|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nova rubrika "Porođajne priče"
8.2.2010 3:09:15   
sneniandjeo
mr.sci.dr Igor Pljesa pogresila si u prezimenu...i slazem se sa tobom da je najbolji Ginekolog-Akuser...moj je doca nekih 7 godina...a i jako veliki prijatelj...

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 351
8.2.2010 3:42:50   
garavusa71
Ja mislim da je ipak lakse vama u BG-u, ja ovde u Cacku nemam poverenja ni u koga.
Bruka sta se radi, a imam neku vezu kao, ali ne vredi kad nemam poverenja, super je
kada imas poverenja u svog docu, uzas je ovako, ne mogu zbog te glupe veze ni da 
joj kazem sve sto me muci user posted image

(odgovor članu sneniandjeo)
Direktna veza do poruke: 352
8.2.2010 9:40:56   
Markovicka
IZVORNA PORUKA: OTI

Jao Markovicka...divno!!!
evo opet kmecim kao kreten...suze...
divno, predivno...jos jednom cestitam!!!

divno!

Hvala Oti i ostale cure, drago mi je da vam se svidja
Razmisljala sam da li da pisem ili ne ali drago mi je da jesam, nekako sve ima mnogo veci smisao i znacenje kad pises o tome. Ipak ne treba gledati na porodjaj kao na nesto sto valja zaboraviti( to svi govore zaboravices muke...) Nisam i necu, ali sve je to skupa jedno jedinstveno iskustvo davanja

...koje se nastavlja

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 353
8.2.2010 9:47:05   
LillyT
IZVORNA PORUKA: Markovicka

Razmisljala sam da li da pisem ili ne ali drago mi je da jesam, nekako sve ima mnogo veci smisao i znacenje kad pises o tome. Ipak ne treba gledati na porodjaj kao na nesto sto valja zaboraviti( to svi govore zaboravices muke...) Nisam i necu, ali sve je to skupa jedno jedinstveno iskustvo davanja

...koje se nastavlja

user posted image user posted image Bas lepo receno (i prica ti je lepo opisana, onako kako ja volim)

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Markovicka)
Direktna veza do poruke: 354
9.2.2010 3:18:48   
Tatamata
BabyG je poslala svoju porodjajnu pricu:

One najjače bolove sam imala u hodniku, huh, čekajući da doktorka dođe. Bila sam skroz otvorena, što osoblje MRZI! Svi su počeli da se dernjaju, da pametuju: 'Što nisi došla ranije?! Šta si čekala do sad?! Što si bila u gradu kad si znala da si otvorena?!' Bla, bla.. U samom startu su se poneli kao debili, jer im je najlakše da nakače ženu na indukciju i da oni odrede kad ćeš da se porodiš! Neka 'ljubazna' sestrica me je odvela u box, a onda... Pošto mi vodenjak nije pukao, morali su da ga probuše. Doktorka ga je probušila, onako sva nervozna, i okupala se u istom trenutku! I sad se slatko nasmejem kad se setim toga. One sestrice vrisnuše: 'Jao! Strašno! Užas!'. Pa, da sam ciljala, ne bi je tako okupala! Ko joj je kriv... I ustade žena i ostavi me da ležim, dok ona ode da se presvuče. Strašno!

Pročitajte više…

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 355
9.2.2010 8:40:04   
BabyG
IZVORNA PORUKA: Markovicka

...koje se nastavlja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo sam ogorčena na zaposlene u Betaniji, pa neću da komentarišem njih. user posted image Drago mi je što ste vas dve dobro! To je jedino bitno! Ljubim vas puno..

(odgovor članu Markovicka)
Direktna veza do poruke: 356
9.2.2010 9:29:33   
*Alexx*
BabyG, pa tvoja priča je SUPER! Ti si to brzinski user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu BabyG)
Direktna veza do poruke: 357
9.2.2010 10:27:08   
Anoniman
Baby G...mislim da nisi mogla bolje proci!Super!Bas mi je drago!!!Zalim ti sada da uzivas sto vise mozes sa mlom princezom user posted image !!!

