Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 28.12.2010 10:14:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo valjda 4 nedelje posle porodjaja probali nesto malo, ,a nesto konkretno se desilo pre 2 veceri,znaci skoro 6 nedelja nakon porodjaja.
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 15.1.2011 0:14:46
|
|
|
|
dacica
|
joj mi posle 2mes.i bas me bolelo,toliko da nije mogao da udje-kao prvi put..uzas...izgleda da me zasio za sve pare:))a,dali smo dosta:))
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 20.1.2011 22:23:44
|
|
|
|
maja19
|
Mi smo posle prvog porodjaja cekali cetiri nedelje a sada videcemo..s obzirom da nismo imali odnose od sestog meseca zbog serklaza mozda bude i ranije..
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 31.3.2011 12:41:04
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mikica sa Iskreno, malo sam tražila ali ovu temu konkretno nisam našla. Ipak, ako ima, moderatori će znati šta da urade Interesuje me nakon koliko vremena ste poslije CR ponovo bile u stanju da vodite ljubav i jeste li imale kakve posljedice? Ja kakva sam luda, pitala bih doktora ali mm ni pod razno. Uvijek mi dođe da se slatko nasmijem kad vidim kako se sav ukoči kad dr kažem "da, htjela sam još da vas pitam..." Jadni mm, dobiće srčku
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 1.4.2011 0:39:39
|
|
|
|
AndreaK
|
Sacekala sam 6 nedelja, ni dan vise al nije bilo bas veselo bolelo je...al nekada se moralo desiti CR nema nikakve veze sa neprijatnoscu...oziljak ne boli vec posle desetog dana, ako me secanje sluzi...problem su, obnavljanje sluzokoze... moguca infekcija...i sl...tako je bilo u mom slucaju...
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 1.4.2011 10:05:47
|
|
|
|
zoća
|
a jel treba početi
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 2.5.2011 19:34:21
|
|
|
|
jabudic
|
Evo mene na temi, a porodjaj jos daleko Mi smo prvi put posle skoro 2 mjeseca, bilo je bzvz, kao u predstavi Crnogorske bracne avanture:"Osjecas li sto? Ne, ja nista... A ti? Ne, ni ja..." Da 'prostite k'o u pecinu Drugi put je bilo mnooooooooogo bolje
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 2.5.2011 19:36:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 2.5.2011 19:38:49
|
|
|
|
Brana
|
koji si lik! A kod mene je bilo jer osecas? Ja:OSECAMMMMM ,bolelo me je jako..izgleda su me bili usili i suzili skroz,a sada se to usivanje isplatilo..
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 2.5.2011 19:40:10
|
|
|
|
jabudic
|
Mene nisu ni sili, niti mi radili epiziotomiju, pa ostalo malo "komotno" Ali, hvala Bogu, nije potrajalo
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 2.5.2011 19:44:00
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Mene nisu ni sili, niti mi radili epiziotomiju, pa ostalo malo "komotno" Ali, hvala Bogu, nije potrajalo svaka cas_t.. vazno je da se vratilo sve kako je bilo ,posle par puta sve je bilo ok, ali eto posle 2. meseca od porodjaja taj prvi put je bio opet gubljenje nevinosti..
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 2.5.2011 19:52:35
|
|
|
|
vukosava
|
jedna od dobrih strana carskog reza sto si naravno dole ista istacka. samo dok zaraste rana. ja mislim da sam ja pauzirala 8 nedelja. ne secam se tacno. ili 6. spadam u one sto nisu mogle da se keksaju u trudnoci tako da mozete da zamislite kako je bilo nakon toiko vremena dobro, mnogo dobro
< Poruku je uredio vukosava -- 2.5.2011 20:04:59 >
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 2.5.2011 20:16:40
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: vukosava dobro, mnogo dobro
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 2.5.2011 20:18:33
|
|
|
|
eni26
|
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 2.5.2011 20:22:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eni26
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 2.5.2011 20:36:07
|
|
|
|
AndreaK
|
mi probali i uspeli 22 dana nakon porodjaja.
