Pampers pedijatar -> RE: Pitajte Pampers pedijatra (11.3.2023 18:58:46)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Pampers pedijatar IZVORNA PORUKA: bubulence Hvala najlepse na brzom odgovoru ♥️ Od aprila se nismo culi, kada budete mogli napisite mi kako je dete, da li ste bili na kontroli, do kada ce trajati terapija Eftilom. Pino vas pozdravljam i zelim vam sva dobra ovoga sveta. Draga dr Julka,mnogo je lepo kada vidim da nas se set_ite i pitate za zdravlje ❤️. Sin je dobro, pre par meseci je imao fazu odsutnosti koja je trajala dva dana, primljeni smo u bolnicu i nalazi su pokazali da je nizak nivo leka u krvi. Pojacana mu je doza na 2x4ml eftila i od tada je opet sve odlicno. Doktori su prezadovoljni njegovim ponasanjem, izuzetno je bistar (pravi mali filozof za 10000 pitanja i odgovora na dan), fina motorika mu je savrsena, spretan je, zivahan... Juce smo ponovo radili eeg glave cisto radi redovne kontrole, sledeci pregled kod dr je 14.3.. Neizmerno sam vam zahvalna sto ste se javili, znate ja uvek brinem za moju decu. Drago mi je sto je sve uredu i ja znam da ce sve biti kako valja. Puno vas pozdravljam i javite se da ja ne dosadjujem.
|
|
|
|