|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/16
23.11.2016 16:40:10   
Nema novih poruka
Mala Elena
Mislis da ima sanse da ne pukne? Imam samo pantenol a ulje sam trebala juce da.namazem kad se izgorela, nego nisam bila sigurna. A u hladnoj vodi sam joj drzala ruku..

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 851
23.11.2016 18:26:55   
Nema novih poruka
emicaa
Popkice nisi mi poslala poruku user posted image ne znam jesi li vidjela da sam ja tebi pisala,mozda ti je lakse tako da mi na nju odgovoris.
Dora gleda pepu prase a David prikunjao pa kad se probudi kupanje njemu pa Dori i pakovanje u krevet.Nesto sam umorna kao da sam kopala

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 852
23.11.2016 18:39:39   
Nema novih poruka
Animsaj9
Mazi Sanadermom, Jekodermom, Vazelinom...
Ooo zene progledala ja malo... D samo hoce da seta, poceo da se trga iz ruku hoce sam da seta, a bojim se da ne padne, kod nas svuda plocice po kuci. MOja mama dosla malo da ga pricuva, pa sedimo pijemo kafu,i gnjavimo D.U subotu je mojima slava pa se dogovaramo sta cemo praviti od kolaca.

...jer nisam u mogucnosti :P ...

Direktna veza do poruke: 853
23.11.2016 18:55:57   
Nema novih poruka
vocicana
Jao sto volim te zenske radinosti...kolaci...dogovori, ceo dan akcija, sve me podseti na slavu kod mojih, toplo oko srca kada procitam i mislim.
Bila sam u Maxiju, istresla 3000 nista kupila nisam, rucka za sutra nema, a nista za rucak i nisam kupila. Boze mili, kuda ide ovaj svet?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 854
23.11.2016 19:41:04   
Nema novih poruka
IvanaSK RR
Animsaj, mora nekad i da padne. Ja bila do Akse, kupila mleko za bebu, pa da uzmem jos pozivnica za rođendan i onda na roditeljski.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 855
23.11.2016 19:57:42   
Nema novih poruka
sonyasha
Dobro veče ženske,ja došla u kupatilo da se tuširam a čim zatvorim vrata kreće urlanje,M oplakuje što sam nestala.user posted image Anck, žao mi je što je ipak turauser posted image ja ne akidam dok ne dođe do 38.5 a do tada se mučimo i podešavam alarme noću na pola sata.. kao npr. noćas...
Želim vam mirnu noć bez slina i tureuser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 856
23.11.2016 20:23:35   
Nema novih poruka
Milena18
Opet ima dosta bolesne dečice, baš mi je žao.
Meni je danas strašno naporan dan bio, M je od jutra razdražljiva jako, ubeđena sam da je od vakcine. Nikad nije bila ovakva, tačno se vidi da je nešto muči. Oraspoložila se malo samo kad je došao deda, njemu se uvek obraduje user posted image Sad siki, pa će valjda spavati.

< Poruku je uredio Milena18 -- 23.11.2016 20:24:42 >

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 857
23.11.2016 21:33:34   
Nema novih poruka
emicaa
Moji indijanci zaspali,jaooo miline user posted image
Zelim vam mirnu noc user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 858
24.11.2016 7:22:18   
Nema novih poruka
IvanaSK RR
Dobro jutro, mame.
Beba lose spavala, ja imam glavobolju. Divno jutro user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 859
24.11.2016 7:24:10   
Nema novih poruka
Maraj
Jutri mame
milena , jesi li joj dala nesto za bolove? Mozda je boli od vakcine. Meni je rodjak rekao da u Kanadi oni obavezno daju deci paracetamol pre injekcije. Da ih manje boli i da spreci neku temperaturicu. Cak ih kaze zovuvda ih podsete da daju detetu lekic pre vakcine. Ja sam sad L dala kada je primao sinflureks. Bolelo ga je.

animsaj , i ja imam dosta parketa po kuci. Bas mi se L kliza po njemu. A nosi br carapica 24 , a oni klizaci na carapicama se stavljaju do velicine 23 , tako da samo gledam da ne padne , da se ne udari na nesto ne zgodno. Juce se kliznuo i udario obrazom o stok od vrata.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 860
24.11.2016 7:33:05   
Nema novih poruka
IvanaSK RR
Maraj, da ne bude sad reklama, ali pogledaj u temi Kreativno sta mali mis radi, pa vidi sa njom oko tog neklizajuceg dela.
Ovde lekari kazu da se sirup izbegava, osim ako nema temperature koja prelazi 38.5

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 861
24.11.2016 8:10:28   
Nema novih poruka
emicaa
Dobro jutro,opet se mazimo.
Ja sam i Dori a sad i Davidu posle vakcine pred spavanje stavljala cepic.