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 2.5.2011 22:45:09
|
|
|
|
MarijaBg
|
U ovom trenutku mi to izgleda kao daleka buducnost Konci jos nisu pospadali, rana zateze, lohije nisu sasvim stale... I meni je Dr rekla da me suzila za broj i izgleda da nije fora, zaista deluje manje Videcemo... Vec je proslo vise od 4 meseca, izdrzacemo jos malo
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 2.5.2011 22:50:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo tacno posle 6 nedelja posle porodjaja
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 9.5.2011 18:19:51
|
|
|
|
limunada
|
mi jos nismo,joj zene ja se jako bojim zato sto sam popucala jako,mada je zaraslo al bojim se.stavljam vaginalete i da izvinete jedva nadjem rupu jer su me bas zasili,neznam hoce li me boleti.sad kad zavrsim sa vaginaletama moramo imati odnose jer mm ce poludetiii.al neznam kako ce proci kroz tako malu rupicu smesno je kad to kazem al nije mi svedno.dr.mi rekla da mozemo imati odnose al vrlo polako ufff bas cemo poludetiiii
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 13.5.2011 22:05:43
|
|
|
|
erna
|
Imam jedno pitanje... Rodila sam 22.03. i jaaako puno su me rezali,a osim toga sam i pukla,unutra,pa sam imala tonu konaca. Sivanje je boljelo neopisivo,a i rana takodjer,cak i 15ak dana nakon poroda,ali ja sam se pravila heroj pa sam od prvog dana kad sam izisla iz bolnice pokusavala sasvim normalno da sjedim,iako je bol bio nepodnosljiv. Na kontroli sam bila prije 7 dana,znaci 45 dana nakon poroda,i iako to nisam ocekivala,doc je rekao da je rana odlicno zarasla,i da mogu sasvim normalno da imam odnose,sto sam i uradila. Prvi put,dakle prije 7 dana,nakon odnosa sam na dnevnom ulosku primijetila krv,ne previse,iz rane. Mislila sam da mozda i treba tako,da ce biti jednom pa proci. Ali,nazalost,i sinoc se to isto ponovilo,a sinoc je bilo malo vise krvi nego prije 7 dana =( sad ne znam sta da radim :''( ima li neko iskustva s tim,zna li iko je li to normalno,ili da se ja javim docu? Ipak su prosla 52 dana od poroda,jako sam zabrinuta :(
< Poruku je uredio Ana RR -- 13.5.2011 22:07:30 >
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 13.5.2011 22:08:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Erna, molim vas da ne menjate naziv teme. Što se tiče vaših pitanja nadam se da će se javiti ženice koje vam mogu pomoći. Pozz
|
|
|
|
RE: RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 13.5.2011 22:11:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Erna a jesi pitala DR dali je sve Ok, da ti se cini da to nije dobro zaraslo? Ili da odes ponovo na pregled. Ja sam duuugo imala maaalu ranicu na delu gde su me sili,nije odmah zarasla i cesto posle WC-a na papiru sam videla krv, cak me i mm naterao da pogleda jeli sve ok posto je na dodir izgledalo kao ogromna gnojna guka, medjutim sve je to bilo ok i lepo je sve zaraslo.
|
|
|
|
RE: RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 13.5.2011 22:48:01
|
|
|
|
erna
|
Nisam nista pitala,sam je rekao ovo je super,odlicno,bla bla bla.... Nisam dosad nikad ni na papiru vidjela krv,bas nista,a sad me rana cak malo i boli na dodir. A jos nikad nisam sama pogledala kako ta rana izgleda,tako da ne znam ni kako bi trebala zarasti. Na pregled cu svakako otici u toku sljedece sedmice,ali kad bih se bar do tad mogla malo umiriti,utjesiti,da je sve ok... Da se desilo samo jednom,bilo bi mi puno lakse,ali dvaput :/ uhh
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 14.5.2011 11:03:21
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: miljanaM Mi smo tacno posle 6 nedelja posle porodjaja
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 17.5.2011 8:34:31
|
|
|
|
limunada
|
i mi smo imali pre neki dan,tacno posle 2 ipo mes.od porodjaja i bilo je super nije bolelo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.