Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 28.6.2010 18:52:46
|
|
|
|
BabyG
|
IZVORNA PORUKA: Tara Svaka cast tvom muzicu , pravi je heroj Ovaj moj bezi od mene , napadam ga ja ali on je u soku sto mi to pada na pamet On kad vidi stomak pobegne Mnogo je smesan Ma, 'de pored mene sme da bude slabić! Joj, Bože, kako su oni kukavice! Kontam da se brinu u za bebu, al' preteruju...
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 29.6.2010 20:41:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hehee a gde su vam bebe kad to radite???? Meni bezveze da budemo u istoj sobi.. sta ako see probudi ( sad sam ko Sharlot iz Sex i grada) pa nas vidi
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 1.7.2010 16:08:36
|
|
|
|
BabyG
|
Mi pobegnemo iz sobe, mislim frka mi je da je ne probudim.. Šta ću kad nisam tiha!
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 3.7.2010 22:39:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: BabyG Mi pobegnemo iz sobe, mislim frka mi je da je ne probudim.. Šta ću kad nisam tiha! A sta kad ne spava...
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 3.7.2010 22:43:34
|
|
|
|
New Mom
|
Nama raspored samo kad spava... Neću da ima traume od nas od ranog detinjstva. I obavezno bežimo iz spavaće sobe.
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 3.7.2010 22:44:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ih pa svi govore o spavacoj sobi..nemislim ja samo na noc Neki dan se spopadali po dnevnoj sobi iza stola, a beba se cimne a ja vicem videceee naaaaaaas
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 3.7.2010 22:47:11
|
|
|
|
New Mom
|
Pa nije spavaća samo za noć... i nije noć samo za spavaću. Krevetić je u njoj, zato je spominjem. Ima puuuno mesta po stanu gde nije krevetić. A bebe spavaju i danju.
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 3.7.2010 22:50:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
a znam al to me asociralo , nama je bebaa danju u dnevnoj sobi da mi bude na oko .... pa dobro to ce nas inspirisati da istrazujemo nova mesta po stanu za te radnje
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 3.7.2010 23:05:19
|
|
|
|
Dora
|
Ja cu da pocnem sa seksom kad nadjem ljubavnika. I to nekog zgodnog mladog dasu koji ima svoj stan i auto i puno para. Pa da me izvede na romanticnu veceru,da mi pokaze pogled sa tvrdjave,da sedimo na plazi i posmatramo Dunav... Da mi kaze kako sam lepa i da mi polako skida svaki deo odece. Da se za mene dotera,namirise,da me zavede. Ne mogu s ovim slepcem koji dodje znojav s posla i zaskoci me ko u sezoni parenja,pa ako prodje- prodje. Ko da moja p**** po ceo dan samo njega jedva ceka! Daj,kretenu,bar pokazi malo postovanja! Porodila sam se i nova sam zena. Rodila sam njegovo dete. Prvi put hocu ceremoniju. Kao kad sam gubila nevinost. A on to nikako sam da skopca. Kad me spopadne a ja mu kazem: Is od mene majmune! On nastavi dalje,ko da mu je bilo na usput. E,necu seks. Ne tako.
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 3.7.2010 23:14:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Au! Ti si stvarno besna!
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 3.7.2010 23:58:41
|
|
|
|
Dora
|
Jesam li vise smesna ili pateticna???
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 20.7.2010 14:04:29
|
|
|
|
Nensi*
|
Sinoc je pao prvi sex posle nesto vise od 10 meseci Osecala sam se kao da sam nevina imala sam tremu Sve je proslo kao i pre trudnoce
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 20.7.2010 14:06:36
|
|
|
|
viking
|
Nensi! Joj, baš ste slatki
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 20.7.2010 14:10:34
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Nensi! Joj, baš ste slatki Sad imam osecaj da sam to sinoc sanjala Moramo veceras da ponovimo da postanem svesna
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 20.7.2010 15:56:21
|
|
|
|
pepeljuga
|
nensi ali zeno...deset meseci ja tek krajem ove nedelje idem na kontrolu tako da.........