Direktna veza do poruke: 862
24.11.2016 9:26:10   
Nema novih poruka
bebilule
Jutro i od mene. Sad sam došla na posao, M ostao kući sa mojom babom. Juče me zvali iz vrtića, opet dobio T. Imao je i sinoć, išla do 39 user posted image . Jutros je dobro, ali neka ostane kući. Zvaće me ako opet skoči da izađem sa posla. Tako je to kada krenu viroze. Gledam da ostane kući, a da opet ne gubim dan i tako u krug user posted image . Tačno 20 dana slinimo i on i ja i nikako da prestane. Nemam pojma više šta da radim, vidim većina ima isti problem. Sad ga kljukam i bijelim lukom, vitaminima, dajem i sirup za imunitet, usisivač palim pet puta dnevno.... Nešto će valjda upaliti

Maraj, M sad stalno u papučama po kući. To mi se baš i ne sviđa, ali šta da radim. Navikao u vrtiću na njih, ako mu skinem skroz trapavo hoda.

< Poruku je uredio bebilule -- 24.11.2016 9:28:00 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 863
24.11.2016 9:32:22   
Nema novih poruka
Anck Su Nmaun
Ja nisam za to da se preventivno davaju sirupi user posted image
Jedino ako je mala temp. tj. nije jos za skidanje znaci nije preko 38,5 pa pred spavanje, ali opet da je ima, onda dam.

Mi sad bili kod cika doce, za sad nema upala, ali temp je tu, do 37,8 je bila. Tako da nista nismo dobili ali pratimo, Efedrin za inhalaciju, i to samo pred spavanje.

Tako divan dan, kazu jos danas, zao sto ga ne cemo iskoristiti.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 864
24.11.2016 9:55:59   
Nema novih poruka
Animsaj9
Jutrooo, mi doruckovali , D jedva izdrzao uspavao se... od jutros mu se pojavila crvena fleka, pecat iza uveta ne znam sta je bas je veliko kao kovanica od 20 din... nema vise nigde, namazala sam mu sa Sinodermom mada ne verujem da je alergija .. ne znam...

Direktna veza do poruke: 865
24.11.2016 11:14:49   
Nema novih poruka
Milena18
Dobar dan!
Maraj, rekli su nam samo da stavljamo hladnu oblogu ako je boli, mada ona uopšte ne reaguje kad joj pipnem to mesto. Temperaturu nema. Od jutros je izgleda bolje raspoložena.
Anck, Bebilule, da se izborite što pre sa tom glupavom temperaturom i zapušenim nosićima!
Animsaj, da li je otečeno? Možda ga je nešto ujelo?

< Poruku je uredio Milena18 -- 24.11.2016 11:16:20 >

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 866
24.11.2016 12:25:41   
Nema novih poruka
suzi kju
Mamite haaaj,mi danas slavimo.
Moje beke bile u vrticu do uzine, A je ruckala sutlijas od prosa sve je pojela a E nije sve pojela ali dobro. Od sledece nedelje ce ostajati na spavanju.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 867
24.11.2016 12:53:36   
Nema novih poruka
Animsaj9
Nije oteceno, u ravni koze je...
Suzi vama bas dugo traje adaptacija

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 868
24.11.2016 13:01:10   
Nema novih poruka
suzi kju
Ma daa,trajala bi mnoooooogo duze al smo produzili boravak na moju inicijativu. Da je do vaspitacica i dalje bi bile po sat vremena.

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 869
24.11.2016 13:11:51   
Nema novih poruka
Animsaj9
Svasta! Ja znam kod nas u jaslicama to traje nedelju dana i gotovo, placu deca i imaju krize, ali prevazidju...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 870
24.11.2016 13:13:45   
Nema novih poruka
suzi kju
Ma zezaju oni mene nego ajd nema veze. A plus one ne placu uopšte,mogu da ostanu. Jos je juce Ema zaspala sama duša moja user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 871
24.11.2016 13:28:28   
Nema novih poruka
IvanaSK RR
Suzi,one su divneuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 872
24.11.2016 13:32:47   
Nema novih poruka
eca89
Suzi, rekla sam ti da će biti super, lutkice maleneuser posted image !

Direktna veza do poruke: 873
24.11.2016 14:06:38   
Nema novih poruka
sonyasha
Suzi bravo za ženskiceuser posted image
Moram da se hvalim i častim ko šta pije!!!! Dobili produžetak još četiri meseca!!!!! mazuljarimo se do 31.03.user posted image user posted image user posted image user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 874
24.11.2016 14:25:06   
Nema novih poruka
Maraj
Sonyasa user posted image zar daju i 4 meseca. Pa super
Ivana , imas nov avatar user posted image
pa ja sam L samo kada je primao sinflureks dala paracetamol
Malu dozu 3 ml. Kaze dr da ona boli i da hoce T od nje

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zdravstveni problemi nedonoščadi
Prevremeno rođene bebe, manje su po konstituciji i težini, i mogu imati zdravstvenih problema.
Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...

Anketa

Здрава храна.
пеперутка16

Да ли једете здраво?

Click Here