Mariya
|
Veče drugarice! Degu,super se provodite vas dve,uživaj jer od januara neko vreme nećete moći biti same dok bata ne poraste malo. Nas dve smo danas šile odeću za barbike dok je H spavala, L se oduševila,samo ih je presvlačila, a mm gleda i ne veruje,kaže nije mogao ni da pomisli da će joj se toliko dopasti! Za odeću mi ništa ne pričaj! Imam nekoliko majica dugih rukava,recimo 4-5 koje ću moći još neko vreme da nosim,trudničke farmerke i helanke,one sa pojasom. Gomilu majica već ne mogu da obučem jer mi viri stomak ispod,a ni obične helanke ne mogu više. A jakna mi je najveći problem ali probaću kad krenu sniženja da nađem sebi neku jeftinu. Micinam, sjajne vesti Ja ne računam previše koji sam mesec,po tikeru pratim koja sam nedelja,da ga nemam ne bih ni znala sad gledam da sam ušla u 25 ned i za 3,5 meseca treba da se porodim,to znam Sad se razmišljam da je možda i vreme da počnem da kupujem stvarčice za mališu to je najlepši deo trudnoće imam nešto stvari od devojčica koje ću moći da iskoristim a koje su bele,žute,sive,nešto i plave boje,ali one su jesenje bebe,a ovaj će biti zimsko-prolećni, pa će mi trebati letnje stvari za njega. H kašlje, biće ovo vesela noć! Meni dr ne računa trudnoću od poslednje menstruacije jer onda ništa ne štima!ja imam produžene cikluse,oko 40-45 dana i trudnoća mi je 2 nedelje manja od datuma poslednje menstruacije. I tako mi vtp vodi po Uz, em me neće ranije poroditi,em mi je bitno i zbog otvaranja porodiljskog.
< Poruku je uredio Mariya -- 3.11.2016 0:00:23 >
|