RE: Razgovori mama 11/16 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

serpica -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 12:17:20)

Dobar dan mamike [sm=smiley1.gif] ima li sunca kod vas? Kod nas bas lepo vreme,iskoristila da malo sredim stan i bacim pogled ovde
Uskoro stizu deca pa da zavrsim sto vise mogu... [sm=smiley31.gif]

Milena18 -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 14:06:05)

IZVORNA PORUKA: Ed83

Dobro jutro i od nas.
Moj bebac se budio jedno najmanje 10_x_... a skoro svaki sat je hteo da sisa[sm=smiley29.gif]... ma ni skroz mala beba kad je bio nije tako spavao... onako sanjiva i umorna kad ga uzmem a on mi se u svoj toj muci nasmeje, ma odmah me sve prodje... mali smeker, nije mi jasno kako moze u 3 ujutru da deli osmehe[sm=smiley22.gif]

E ovako je i kod nas u poslednje vreme [sm=smiley1.gif] Ne budi se baš na svakih sat vremena, ali češće nego ranije. Ali što kažeš, kad mi se nasmeje, sve bude sto puta lakše.

Dobar dan, mame! Samo da vam mahnem.
I kod nas je lep sunčan dan, ne znam da li je hladno jer sam bila samo kratko na terasi. Čekamo tatu, pa da malo izađemo napolje.
Emice, jesi li bolje?
Bubi, baš mi je drago što si nam se ponovo pridružila. Kako su devojčice?

mama krava -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 14:14:06)

Drage mamike,

Nisam odavno čitala dešavanja na RR, od obaveza i životnih neprilika, i realno nedostajalo mi je piskaranje ovde...

Verujem da ste svi dobri i zdravi..pogotovo klinci i klinceze[sm=smiley1.gif].

Ja sam uz frku promene posla imala nemili dogadjaj da mi je tata preminuo, nakom kraće bočlesti, što me je jako bilo bacilo u negatian mood...ako me razumete.

Baš sam komentarisala sa mužem kako te ta negativna energija i nesreća usisa i napravi te na bezvoljnog čoveka. A ja nisam takva osoba...čak sam u jednom trenutku počela da tripujem da sam i ja bolesna. Stres je strašna stvar...verujte da sam na nervnoj bazi imala svakodnevne vrtoglavice, ukočen vrat i na kraju mi se aktivirala povreda ramena od letos, jer sam stalno bila u grču...od svakog telefonslog zvona sam imala prevrtanja po stomaku [sm=smiley13.gif],,,
Ne daj Bože nikome...

Ni oko deca nisam mogla da se angažujem u potpunosti...sve nešto sa pola mozga... muž mi je stvarno mooogo pomagao u svakom smislu.
Sada sam bolje, jer stresa više nema, a ostaje mi nada da je tati sada mnooogo lakše nego tih poslednjih dana.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 14:24:55)

MK, žao mi je zbog tvog tate. A tvoja osećanja i strahovi su normalan deo procesa tugovanja. Tako sam se i ja kad mi je mama umrla plašila zvona telefona ako nisu svi kod kuće, uvek mi je prvo prolazilo kroz glavu da ću čuti loše vesti o nekome od najbližih. Vremenom to prođe. Tuga ne, ali postane podnošljiva, naučiš da sa njom ideš kroz život i funkcionišeš normalno. Super je što imaš muža koji te razume i na koga možeš da se osloniš.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 15:27:57)

Mk, jako mi je žao [sm=smiley13.gif] teško je to preboleti. Ja se i dan danas štrecam pri svakom telefonskom pozivu od mame. Ne znam šta da ti kažem, preteško je i vremenom se samo navikneš na to osećanje. Meni nije lakše čak naprotiv, kako vreme prolazi sestra mi sve više nedostaje.

branki* -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 15:46:27)

Mk,zao mi je zbog tvog tate[sm=smiley13.gif]ne znam sta bih rekla,tesko je.
Ja sama sa decom kod kuce,mm radi drugu smenu..

emicaa -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 15:55:35)

MK mnogo mi je zao.Isto tako ne volim kad me neko od mojih zove jer to nikad ne rade osim ako se nesto lose desilo.

Maraj -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 15:59:36)

Mame , evo i nas.
dobila sam jos 2 meseca produzetak [sm=sloncek.gif][sm=zz_dance.gif] bas sam srecna. Taman da prezimim sa sinkom kuci pa na prolece na posao [sm=bravo.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 16:05:09)

MK, dobro dosla nazad. Zao mi je zbog tvog tate, znam da reci u takvim stvarima ne mogu mnogo pomoci, ali grlimo te.
Drago mi je sto je tvoj sin prevazisao alergiju.
Maraj, super za bolovanje [sm=bravo.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 16:26:54)

Vece, mi stigli iz setnjice, bas nam je prijala. Smuckala imamericke palacinkice sa bananom, sve su potamanili [sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 16:43:36)

Anck , kako se to pravi? Jel treba dosta vremena da se zamuti? Kako peces , na tiganju il imas neki aparat

i zaboravih da te pitam , jesi li se ofarbala [sm=smiley1.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 17:17:05)

Draga stavila sam u recepte, i slikicu imas tamo, ma sve brzinski se smuti i lako se pece. Fora je da je gusce od obicnih da ne razliju. Ako imas tiganj za palacinke onda je idealno , bez ulja i icega. najlepse!

