Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 13.2.2013 16:26:52
|
|
|
|
ceca111
|
devojke kako ide ispijanje caja danas,ja sam nesto neraspolozena neznam sta mi je...Dina1993 ja mislim da mozes da ides ako ti je sve ok.Maja1309 drzim ti palceva da ugledas i da povuces i nas sa tobom
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 13.2.2013 17:09:21
|
|
|
|
Maraj
|
ceco, i ne bila neraspolozena pored ovakvog vremena... Samo polako, srci taj cajcic do Meni su prva 2-3 gutlja katastrofalna, a posle ide nekako...
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 13.2.2013 17:16:17
|
|
|
|
ceca111
|
uh ja pijem njega on pije mene ali ja sam karakter ima da ga pijem ako treba i 5l dnevno dok ne ugledam
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 13.2.2013 17:27:18
|
|
|
|
Maraj
|
ceco. Kako si ti sa apetitom? Ja se tripujem da mi se povecao, il od ove gorcine samo trpam hranu u usta. Malo mi je i naduven stomak evo 4 dan ispijanja
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 13.2.2013 17:58:28
|
|
|
|
ceca111
|
Maraj i ja ismam taj problem,cim popijem caj moram da ublazim tu gorcinu sa necim slatkim i povecao mi se apetit pogotovo nocu ...
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 13.2.2013 18:52:32
|
|
|
|
Maraj
|
devojke, sada citam unazad temu. Neke devojke su pisale da 2dl kljucale vode prelivaju sa supenom kasikom mace... Ja sam je spremala sa kafenom kasicicom... Ceco, kako je ti pravis?
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 13.2.2013 19:07:03
|
|
|
|
ceca111
|
i ja je pravim sa kafenom kasikicom,mislim da bi bila prejaka.
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 13.2.2013 19:17:57
|
|
|
|
Maraj
|
ja sam na uputstvu apoteke Josif Pancic procitala da pise kafena kasicica. Izuzetno je jaka i sto ceco kazes, da je pravim sa supenom bila bi
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 13.2.2013 19:34:04
|
|
|
|
Dina1993
|
Znaci smem da putujem busom...Mene ipak strah po malo...ali nadam se da nece biti nekih problema :)
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 13.2.2013 21:02:40
|
|
|
|
ceca111
|
Dina pa sobzirom da ti je trudnoca smes normalno da putujes...Zavrsila sa cajevima za danas
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 14.2.2013 9:00:03
|
|
|
|
Maja1309
|
Ženice ja sam pisala da preljevam jednu supenu žlicu sa 3dc vode. I na mojoj maci piše da se prelije kafena žličica. Ja sam prošli ciklus preljevala 1 žličicu od čaja, onda sam negdje pročitala da se preljeva supena, pa sam ovaj mjesec supenu i prvi put vidila eagg sluz. Što se tiče jačine, ja nisam osjetila razliku da je gorće, il sam se možda navikla na okus. Kod mene je ona macina trava iz dm, narodne ljekarne tahirović ja mislim da se zove.
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 14.2.2013 9:03:55
|
|
|
|
ceca111
|
JA danas moram da prestanem sa ocajnicom jer mi je iznenada stigla ustvari vise neznam ni ja dal je normalna ili zbog hormona ili zbog caja....mislim da cu da poludim
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 14.2.2013 9:06:02
|
|
|
|
ceca111
|
Maja1309,pa ja sam je pila kao sto pise na kutiji sada vise neznam ni ja kako da je pijem dal da je prelijem sa kafenom kasikom ili supenom,ali da je pijem u gutljavevima ili da exiram.....upravo sad dokazala da sam plavusa xaxaxa
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 14.2.2013 9:25:03
|
|
|
|
Maraj
|
ceco, pa kako si danas dobila? Jer ti je danas otprilike 10dc? Nemoguce da ti je to ciklus, jer ti se to ranije desavalo pre ocajnice?
