Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 9:02:38
|
|
|
|
Ed83
|
Dobro jutro i od nas. Moja bekana se nije puno puta budila, vise ni ne znam koliko, ali cim sam kao naspavana, izgleda da je bilo sam par puta Ja obozavam noska, meni je to super izum. Stariji je plakao uvek cim bi video usisivac, ali ko ga pita.. Sad vise voli da koristi noska nego sam da izduva nos ... I mladjem smo nekoliko puta koristili... e taj se dere, sva se preznojim, ali makar posle toga moze bolje da spava.. ovde imaju kapi nasivin koje mogu bebi da se daju, tako da mu stavim morsku so pre usisavanja i nasivin posle i onda mozemo oboje da spavamo.. ME moj kad je bolestan nece nista da jede, ali bas nista... hoce cokoladno mleko da pije i to mu i dajem. Ah da, Anck, srecna godisnjica... I nama je u ponedeljak
< Poruku je uredio Ed83 -- 13.12.2016 9:03:20 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 9:04:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice, obili su neki momci vrtic gde idu T i S. Noc je prosla mirnija. Nisam ustajala. Mm me je postedeo. Dobila sam, pa imam jaki odliv i bolove. Ceka me brdo posla sto kod kuce, sto na poslu. Elena, jela je T kad joj nije dobro cokolino i supice domace.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 13.12.2016 9:05:31 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 9:34:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
Isto starija...ali maloj ne dajem slatkise a poparu jutros odbila...mleko na flasicu isto juce odbila , pojela je samo malo zitarica..cudi me da nece pavlaku, jogurt to osvezava...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 9:49:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
ME ima upalu grla ili... nisam ispratila? Ma daj joj sta god hoce dva tri dana dok ne bude bolje nista joj nece biti. Ja kao dobila pre dva dana a mnista samo zaprlja dnevni
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 10:23:52
|
|
|
|
emicaa
|
ME nisam skontala da pitas za Petru,nisam ni ja u to doba davala slatkise. Sanjice pa gdje vrtic nadjose,sta su mislili da ima unutra,kuda ide ovaj svijet.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 10:36:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice, nista nisu ni uzeli. Samo su napravili stetu. Otisla nam je omladina u aut. Za sve takve bi prvo da sve ociste, pa onda jedna motka.Protiv sam batina, ali za ovakvo divljastvo glasam za to. Jadni njihovi roditelji. Ali verujem da sve potice iz porodice. Malo sam pricala sa nasom dadiljom i malo sam se oraspolozila.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 10:45:30
|
|
|
|
suzi kju
|
Sanjice citam tvoj post i sama naglas komentarišem.,katastrofa!!!Nemam reci. Do sad su uništavali parkiće za decu sada i vrtice, uzas! Jadni njihovi roditelji. Anck srecna godišnjica. Nama je u petak Di srecan prvi rođendan!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 11:30:43
|
|
|
|
emicaa
|
I ja sam misljenja da se takvo (ne)vaspitanje ponede iz kuce.Ne znam,mozda grijesim ali odgoj igra veliku ulogu.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 11:46:39
|
|
|
|
Animsaj9
|
Jutrooo , daaan i sve po redu ... ja oslikavam prozore... D zaspao , bio napolju smrzo se malo
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 11:58:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro, dan... Ja bila kod učiteljice, zvala me sin opet jako lose uradio kontrolni... Sad sam popila tabletu za glavobolju i za smirenje.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 12:09:29
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ivana ,i sta kaze uciteljica ? Ja mislim da je on pametan , da razume sve , ali jednostavno lenj..mrzi ga , moje misljenje ...imam prijateljicu koja ima decake 3 i 5 razred znaci ovaj sto je sad 5 ti katastrofa popustio odjednom , kuci sve zna kad ga pitas a u skoli promaja u glavi mu duva .Svestan je on toga , imali su neki kontrolni iz mate , i na kraju im nastavnica rekla da se ocene kako oni misle , i on dao sebi 1 , ja sam patosirala od smeha kad mi je drugarica pricala .Kuci ona vezba sa njima , jadna ubi se al izgleda ga pubertet poceo. I moj brat je bio katastrofa , posvadjan sa skolom , mama je visila svaki dan u skoli kao da radi tamo , i dzabaa,