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 20.7.2010 16:01:08
|
|
|
|
minavb
|
Ko je blesav da ceka kontrolu
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 20.7.2010 16:02:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja ma nikako da mi skroz stane krvarenje, jedva je pocelo a sad nikako da prestane nepravda, pa to ti je
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 20.7.2010 21:49:12
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ko je blesav da ceka kontrolu I ja sam cekala kontrolu...
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 20.7.2010 21:50:39
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga nensi ali zeno...deset meseci Lepo sam ja negde napisala da cu zaboraviti kako se to radi,ali sva sreca nisam
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 20.7.2010 23:07:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora Ja cu da pocnem sa seksom kad nadjem ljubavnika. I to nekog zgodnog mladog dasu koji ima svoj stan i auto i puno para. Pa da me izvede na romanticnu veceru,da mi pokaze pogled sa tvrdjave,da sedimo na plazi i posmatramo Dunav... Da mi kaze kako sam lepa i da mi polako skida svaki deo odece. Da se za mene dotera,namirise,da me zavede. Ne mogu s ovim slepcem koji dodje znojav s posla i zaskoci me ko u sezoni parenja,pa ako prodje- prodje. Ko da moja p**** po ceo dan samo njega jedva ceka! Daj,kretenu,bar pokazi malo postovanja! Porodila sam se i nova sam zena. Rodila sam njegovo dete. Prvi put hocu ceremoniju. Kao kad sam gubila nevinost. A on to nikako sam da skopca. Kad me spopadne a ja mu kazem: Is od mene majmune! On nastavi dalje,ko da mu je bilo na usput. E,necu seks. Ne tako. Nije za smeh ali moram ... Nema on pojma nije on bio ......
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 20.7.2010 23:11:09
|
|
|
|
Ellenica
|
IZVORNA PORUKA: Dora Jesam li vise smesna ili pateticna??? Nisi ti ni smešna ni patetična već sama situacija. Svaki dalji komentar nije za ovu temu
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 23.7.2010 23:46:19
|
|
|
|
choopa choops
|
Kada poceti? Bome cim se 'uzmogne' IZVORNA PORUKA: Dora Ja cu da pocnem sa seksom kad nadjem ljubavnika. I to nekog zgodnog mladog dasu koji ima svoj stan i auto i puno para. Pa da me izvede na romanticnu veceru,da mi pokaze pogled sa tvrdjave,da sedimo na plazi i posmatramo Dunav... Da mi kaze kako sam lepa i da mi polako skida svaki deo odece. Da se za mene dotera,namirise,da me zavede. Ne mogu s ovim slepcem koji dodje znojav s posla i zaskoci me ko u sezoni parenja,pa ako prodje- prodje. Ko da moja p**** po ceo dan samo njega jedva ceka! Daj,kretenu,bar pokazi malo postovanja! Porodila sam se i nova sam zena. Rodila sam njegovo dete. Prvi put hocu ceremoniju. Kao kad sam gubila nevinost. A on to nikako sam da skopca. Kad me spopadne a ja mu kazem: Is od mene majmune! On nastavi dalje,ko da mu je bilo na usput. E,necu seks. Ne tako. O sunce mu zarko
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 5.9.2010 19:14:36
|
|
|
|
Daca88
|
Mi smo danas imali prvi sex 9 nedelja posle porodjaja Pokajala sam se što sam uopšte i pokušala Jako je bolelo,i krvarila sam posle Nekako sam istrpila do kraja,ali neznam kako ću se usuditi sledeći put. Evo i sad me boli iako se sve "odigralo"jutros
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 6.9.2010 21:06:29
|
|
|
|
ana77
|
Joj Daco.. bice bolje, samo polako :)! I nama je tako bilo u pocetku ali srecom MM nije uspevao dugo da izdrzi prvih par puta, pa nije dugo ni trajalo :)!
< Poruku je uredio ana77 -- 6.9.2010 21:07:08 >
|
|
|
|
RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja? 17.11.2010 22:56:14
|
|
|
|
mtajcica83
|
MM i ja smo se sexali prvi put tacno mjesec dana posle porodjaja .. Nije me nesto pretjerano boljelo, ali ipak smo bili njezniji no prije.. Malo me bilo frka prije sexa, ali kad smo se zanijeli...sve mi je bilo potaman ... Sad odoh da procitam nesto o kontracepciji posle porodjaja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.