|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/16
22.11.2016 20:14:51   
Nema novih poruka
branki*
Maraj,ja imam masinu za ves elektroluks,ok je.
Animsaj,ozdravi sto pre!
Mariya,ja bih odlepila za cetku od vca,cula bi me cela zgrada.bas sam zivac.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 826
22.11.2016 20:29:07   
Nema novih poruka
emicaa
Anck,Anim ozdravite brzo user posted image
sta nam je sa Sanjicom i Von,njih bas dugo nema ovde

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 827
22.11.2016 20:42:00   
Nema novih poruka
mama krava
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Dobar dan mame,
mene 3 dana ima pa me dve nedelje nema. Kriticna sam. Al bas nesto zauzeta. Pocela sam i prepodne da radim po dva sata, pa kuca, kuvanje, vodim dete na klizanje ovih dana. Jako je smesna. Al hoce...tako da idemo.

Sad cu malko da vas isictam da budem bar malo u toku.
I naravno cekamo deda Mraza user posted image

Pozdrav mame

Ljishooooooo!!!! Pa gde si ti zeno, covece!!!???

Ja sam utanjila u poslednje vreme, ali tebe niakako nije bilo jedno vreme! Kako si mi? Kako je Dunjica?

IZVORNA PORUKA: Maraj

Jutro mame
Mariya user posted image

nama se pokvarila rerna. Deo koji je otisao minimum 80e tako da smo resili da kupimo novu , pa smo sinoc isli da gledamo sporete. Ima li ko od vas Elektrolux aparate? Ja nemam ni jedan. Ne znam kakvi su. Odoh da vidim da l ima tema šporeti...

Maraj, ja sam prezadovoljna i placom i rernom Elektolux! Sluzi nas sve super, evo vec sedma godina i pece kao prvog dana! Super je ima onaj ventilator i moze i dva pleha da pece u isto vreme!

< Poruku je uredio mama krava -- 22.11.2016 20:43:27 >

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 828
23.11.2016 6:27:04   
Nema novih poruka
branki*
Jutro,mame!
Von je verovatno prebukirana obavezama,posao,kuca,dvoje male dece,sve je na njoj.sanjice bas nemauser posted image
Ja se spream za posao.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 829
23.11.2016 6:34:47   
Nema novih poruka
IvanaSK RR
Jutro.
Uspeli smo da uhvatimo urinuser posted image Sreću izgleda čine male stvari
user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 830
23.11.2016 7:29:10   
Nema novih poruka
sonyasha
Dobro jutro mame!!!
Ko je za kafu, ogromnu?
Malecki opet zaribao tura plus kašljuca, spavala sam sat ipo za celu noćuser posted image
Sutra na komisiju ovako mrtvi bolesni ima da nas lansiraju iz topauser posted image

< Poruku je uredio sonyasha -- 23.11.2016 7:30:13 >

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 831
23.11.2016 8:01:32   
Nema novih poruka
suzi kju
Jutro. ..
Mi se spremamo za vrtic. Ja sam ustala jos u 6. Kad dodjem treba da napravom tortu.
Sony bas me zanima kako ces proci na komisiji. Gde ides, koja opstina? Bas mi je zao da se prehladio,dusa mala.

Ivana znam kakva je to sreća user posted image i ja sam jednom cekala cekala cekala i kad sam htela da odustanem eto gaaaa piššš user posted image

< Poruku je uredio suzi kju -- 23.11.2016 8:02:31 >

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 832
23.11.2016 8:15:18   
Nema novih poruka
Anck Su Nmaun
Jutro mame
Koja je normalna temperatura za bebe??
Meni sealo cinio vrucim i izmerim 37,5 pa ne znam jel ok user posted image
Inace je uzasno slinav i nervozan. Nismo oka sklopili.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 23.11.2016 8:17:06 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 833
23.11.2016 8:25:29   
Nema novih poruka
emicaa
Anck normalna je to,mislim da je povisena kad dodje do 38.
David se samo dva puta budio,ja ne mogu da vjerujem.Jos smo u krevetu,Dora se mazi sa njim a ja malo virkam user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 834
23.11.2016 8:36:13   
Nema novih poruka
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Branki i Emice evo da vam kucnem posto sam bacila pogled a vi pitate za meneuser posted image Ne mogu da stignem da pisem. Bukvalno trcim pre i posle podne na casove. U medjuvremenu malo se poigram sa decom i nesto im spremim za veceru. Posle je na mm-u kako ce da se organizuje. Cekaju me u krevetu sa knjigama. Svaka sa svojom. Zagrlimo se i laku noc. Prosle nedelje su bile i slave, pa je mm i preskakao slave jer sam ja morala na casove. Jedino moze uvece i tako posle opet trcim da bi on stigao na vreme. Bas nam je tempo ubitacan. I neko mi rece pre neki dan da rodim i trece. Sa ovakvim tempom nema sanse. Nama ne treba cuvanje dece 24 casa, ali u nekim kriznim situacijama treba. Nazalost, nema ko. Napunili smo tri godinice.
user posted image I tako. Sve vas ljubim i grlim. Ako vam falim vicite me.user posted image Ili cu da vam posaljem u pp broj mobilnog. Na to uvek odgovoram. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 835
23.11.2016 8:44:13   
Nema novih poruka
sonyasha
Anck, Emice, znam da kažu da je bebama to ok temperatura, ali iz mog iskustva kada je imao 37.5 dva puta bio je bolestan. Okidač au bili zubi ali se nakače i neke bakterije i virusi pa smo dva puta zaglavili baš bolesni, evo sada treći put. Anck nadam se da to nije vaš slučaj i da ste zdravi!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 836
23.11.2016 9:05:07   
Nema novih poruka
Anck Su Nmaun
Ma on slinavi vec par dana, sinoc oka nismo sklopili zbog nosica. I sad se dusi spava sve place a ne moze da zaspe jer nos curi li curi. Na kraju smo odustali i evo dosli u dnevnu sobu. Ja na oci ne vidim user posted image
Kao da je blago topao ali on je uvek topliji od nas, al sad mi se ucinilo ma lo vise .
Sad sam trazila po netu , pa to mu je neka granica.. ne znam.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 837
23.11.2016 9:53:33   
Nema novih poruka
Milena18
Dobro jutro!
Emice, bravo za veliku devojku!
Ivana, pa A je hrabrica, ova moja je toliko vrištala posle vakcine da sam mislila da će prozori u dispanzeru popucati.
Inače, od kad je primila vakcinu baš mnogo bljucka i nervozna je, ne znam da li je to povezano ili samo slučajnost.
Voci, baš bi bilo lepo da se vidimo, čini mi se da ovde ima još ženica iz KŠ-a, mada su sada malo manje aktivne, pa bismo mogle da organizujemo neko ispijanje kafice. Samo što ću ja morati da sačekam da M malo proredi obroke, i dalje sisa na dva - dva i po sata danju, kuću još nisam napustila na duže od sat vremena.