< Poruku je uredio Animsaj9 -- 13.12.2016 12:11:14 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 12:14:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, bas mi je zao sto se toloko sekiras. Mozda da porazgovaras sa pedagogom da ti da neki savet.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 12:15:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Animsaj, da, on je skroz ne zainteresovan za skolu i brza uzasno. Ona kaze da misli da oni uopšte nisu ozbiljno shvatili treci razred, brzaju i ne citaju zadatke. Misli da je i rani pubertet. Bila sam i kod psihologa, kaze da napravimo plan za celu nedelju, sta, kad, kako, jedino sto ne znam kako ce ga to motivisati da uci. On sve te zadatke zna, a samo je jedan uradio tacno. Inace se ganjamo po ceo dan da uci, tri rečenice uci pp tri sata.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 12:19:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, ja bih mu prekinula fudbal. Eto mu motivacije. Ako pokaze rezultate bolje, tad ga vratite na fudbal. I ovako bez njega ne moze.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 12:21:52
|
|
|
|
suzi kju
|
Joj ivana bas mi je zao sto ae toliko nerviras. Niega jedino moze da motivise fudbal, ukines mu pa kad ae popravi dozvolis mi da nastavi da trenira. Ucice samo tako. Ja cekam da se uspavaju pa ce komšinica da sedi kod njih doknja odem do doma zdravlja da uzmem rezultat briseva.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 12:22:32
|
|
|
|
suzi kju
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ivana, ja bih mu prekinula fudbal. Eto mu motivacije. Ako pokaze rezultate bolje, tad ga vratite na fudbal. I ovako bez njega ne moze. isto smo pomislile
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 12:24:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I to smo radili u drugom razredu , nije isao na treninge, utakmice... Pokusacemo opet, verovatno. Za sada sta god smo pokušali nije dalo rezultata.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 12:27:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tako je i moja drugarici cerki treci razred zabranila ..mislim da ide na neki ples dok nije popravila ocene.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 12:30:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ivana, ja bih mu prekinula fudbal. Eto mu motivacije. Ako pokaze rezultate bolje, tad ga vratite na fudbal. I ovako bez njega ne moze. isto smo pomislile Suzi, a najbolje smo kad drugima delimo savete.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 12:40:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 Jutrooo , daaan i sve po redu ... ja oslikavam prozore... D zaspao , bio napolju smrzo se malo Ti kako si krenula jos malo ces i kod komsije da oslikavas prozore
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 13:52:49
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivana draga ti se bas nerviras.Treba malo i u skoli uciteljica da ga motivise,ova nasa uciteljica cesto detetu da ocenu vise na kontrolnom da bi ga motivisala i cesto upali.Moja A.recimo dobro reaguje na kritiku,odmah se popravi.Ja da sam na tvom mestu bih ga bas malo pustila,neka ga,tek je cetvrti razred,mozda ce onda sam da se promeni i krene sa ucenjem. Anim stavi slike kada zavrsis
< Poruku je uredio veselica -- 13.12.2016 13:53:18 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 14:06:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Veselice, mislkm da ne sme da ga pusti. Ovo govorim iz iskustva, jer radim u skoli. Ako od 1-4 ne stvore radne navike kasnije bude gotovo. Tek kad sazru promene se, ali tada je nazalost kasno. :( A to za motivaciju slazem se. Uciteljica mora da ga nekad i pohvali, pa i da da vecu kako bi mu dala posticaj za dalje ucenje. Npr.ja nisam ucitelj. Nastavnik sam. Ali cesto loseg ucenika pohvalim i ako nije sjajan. On se iznenadi.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 14:10:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Treci je razred. Ja stvarno ne mogu da ga pustim, ako pustim sada kako ce biti u sedmom, osmom... Učiteljica je stvarno divna, pre mesec dana je i bila njena ideja da ga vise hvali. Bas mi je danas rekla da ga non stop hvali, i za sitnice. Ona je spremna za saradnju i kaze sta god treba, tu je.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 14:22:25
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana rekoh ti sta ce biti Zao mi te,odose tvoji zivce dok se on popravi u skoli. Ja dosla sa posla a brat uspavljuje Davia,kad me ugledao osmjeh od uva do uva,izbaci cucu i poce vristati.Toliko o spavanju Dora je danas bas bila tuzna kad sam krenula.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 13.12.2016 14:34:42
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame. Mi bili napolju. Bas je hladno....L zaspao..
|
|
|
Anketa
CherryDa li vam se svidja ime Visnja?
(
37%)

(
63%)
Ukupan broj glasova: 100Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!