|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kada poceti sa sexom posle porodjaja?
28.6.2010 18:52:46   
BabyG
IZVORNA PORUKA: Tara
Svaka cast tvom muzicu , pravi je heroj user posted image

Ovaj moj bezi od mene , napadam ga ja ali on je u soku sto mi to pada na pamet user posted image
On kad vidi stomak pobegne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mnogo je smesan user posted image user posted image user posted image

Ma, 'de pored mene sme da bude slabić! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, Bože, kako su oni kukavice! Kontam da se brinu u za bebu, al' preteruju... user posted image

(odgovor članu Tara)
Direktna veza do poruke: 126
29.6.2010 20:41:37   
Anck Su Nmaun
Hehee a gde su vam bebe kad to radite???? Meni bezveze da budemo u istoj sobi.. sta ako see probudi ( sad sam ko Sharlot iz Sex i grada)  pa nas vidi user posted image user posted image

(odgovor članu BabyG)
Direktna veza do poruke: 127
1.7.2010 16:08:36   
BabyG
user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image Mi pobegnemo iz sobe, mislim frka mi je da je ne probudim.. Šta ću kad nisam tiha! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 128
3.7.2010 22:39:29   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: BabyG

user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image Mi pobegnemo iz sobe, mislim frka mi je da je ne probudim.. Šta ću kad nisam tiha! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A sta kad ne spava...  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyG)
Direktna veza do poruke: 129
3.7.2010 22:43:34   
New Mom
user posted image user posted image user posted image user posted image  Nama raspored samo kad spava... Neću da ima traume od nas od ranog detinjstva.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  I obavezno bežimo iz spavaće sobe. user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 130
3.7.2010 22:44:55   
Anck Su Nmaun
Ih pa svi govore o spavacoj sobi..nemislim ja samo na noc user posted image user posted image user posted image

Neki dan se spopadali po dnevnoj sobi iza stola, a beba se cimne a ja vicem videceee naaaaaaas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 131
3.7.2010 22:47:11   
New Mom
Pa nije spavaća samo za noć... i nije noć samo za spavaću. Krevetić je u njoj, zato je spominjem. Ima puuuno mesta po stanu gde nije krevetić. A bebe spavaju i danju. user posted image user posted image user posted image user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 132
3.7.2010 22:50:17   
Anck Su Nmaun
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a znam al to me asociralo user posted image user posted image user posted image ,  nama je bebaa danju u dnevnoj sobi da mi bude na oko ....   pa dobro  to ce nas inspirisati da istrazujemo nova mesta po stanu za te radnje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 133
3.7.2010 23:05:19   
Dora
Ja cu da pocnem sa seksom kad nadjem ljubavnika. I to nekog zgodnog mladog dasu koji ima svoj stan i auto i puno para. Pa da me izvede na romanticnu veceru,da mi pokaze pogled sa tvrdjave,da sedimo na plazi i posmatramo Dunav... Da mi kaze kako sam lepa i da mi polako skida svaki deo odece. Da se za mene dotera,namirise,da me zavede.

Ne mogu s ovim slepcem koji dodje znojav s posla i zaskoci me ko u sezoni parenja,pa ako prodje- prodje. Ko da moja p**** po ceo dan samo njega jedva ceka! Daj,kretenu,bar pokazi malo postovanja! Porodila sam se i nova sam zena. Rodila sam njegovo dete. Prvi put hocu ceremoniju. Kao kad sam gubila nevinost. A on to nikako sam da skopca. Kad me spopadne a ja mu kazem: Is od mene majmune! On nastavi dalje,ko da mu je bilo na usput.
E,necu seks. Ne tako.

Direktna veza do poruke: 134
3.7.2010 23:14:02   
Anoniman
Au! Ti si stvarno besna! user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 135
3.7.2010 23:58:41   
Dora
user posted image
Jesam li vise smesna ili pateticna???

