Mariya -> RE: Razgovori mama 11/16 (7.11.2016 13:33:52)
|
Hej mame, evo me, odmaram. Naravno, spremila sam H doručak, nahranila je, rasklonila sto i kuhinju da mm može da pravi ručak, pa sam legla. Milena, najteže je prošlo, barem su meni ta prva 3 meseca najteža sa bebom. a posle 6, ma to je pesma[sm=smiley1.gif] Srela sam kolegu kod dr prošle nedelje i pita me kako ja mogu sa njih dve i šta ću tek sa troje dece kad on sa jednim ne može da izađe na kraj? Njegov sin je 2 meseca mlađi od moje H. Kažem ja njemu da sam se uverila u ono što roditelji više dece govore, što ih je više, to je lakše[sm=smiley1.gif] U početku, kad su bebe naravno da ne, ali moje su sad već velike, imaju 5 i 2 godine, igraju se, zanimaju se. Sa H recimo nemamo više ni toliko problema koliko smo imali pre 4 meseca recimo. Voci, nemoj ga buditi kad mu daješ lek. Samo ga digni malo i ušpricaj sirup u usta, ja i sad to radim sa H, ustvari sa obe ako im treba dati lek u toku noć, kad spavaju. Emice, ja mislim da u Švajcarskoj uvek sija sunce[sm=smiley36.gif] Moja zemlja iz snova[sm=smiley1.gif] Kod nas isto sija sunce, izgleda predivno, ali vidim na termometru da je hladno, 15 stepeni. MM odneo L u vrtić, sad loži, pa će da iznese malo H na vazduh i da oberu jabuke, jedno drvo je još ostalo. A ne misli da bi trebalo da umesi testo za pizzu, kaže to će za ručak. Izgleda da ću morati ja. Branki hvala[sm=smiley31.gif] Suzi [sm=bravo.gif] za prvi dan. Ma biće njima super, em im je interesantno, em imaju jedna drugu.
|
|
|
|