12.2016 23:44:38)
|
Veče drugarice! Mimice, baš ti je bio veseo dan! Ja uspavala moje bube,H se davi u slinama,čeka me još jedna vesela noć. Sutra ću da ostavim muža sa njima u spavaćoj, on ih svakako ne čuje i ne budi se na njihovo disanje, krkljanje,mrdanje, dozivanje[sm=smiley36.gif]a ja odoh u dnevnu da se naspavam! Sad kad sam legla sam tek oset_ila koliko sam umorna. Degu, i ja sam tako bila u drugoj trudnoći i rekla nema šanse da rodim treće ali eto. Zaboravila sam koliko mi je bilo teško. A sada se tešim,još samo ovo i to je to, nema više! Četvoro dece ću imati samo ako mi ga neko da,ja ga neću roditi sigurno. Ne mogu još jednom biti trudna. Moraću ovo da zapišem negde,na neko vidljivo mesto,da me podseća,da ne pokleknem za 2 godine opet [sm=jezicek.gif] Kaže mi svekrva, isto si rekla i posle drugog,da nećeš treće! Opet sam večerala voće,čaj i keks i opet sam ok,bez bolova,mučnine i kiseline[sm=bravo.gif] uspela sam da,nakon što smo okupale i nahranile devojčice iskrojim prsluk i za H, sutra treba samo da ga sastavim! A evo ga Lucijin [img]https://s16.postimg.org/kx1x1r0b5/DSC_4382.jpg[/img] Njoj se jako dopao ovaj materijal sa medvedima pa svašta traži da joj sašijem od njega[sm=smiley1.gif] kopču još nema,to ćemo u ponedeljak da izaberemo,neku lepu,zanimljivu.
|
|
|
|