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 136
20.7.2010 14:04:29   
Nensi*
Sinoc je pao prvi sex user posted image user posted image posle nesto vise od 10 meseciuser posted image user posted image

Osecala sam se kao da sam nevina user posted image user posted image user posted image imala sam tremu user posted image
Sve je proslo kao i pre trudnoce user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 137
20.7.2010 14:06:36   
viking
user posted image  Nensi! Joj, baš ste slatki user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 138
20.7.2010 14:10:34   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: viking RR

user posted image  Nensi! Joj, baš ste slatki user posted image

user posted image user posted image user posted image
Sad imam osecaj da sam to sinoc sanjala user posted image user posted image user posted image
Moramo veceras da ponovimo da postanem svesna user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 139
20.7.2010 15:56:21   
pepeljuga
nensi user posted image
ali zeno...deset meseci user posted image user posted image

ja tek krajem ove nedelje idem na kontrolu tako da.........user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 140
20.7.2010 16:01:08   
minavb
Ko je blesav da ceka kontroluuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 141
20.7.2010 16:02:55   
pepeljuga
ja user posted image
ma nikako da mi skroz stane krvarenje, jedva je pocelo a sad nikako da prestane user posted image
nepravda, pa to ti je user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 142
20.7.2010 21:49:12   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: minavb

Ko je blesav da ceka kontroluuser posted image

I ja sam cekala kontrolu...user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 143
20.7.2010 21:50:39   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

nensi user posted image
ali zeno...deset meseci user posted image user posted image

Lepo sam ja negde napisala da cu zaboraviti kako se to radi,ali sva sreca nisam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 144
20.7.2010 23:07:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dora

Ja cu da pocnem sa seksom kad nadjem ljubavnika. I to nekog zgodnog mladog dasu koji ima svoj stan i auto i puno para. Pa da me izvede na romanticnu veceru,da mi pokaze pogled sa tvrdjave,da sedimo na plazi i posmatramo Dunav... Da mi kaze kako sam lepa i da mi polako skida svaki deo odece. Da se za mene dotera,namirise,da me zavede.

Ne mogu s ovim slepcem koji dodje znojav s posla i zaskoci me ko u sezoni parenja,pa ako prodje- prodje. Ko da moja p**** po ceo dan samo njega jedva ceka! Daj,kretenu,bar pokazi malo postovanja! Porodila sam se i nova sam zena. Rodila sam njegovo dete. Prvi put hocu ceremoniju. Kao kad sam gubila nevinost. A on to nikako sam da skopca. Kad me spopadne a ja mu kazem: Is od mene majmune! On nastavi dalje,ko da mu je bilo na usput.
E,necu seks. Ne tako.

user posted image user posted image user posted image
Nije za smeh ali moram ...user posted image user posted image user posted image
Nema on pojma nije on bio user posted image ......user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 145
20.7.2010 23:11:09   
Ellenica

user posted image
Jesam li vise smesna ili pateticna???

Nisi ti ni smešna ni patetična već sama situacija.
Svaki dalji komentar nije za ovu temuuser posted image

Veliki sam mamin dečak

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 146
23.7.2010 23:46:19   
choopa choops
Kada poceti?
Bome cim se 'uzmogne' user posted image user posted image user posted image

E,necu seks. Ne tako.

user posted image O sunce mu zarko user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 147
5.9.2010 19:14:36   
Daca88
Mi smo danas imali prvi sexuser posted image user posted image user posted image
9 nedelja posle porodjajauser posted image
Pokajala sam se što sam uopšte i pokušalauser posted image
Jako je bolelo,i krvarila sam posleuser posted image
Nekako sam istrpila do kraja,ali neznam kako ću se usuditi sledeći put.
Evo i sad me boliuser posted image iako se sve "odigralo"jutrosuser posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 148
6.9.2010 21:06:29   
ana77
Joj Daco.. bice bolje, samo polako :)! I nama je tako bilo u pocetku ali srecom MM nije uspevao dugo da izdrzi prvih par puta, pa nije dugo ni trajalo :)!

< Poruku je uredio ana77 -- 6.9.2010 21:07:08 >

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 149
17.11.2010 22:56:14   
mtajcica83
MM i ja smo se sexali prvi put tacno mjesec dana posle porodjaja user posted image .. Nije me nesto pretjerano boljelo, ali ipak smo bili njezniji no prije.. Malo me bilo frka prije sexa, ali kad smo se zanijeli...sve mi je bilo potaman user posted image ...
Sad odoh da procitam nesto o kontracepciji posle porodjaja user posted image

(odgovor članu ana77)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here