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 14.2.2013 9:37:31
|
|
|
|
ceca111
|
pa prvi put da mi se ovo desava meni su tacne u dan na 28.Ali imala sam vto tj embriotransfer 28.1 ali prokvarim 5.2.tj dobijem odliv i doktorka je bila ubedjena da je to juce mi na uz rekla da ovaj mesec necu imati O i da ocekujem tek sl.mesec.ja joj rekla da pijem ovajnicu i ona mi je rekla da je to ok jer cu se ocistiti.I sta sada da radim?
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 14.2.2013 21:12:17
|
|
|
|
Dakica79
|
Ceco ne boj se ako te nista ne boli i nemas neke tegobe u stomaku onda nije nista alarmantno,znas da sam i ja poslednji put dobila 18.dc ali pretpostavljam da ona cisti sve sto ostane od proslog ciklusa a ti si bila stimulisana hormonima za vto,pa je verovatno malo ciklus izgubio ritam, tako da mislim da ne trebas da se bojis ako si juce bila na uz. To hoce da se desi od cajeva ,samo nastavi normalno da pijes kada prodje krvarenje a mozda i nije jel bas krvaris puno? Maraj Maja [sm=smiley31.gif] Dina sve vas grlim jakoo i zelim da nam uspe ovog puta. Meni je 7.dc pijem cajeve i sva sam nesto fuj raspolozena samo bi plakala i cutala svi me zivi nerviraju a ja samo cutim,valjda coveku dodje svega preko glave
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 14.2.2013 21:13:59
|
|
|
|
Maraj
|
joj ceco, bas ti je zeznuto.Izgleda da ti se ciklus jos nije ustalio posle vto.
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 16.2.2013 9:53:57
|
|
|
|
ceca111
|
Dobro jutro devojke dali ste za solju caja ili kafe. mi tarjala samo jedan dan sad neznam dal da nastavim sa ocajnicom ili da cekam sledeci ciklus
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 16.2.2013 19:15:43
|
|
|
|
nata11
|
Cece samo 1 dan . Koliko inace traje?
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 16.2.2013 21:01:58
|
|
|
|
ceca111
|
uvek mi je trajala 4 dana i dobijala sam je na 28 dana,ja mislim da je to zbog hormona i stimulacija dok se sve nevrati u normalu...
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 17.2.2013 8:03:28
|
|
|
|
violetaa
|
Drage moje imam jedno pisanje.Dali mogu macinu travu piti sa malo meda jer je jako gorka ?Dali smijem imati nezastićene odnose dok pijem macinu travu.Danas ju pocinjem piti .HVALA ZA ODGOVOR UNAPRIJED
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 17.2.2013 14:16:18
|
|
|
|
Dakica79
|
Violeta dobrodosla na forum i zelim ti uspeh sa ocajnicom. Caj se pije nezasladjen tako ima najbolji efekat,probaj da pijes hladan manje je gorak ukus,a pijes kada nemas pa do dana ovulacije ako znas od prilike kada ti je ovulacija pa i dva dana posle mozes. Duze ne bi trebalo ukoliko radite na bebi jer ona cisti sve pa moze doci do spontanog ukoliko je napravite,ako zelis da je pijes bez prekida onda su odnosi zasticeni. Na koliko dobijas ? Ceco kako si? Ima li neke promene? Maja Maraj i sve ostale
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 17.2.2013 14:43:06
|
|
|
|
madre
|
znaci, sme se piti i posle ovulacije ukoliko se ne radi na bebi? bilo bi mi drago da je tako, jer ja nemam pojma ni kada cu dobiti menstruaciju ni kada mi je ovulacija, menstruacije mi izostaju i po par meseci... ja bih je pila oko 3 meseca i onda izbacila zastitu, tada i planiram da pocnemo da radimo na bebici... znaci li to da ja mogu da je pijem bez prekida od danas do menstruacije i posle menstruacije sve do sledece, jer ne znam kada mi je ovulacija? nadam se da nisam mnogo zamrsila
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 17.2.2013 14:50:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Madre, ja bih ti pre preporučila da piješ virak, baš zbog toga što imaš neredovne cikluse. Možeš ga piti uvek, bez prekida.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) 17.2.2013 14:56:19
|
|
|
|
madre
|
virak vec pijem sta radi ocajnica u odnosu na virak, sem sto baca u ocaj svojim ukusom
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.