Mariya -> RE: Razgovori mama 11/16 (7.11.2016 9:47:30)
|
Jutro mame! Hvala što brinete za mene[sm=smiley31.gif] Juče mi se mantalo do ručka i onda je prošlo. Zato sam i ja pomislila da mi je verovatno šećer pao. Dobro sam spavala i danas me manje bole leđa,pokretnija sam nego juče,ali danas odmaram ceo dan. Mm je kući danas,on će oko devojčica a ja ću da ležim,obećavam [sm=smiley36.gif] imam supu od juče,on nek napravi još nešto,pizzu ili ispeče pomfrit i imamo i ručak. I tortu od juče, izvolite, poslužite se [sm=torta.gif] Voci,ja sam sa devojčicama žderala slatko,a sad sa dečakom mi se samo jede slano i kiselo!! Mislim jedem ja i slatko [sm=smiley9.gif] Ali više mi de jede kiselo. Juče je H dobila temperaturu. igrala se sa decom i posle nekog vremena počela da kmezavi, dolazi do mene,vidim lice joj belo a oči crvene. Gori. Ja joj izmerim T,38,5 u uhu! I žalila de da je bole uši. Dala sam joj brufen, nije imala T celu noć, ali mi nije jasno kako i odakle T kad je 5dana na sinacilinu? Jeste Maraj, juče je bio,hvala ti[sm=smiley31.gif] Moji još spavaju,sinoć smo legli u ponoć,pa ih sad puštam da odmore. Ali čujem L da duva nos i kašlje.
|
|
|
|