Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 10:06:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nema sanse jer onda bebi meni ostaje jer mm mora da je vozi mojim autom , ne moze sluzbenim dete Tako da roditeljski verovatno otpada a sta da radim. Znam sta je uglavnom tema ali opet volim da odem uvek.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 10:13:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Anim, meni je bas simpaticno da ce da prohoda a ne zna da puze Koliko on ima ? U sustini, E mi je malo puzala, vise je stajala uz krevetac i namestaj pa prohodala. A P totalno druga prica... Suzi, znaju oni da ispadnu iz dubka. Moja sa 10 m pocela da otvara kuhinjske delove .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 10:17:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa moze da se desi da ispadne, kako ne, po meni jedino naaj sigurnije je pod Moja T je jednom izletela i iz ogradice , jeste da je bila malo starija ali opet.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 10:42:54
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mamice,David se sinoc budio tri puta do 10 i onda spavao od 10 do 3.A taman sam ga danas htjela odvesti doktoru
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 11:27:13
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame i od nas. ja sam nesto sva na tri coska. "Oštro" sam se dopisivala od jutros sa jednom dobrom prijateljicom. Bas se osecam lose zbog toga....al nekad stvarno covek vise ne mpze da cuti...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 11:45:27
|
|
|
|
Sandricak
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... otkucah ceo roman i izbacilo me... Masem vam, LauraAndrija dobro nam dosla u drusvance... Anck, svaka cast na tome kako postizes sve, gust vam je raspored bas, bas... A sto se sigiurnosti tice, Iliju vise ne sme da ostavljam u jajetu, izmigolji se nogicama, na krevetu kada lezi moram da ga zagradim jer se okrece na stranu, pitanje kada ce se prevrnuti na stomak... Za sada je najsigurniji u kolevci, zaigra se malo se ljuljuska i miran...
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 11:48:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa gde si ti Sandricak...nema te? Ma kod nas je uvek gusto.. navikla sam na trku i frku Meni se nesto prispavalo a moram jos rucak da smuckam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 12:08:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I meni dusa spava. Stavila ručak da se kuva, bebi skuvala i sad da rasklonim haos što smo napravile.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 13:22:10
|
|
|
|
emicaa
|
Mi se spremamo za satnju da Dora izbaci visak crvica iz guze Sanjala sam da ne mora vise uzimati lijekove i plakala sam od srece u snu
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 13:42:51
|
|
|
|
eca89
|
Emice, biće i to uskoro draga, vidjećeš!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 13:52:58
|
|
|
|
Animsaj9
|
Daaan , ja bila na manikiru , imam nove nokktice mnogo mi se svidjaju ,D cuvala baba, sad je ustao. ME ima 11 meseci
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 16:28:08
|
|
|
|
dijana1*
|
Pozdrav mame Serpice iskreno se nadam da ce biti sve uredu. Ljubac za Manju Nama danas prvi rodjendanko. Jutros smo mu pevali pesmicu i vukli za usi hehehe. Ali Vuk mi dobio temp. i to mu je izbijala dok je bio u skoli. Rekao je uciteljici da ga boli grlo i da se ne moze skoncentrisati ( tako nesto) a ona je rekla sta mene zanima imas 5 min da uradis slovo T. Kada sam ga ostavila u skoli bili su otvoreni prozori tako da sam savrseno cula. Dreknula je na njega iz petnih zila Vuceeee gledas li ti uopste!!!! I skontam da je glavom udario u prozor. Umesto da mu pridje i vidi da li je dobro ona urlice, bas sam se smorila kada sam dosla po njega bio je mnogo tuzan i nervozan. I onda mi je rekao da se par puta izgalamila na njega. Cim je usao u stan legao je i izmerim temp 37.6 Bas me grize savest, bolesno dete a uciteljica tako okrutno se ponela. I da, kaze mi on ove danasnje uciteljice su bas nervozne, nasa mora da popije 2 tablete pre nego sto dodje na posao. Reko otkud ti to, kaze tako nam uciteljica rekla da ona popije dve tablete. Ostala sam bez teksta.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 16:34:39
|
|
|
|
Animsaj9
|
Di Srecan Prvi Rođendan 🎂! A sto se tice učiteljice , nemam reci, bezdusno stvorenje
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 16:43:55
|
|
|
|
Maraj
|
Di srecan rodjendanko boze dragi ...pa sto se nisi vratila , kad si je cula kako urla. Cini mi se za isti taj grkljan bi je uhvatila. I pazi molim te , sta ona deci prica. Jel to uzor. Da i deca piju lekove , jel da?! To je normalno?! Uh , i ja popizdeh , ko i ta uciteljica....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 16:57:29
|
|
|
|
branki*
|
mame,masem,pa cu kasnije piskarati,sad da svrnem na kratko.. dijo,srecan rodjendanko
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 17:02:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, sanjala sam te nocas :) Dijana, to je jako, jako ruzno. Kao prvo, ne sme da se dere tako na njih, drugo, kakvi crni lekovi. Mnogo mi ga je zao, ljubi ga mnogo. Srecan prvi rodjendanac
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 12.12.2016 17:03:11 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 17:04:50
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Branki, sanjala sam te nocas :) mm,kako,maco
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 17:11:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Idemo na Olimp, ja ti govorim da ides na lezaljku da citas i odmaras, a ti meni kao "ne, ne, ne mozes ti sama sa njima"
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 17:16:48
|
|
|
|
eca89
|
Ivana ti nas sve sanjas, meni nisi ispricala sta si sanjala ! Dijo, srecan rodjendanko, kao da si se juce porodila!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 17:25:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jel se javljala Serpica?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 18:17:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja samo da mahnem. Ceo dan smo u haosu. Sofiji ne pada temp.Crp joj je jako visok. U 7 idemo kod dr. Odnela sam i urin, pa ce mm da pokupi. Bas se brinem. A u nedelju ova rece virus. Tesko meni kako napamet pricaju. Ni oko nije bolje. T je kod.kuce jer su nam obili vrtic. Ceo dan igra ovu nasu igricu. Dosadno joj je.
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 18:22:36
|
|
|
|
veselicaa
|
Dijana svasta,jel ces da reagujes?Kakva je to uciteljica,bas mi je zao Vuka,tako mali a tako da prica o uciteljici. Sanjice jel to ovaj vrtic sto bio na vestima? Brzo ozdravite i moja A se muci sa temperaturom od juce,sreca ona velika pa gura nekako.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 18:30:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Veselice, jeste bilo u vestima. Samo su ga unistili aparatom protiv pozarnim. Sve sobe su time isprskali. Dijana, neke takve svaki dan vidjam. Povraca mi se.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 12.12.2016 18:31:25 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 18:46:32
|
|
|
|
veselicaa
|
Bas sam malopre videla na vestima,imali i snimci bas je sve poprskano tim prahom.Kazu da ce vec sutra deca moci da dolaze,kako ce da srede sve.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/16 (chat) 12.12.2016 19:19:34
|
|
|
|
branki*
|
Ivana,da znas da bi i u stvarnosti slicno bilo Sanjice,onda je to neka bakterijska infekcija,negde ima upalu garant. Mi veceralu,opeglala decu za sutra,ne znam sta cu sebi jos,uspavljujem boku i tako...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciZdravstveni problemi nedonoščadiPrevremeno rođene bebe, manje su po konstituciji i težini, i mogu imati zdravstvenih problema.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
petrabakyDa li vam se svidja ime Petra?da (
57%)

ne (
43%)
Ukupan broj glasova: 70Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!