mila83 -> RE: Strabizam (30.3.2015 22:43:36)
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Marya hvala [sm=smiley31.gif] Dunjči jel to primetiš samo na slikama ili i ovako kad ga gledaš? Mislim i kod nas je slična situacija, s tim što ovako kad je posmatram vrlo vrlo retko primetim da šeta, uglavnom kad je pospana, a i ta dr nam je na zadnjoj kontroli (pre nekih mesec i po, dva) rekla da se stanje popravilo i da se skoro pa ne primećuje. Ipak na nekim slikama baš primetim isto kao kod Save, valjda ih uhvatimo u toj sekundi, nemam pojma. Ja ću da sačekam do tih 12 meseci i onda ću da je vodim kod oftamologa. Choopo, Daco i ja isto mislim da je prerano, nemoj da brinete, meni je dr objasnila da je normalno da su bebe "malko razroke" do nekog doba. Naročito na početku. Da Jole,to je normalno,zato sto su umorni,pa ako su ocni misici malcice slabije to se odmah primeti kod njih. To prodje vremenom.Tako je bilo kod mog sina,ali posle par meseci nije bilo toga pred spavanje. Njemu sada desno oko ide malo unutra ali to je druga prica,pisala sam ranije ,ima urodjenu ocnu manu i to se drugacije primeti nego ovo.
|
|
|
|