Direktna veza do poruke: 838
23.11.2016 10:11:49   
Nema novih poruka
Anck Su Nmaun
Ipak je temperaturica user posted image sad sam mu merila 37,7 user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 839
23.11.2016 10:15:00   
Nema novih poruka
Animsaj9
uglevnom se nista ne daje dok ne predje 38 ...sve ispod 38 su subfebrilna stanja , i pusta se da se organizam sam izbori, i da se stekne imunitet
...ja sam za nijansu bolje danas , ustala sam moram nesto pospremiti po kuci

...jer nisam u mogucnosti :P ...

Direktna veza do poruke: 840
23.11.2016 10:16:17   
Nema novih poruka
Maraj
Jutro mame
ivana user posted image ja skacem do plafona kad uspemo da uhvatimo urin. Nisam ni verovala sebi da se odusevljavam tako malim stvarima user posted image

anck , bas bezveze. Virusi su sada. Kako su ti starija deca?

Direktna veza do poruke: 841
23.11.2016 10:20:02   
Nema novih poruka
Anck Su Nmaun
One super, a ja i V prehladjeni. Al prvo je on zaribao pa posle dva dana i ja user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 842
23.11.2016 10:21:41   
Nema novih poruka
popkica bebic
Dobar dan, mamike! Mi spremamo slavu, sutra je, pa sam u poslu i kuhinji do guse. Srecom, seka mi je tu pa pomaze. Muce nas zubici, nema ih jos uvek, a punih 9 i po meseci imamo. Uh!
Emice, ja ti pre neki dan poslah pp, a da li je uspelo, pojma nemam jer sa fona saljem. Vidi pa javi. ASN brzo ozdravite!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 843
23.11.2016 10:23:58   
Nema novih poruka
emicaa
Djeca i drugacije reaguju na temperaturu,Dora kad ima 38.5 skace ne staje a zaove curica ne moze ustane iz kreveta.
Opet me misic na ruci boli,mozda cu jednog dana i zbog nje morati doktoru.
Sanjice ljubi djevojke svoje user posted image

Direktna veza do poruke: 844
23.11.2016 10:32:34   
Nema novih poruka
Sanjica26 RR
Emice, mene boli misic na ruci i na nozi. A ovih dana me je glava bas tupo bolela.
Popkice pozdravi mi puno Kristal.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 845
23.11.2016 10:59:57   
Nema novih poruka
IvanaSK RR
Urin odnet jutros :)
A mi išli na ocno na Neonatoloski i vratili nas! Bas sam se iznervirala. Kad sam zvala da zakazem pre mesec dana rekli da ne treba uput, jer taj kod njih vazi sest meseci, a jutros kazu ipak mora uput, jer smo vojni osiguranici. A juce sam bila na VMA, mogla sam uzeti. Uf!
Anck, on se bas prehladio, dusa mala.
Sanjice, nedostajes, nedostajes.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 846
23.11.2016 11:53:16   
Nema novih poruka
vocicana
Mamice, ljubim vas i grlim i vas i decu. Anck, skidaj temp, dusa moja lepa.
MI smo dobro, ja danas opet moram ubanku, juce sam pustila kredit, osecam se kao da mi je spao tonski teret sa ledja, ako mi verujete!
Sanjice user posted image bas nedostajes. Popki, biuce zuba, ja svakog dana ocekujem i drugu jedinicu, bas se zali da ga boli, ali je najjaci kada stavi kaziprst u usta i grize samo njim to mesto koje ga svrbi, boli.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 847
23.11.2016 12:24:46   
Nema novih poruka
Maraj
Mom L su bas bas otecene cetvorke. Sve su pocele da izbijaju u isto vreme. Verovatno mi zato slabije i spava u poslednje vreme.
anck , bar su ti one dobro. Mozda su one nesto pokupile iz vrtica (ako idu) pa donele njemu

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 848
23.11.2016 13:37:25   
Nema novih poruka
Mala Elena
Mame, ako izadje plik na jagodici prsta ( P dohvatila rernu ) sta pomaze?
Kapiram da ce da joj pukne i da ce da je boli...sta da radim da ublazim ?

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 849
23.11.2016 14:05:13   
Nema novih poruka
Anck Su Nmaun
Hladi, ulje, jekoderm najbolji.
Bolje da ne pukne pecice je.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zdravstveni problemi nedonoščadi
Prevremeno rođene bebe, manje su po konstituciji i težini, i mogu imati zdravstvenih problema.
Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Здрава храна.
пеперутка16

Да ли једете здраво?

Click Here