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 358
9.2.2010 11:21:34   
BabyG
Hvala drage moje! user posted image user posted image user posted image Znam da nije moglo brže! U 18:35h sam bila ispred 'TEMPA', a u 19:59h sam se porodila.. Hvala dragom Bogu na tome! 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 359
9.2.2010 12:57:01   
Anitaaa
bravo baby user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu BabyG)
Direktna veza do poruke: 360
17.3.2010 23:58:26   
Tatamata
I Anajid je sa nama podelila svoju user posted image porođajnu priču, hvala Anajid!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oko 6 ujutro bolovi su postali baš jaki, ja trpim, trpim, uspevam malo predisati, međutim uskoro mi kreću lagano i naponi. Čujem babice i doktore kako piju kafu, zvone šoljice, kašičice a ja boga molim da dođu već jednom. Od jednom upadaju doktorica i dve sestre, govore mi da probam na boku, ja se napnem i beba polako kreće, ali ipak me okreću na leđa.

Pročitajte više…

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 361
18.3.2010 10:23:29   
*Alexx*
Super, Anajid, rekla bih da je bio baš lak porođaj user posted image

U stvari, ni jedan porođaj nije lak, ali kad čujem neke priče, tvoja je super!

< Poruku je uredio Alexx RR -- 18.3.2010 10:24:15 >

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Tatamata)
Direktna veza do poruke: 362
18.3.2010 12:05:01   
anajid
Tako je Alexx,i ja kad cujem neke slucajeve,mislim da je to kod mene sve super islo,bez indukcije,bez epidurala sve prirodno i opet sve dobro proslo!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 363
18.3.2010 12:29:05   
Anitaaa
anajid,bravo svaka čast...sve je proteklo relativno lako user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 364
18.3.2010 15:17:27   
Anoniman
Anajid, drago mi je da pročitam ovako lepu i opuštajuću priču ....! user posted image

Imala si lagan porođaj - super!

A dečkić je mašala ! user posted image

Svaka čast! user posted image

user posted image

(odgovor članu Anitaaa)
  Direktna veza do poruke: 365
20.3.2010 19:30:24   
BabyG
Anajid! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 366
21.3.2010 7:50:58   
Anoniman
Mislim da cu moju danas da posaljem...bicu prilicno detaljna ako ne zamerate... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 367
21.3.2010 22:12:54   
Tatamata
Jovana13 je sa nama podelila iskustvo user posted image porođaja. Bravo Jovana!!! user posted image user posted image user posted image

Meni je tih 5 min bilo najduže u životu... Odem u porođajnu salu, daju mi kiseonik pošto mi je bilo muka i kreće porođaj... Napela sam se par puta i vidim dole malu crnu glavicu kako izlazi! Tad sam dobila neopisivu snagu i uz sledeći napon beba je izasla i počela da plače! Mojoj sreći nije bilo kraja, svi bolovi su nestali a ja sam samo plakala!

Pročitajte više…

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 368
21.3.2010 22:21:29   
sneza24
Jovana13 svaka cas_t.Kakav brz porodjaj.user posted image

(odgovor članu Tatamata)
Direktna veza do poruke: 369
21.3.2010 23:26:14   
BabyG
user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 370
21.3.2010 23:31:30   
gagana83
Bravo Jocouser posted image user posted image user posted image

Koja te je doktorka poradjala?

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu BabyG)
Direktna veza do poruke: 371
22.3.2010 17:23:51   
Anck Su Nmaun
Jovana user posted image user posted image user posted image baby kako brz porodjaj ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Sto volim kad su price tako pozitivne bez obzira  na sve user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 372
22.3.2010 17:30:42   
NadaR
user posted image user posted image user posted image Jovana!

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 373
22.3.2010 22:06:49   
Verus
OTI, prelepo si napisala pricu...moram priznati: plakala sam...

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 374
22.3.2010 22:27:04   
Anoniman
Oti,divna si,docarala si kako do sada nije niko!Svaka ti cas_t zeno,ti si pravi zmaj!Suze mi pune oci od dragosti...Ljubim i tebe i Teodoricu siskavu devojcicu user posted image !user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here