wanna93 -> RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) (7.2.2013 14:42:40)
|
drage moje ja pijem ocajnicu skoro mesec dana jos uvek nista ne osecam....koliko sam ja procitala na netu pije se od kraja menstruacije do pocetka sedece tada se prestaje 3 meseca tako pa se pravi pauza od mesec dana.....ja sam je kupila u zdravoj hrani i ista je kao u apoteci.....jako sam nervozna ne znam da li sam [sm=nosecka.gif] ili ne [sm=smiley13.gif] IZVORNA PORUKA: Anoniman Iz teme Čekamo dve crtice - Februar 09: Mery: Skoro mi je jedna baka rekla da ako zelim da ostanem trudna da pijem caj od macine trave. Zna li neko nesto o tome, jel neka od vas mozda pila? Nisam nasla temu o ovome pa se valjda Tasha i Guppy nece ljutiti sto pitam u ovoj temi.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley4.gif[/image] MALECKA: ja sam cula za nju,drugacije se zove ocajnica,ima je u svim biljnim apotekama i nije skupa,ja sam pila samo jedan mesec posle sam i zaboravila na nju,moram opet poceti u slucaju da stigne[sm=hudicek1.gif] ,nevalja je piti za vreme[sm=hudicek1.gif] niti kad saznas da si [sm=nosecka.gif] Jacaca: Samo znam da se ne pije ako si na klomifenu i nikako ako sumjas na trudnocu, ostalo nemam poima.[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] Mery: Onda mi bas i ne izgleda kao dobra opcija, kako da znam prve dvije sedmice da li sam trudna pa da budem sigurna da je smijem piti. Ana80: Mery, ja sam par meseci pila macinu travu jer ona pomaze u prociscavanju jajovoda, e onda sam htela da je ukombinujem sa cajem od virka koji je odlican za reproduktivne organe,ali mi je od njega toliko bilo lose,dusu sam ispovracala. Posle vise nisam pila ni macinu travu.. ljubičica: A. što se tih čajeva tiče, ja sve hoću da poručim jedan čaj od nekok travara iz Despotovca, super su mu čajevi, a nisu baš ni jeftini oko 1.500-2.000 mu je pakovanja čaja, ali kažu da su dobri.
|
|
|
|