Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/16 [chat] (2.12.2016 13:30:19)
|
Dan [sm=nosecka.gif] Ja kao i juče,boli grlo,curi nos,glava zapušen,kao da sam u buretu [sm=zmeden.gif]Plus sam užasno spavala, H me urnisala nespavanjem. L je sad već super a H proslinavila. Pre 2 nedelje smo izlečili upalu ušiju i sad mi baš to treba [sm=hudicek1.gif] Sad se igraju u kupatilu,mokre su već do pojasa,kupaju igračke. Pustila sam ih,ne mogu da se borim sa njima... Zumbule, oko 10-11 nedelje se prelazi na preglede preko stomaka, ali zavisi od dr. Ana,samo ručkaj, zašto bi bilo šta uskratila sebi,ovo ti je prva trudnoća,uživaj u njoj[sm=smiley1.gif] Ja sam davne 2011 kad sam zatrudnela sa L imala 54 kg, ugojila sam se 11kg sa njom, 6 meseci nakon porođaja sam imala 55! Prvo dete,pa misliš da će joj ne znam šta biti ako plače,ili ako je spustiš da jedeš[sm=jezicek.gif]. I super sam izgledala, a kad smo počeli da planiramo i pravimo drugo onda se nisam ni merila ni preterano brinula oko kg. Vežbala sam da budem u formi zbog posla,ali ne i da bih smršala. Svakako ću se ugojiti u trudnoćama,pa što da se mučim da smršam [sm=smiley36.gif]Mada imala sam u proseku 56-7,maksimum kg što sam imala je 58,sa toliko sam zatrudnela sad. A sad više ni ne stajem na vagu,zaboli me glava kad vidim koliko pokazuje [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|