Jaoo krenem da se farbam i... nema farbe !!!!!!! Jao kako sam poludela. Nemam vremena da odem do Lilija da kupim a ovi moji krecu na bazen. Sad sam poslala muza po farbu i uloske... sta da mu radim [sm=jezicek.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 17:20:50)

I ja cesto pravim američke palacinke. Pravim ih u tiganju u kome pravim obicne palacinke. Stavim mrvicu ulja. A mera mi je kutlaca, one se i ne razliju po celom tiganju.
Bas cu sad pogledati recept od Anck.
Ja pravim drugacije, sa običnim brasnom i bez banane.

eca89 -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 17:24:03)

Mk mnogo mi je zao zbog tvog tate[sm=smiley13.gif]!
Maraj, bas mi je drago zbog produzetka!

Mi smo bili u setnji, nije mnogo hladno, a cim ne pada, izadjemo malo sa njom! A, ona sva srecna, samo da je napolju!

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 17:28:50)

Da, to su obicne a ovaj recept sam sad prvi put pravila sa integralnim i bananom, nije lose!

vocicana -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 19:02:36)

Mame, samo da vam mahnem, ceo dan se zezam sa tabletom, nece da se ukljuci, popiz[sm=smiley35.gif] sam vise!
MK, primi moje najiskrenije saucesce povodom smrti oca, to je strasan gubitak, narocito kada tako za kratko vreme draga osoba ode. Sutra moram nositi tablet na reklamaciju, ovo je strasno, kao da sam kupila plasticnu igracku.
Maraj bravo za bolovanje!
Ljubim vas, ako kasnije uspem da ukljucim ovo [sm=zz_poop.gif] javljam se.

Sandricak -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 19:04:38)

Vece od nas...
Anck, recept je super, moracu to da probam, nisam jos nikada pravila te americke...
Ivana, pa mi obe slavimo 12.5, ja sad skontala, kada sam citala unazad da vidim sta ima...[sm=bravo.gif]
MK, zaista mi je zao tvog tate i svega sto prolazis, ali imas svoje andjele pa polako...

MM otisao u nabavku, zafalilo mu zacina za neki juneci rep, MAki gleda crtac , Ilija spava, a ja sela malo da virnem sta ima ovde nije me bilo dugo, bas me prehlada drzi dugo...
Bili danas malo u setnjici posle duze vremena, sutra bih trebala da idem bati dda kupim neke debele dukseve, dobio danas posao u nekoj fabrici u Rumi, i vec sutra vece putuje za Poljsku na obuku mesec dana... ljubi ga seka [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 19:58:53)

Od kad nisam pravila americke palacinke..mada,moji vise vole ove nase.
Sandricak,super za tvog brata!
Eco,i boka isto obozava da je napolju[sm=smiley36.gif]
Ja da uspavam decu jos malo i tako...jos sutra,pa vikend,jeee!

popkica bebic -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 20:18:33)

Dobro vece, mamike.
MK, primi moje saucesce...
A mi je na dojci, V slusa muziku sa tajom. Bas imam decu veseljake. V vec sada razume sta je dobra muzika, a A djuska uz svaki jaci i ritmicni zvuk, cak i uz mikser i usisivac. :D
Za tacno nedelju dana slavimo slavu, smisljam meni, a narocito tortice, bas me to raduje!
Voci, polako, ne nerviraj se. Danas sve traje koliko i garancija na proizvod, iza toga moze i u smece, nazalost!

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 22:11:46)

Moje vise pojedu ovih americkih nego domacinckih [sm=smiley36.gif] pogotovo[sm=smiley36.gif] mladja , ona obicnu pojede jednu a ovih danas bar 4-5 , sto me jako prijatno iznendailo [sm=smiley1.gif]
Odoh u krevet drage moje..lepe snove i mirnu noc zelim [sm=smiley31.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 11/16 (17.11.2016 23:06:15)

Dora uopste nece americke,kaze to nije palacinka.Zato se mm i ja davimo kad ih napravim.
Anck dobro me podsjeti na njih,mogla bih sutra da ih pravim [sm=smiley36.gif]
Popkice kako ide sad sisanje,jel A ne odbija vise?Ajd ljubim te posalji mi broj od Kristal ako imas,javila bih joj se nekad [sm=smiley1.gif]
Laku noc

branki* -> RE: Razgovori mama 11/16 (18.11.2016 6:42:31)

jutro,mame!popki,posalji ,molim te i meni broj dr kristal,imala sam u starom telefonu,ali telefon je raspad,pa sad vise nemam.
spremam se za posao,standardno.boka me iznervirala od ranog jutra,ja se sminkam,naravno ona budna sa mnom,rovari po mom neseseru i otvara i ispada joj iz ruke rumenilo,para mi je izlazila na usi kao u crtanom filmu!kad ti dete komanduje,sto kaze moja mama.

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 11/16 (18.11.2016 7:16:58)

Jutric
Kako ste mamike, kod nas sunasce, odmah se lepse osecam.
V danas napunio 6 meseci [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 11/16 (18.11.2016 7:38:52)

Dobro jutro.
Anck, srećan polu rodjendan [sm=bravo.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 11/16 (18.11.2016 8:32:35)

Dobro jutro,David se iz krevetca smije smetaju mu usi a Dora pored mene spava [sm=smiley1.gif]
Ne mogu da vjerujem da je vec petak [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>