vocicana
|
IZVORNA PORUKA: Pampers pedijatar IZVORNA PORUKA: vocicana RR Draga dr. Julka, opet evo nas. Mali je dobio MMR i revakcinu Pentaxym 30.10. Sve je ok, ali od pre tri dana, poceo je da kija, sada malo slinavi, ali produktivno kaslje. Noic ispiramo, standardno fizioloskim, od orl dobili i Adrianol kapi, to koristimo, ali sam se sinoc sokirala velicinom zlezde ispod donje vilice sa desnne strane, koja je velicine veceg oraha, danas smo dali kks koja je super, jedino limphociti ukazuju na virus, mada temp nema. Moje pitanje je, da li ce ta zlezda ostati i najavljivatio mi svaku sledecu infekciju, jako je velika, ali su mi svi rekli da me tone brine. Svasta mi je kroz glavu danas prolazilo. Prokletstvo zdravstvenih radnika. Unapred zahvalna. Vlada virusna infekcija. Cesto , kod dece povecanje limfnih zlezda je prateca pojava virusne infekcije, to vam je i KKS pokazala. Naravno da zlezda nece ostati, smanjice se i nestati. Ne razumem zasto ste toliko uplaseni, posavetujte se sa svojim pedijatrom, koji ce pogledati KKS i opipati tu zlezdu i ostale limfne zlezde, poslusace pluca zbog kaslja. Mnogo ce te se sekirati dok vam dete porase u coveka i preboli sve decije bolesti. Sve ce biti u redu, Treba puno strpljenja i obavezno saradjujte sa svojim pedijarom koji poznaje vase dete. Doktorka, obozavam Vas. Hvala, ne sekiram se bas toliko, ali eto, desi se ovo pa ono, danas je on super raspolozen, a ja sam zbog odbiojanja hrane i utiska da mu je hrana grozna, gorka juce videla naslage po grlu i ukljucila Nystatin kapi, danas je vec poceoda jede. Malo bolje. Stalno nesto ima. Ljubim Vas i jos jednom veliko hvala.