Dakica79 -> RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare) (3.2.2013 22:48:09)
|
Zdravo cure evo da se upisem i ovde[sm=smiley1.gif] da vas sve pre svega pozdravim i da vam pozelim sto pre [sm=modricrtici.gif]nadam se da ce nam ovi cajevi koji su cudotvorni,zaista pomoci. Ja pijem ocajnicu 3 do 4 solje dnevno, Virak 2 solje,Zdravac pola solje i mm pije zdravac i uvece jedna solja maticnjaka,vodu vise i ne pijem[sm=smiley36.gif] nema gde da stane. Pijem vec drugi ciklus i pouzdano tvrdim da imaju neko cudotvorno dejsto jer su meni prvi pa i drugi dan ciklusa od kako znam za sebe jako bolni i bez analgetika ne prolaze bolovi. Ovaj ciklus nisam ni osetila i osecala sam se super. E sad, grudi su mi ostale natecene od pms-a pa sve do sada, danas mi je 13.dc, i bas mi prija jer su mi grudi relativno malene ... [sm=smiley36.gif] Ocajnicu pijem jos tri cetiri dana pa nastavljam sa ostalim mnogobrojnim cajevima bez nje[sm=smiley36.gif] pocece lozice iz usiju da mi rastu ako ovako nastavim ali se nadam najboljem,u svakom slucaju ne moze da skodi.Inace pokusavamo vec dve god.analize perfektne ,spermogram,hormoni,ovulacije,folikuli,HSG,brisevi,sve je super ali nece pa nece[sm=smiley13.gif] Drzim palceve da svima uspe i da slavimo gorku ocajnicu[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|