Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 13.6.2017 13:47:40
|
|
|
|
krin 40
|
Od patronažne😃Zapanjila se kada sam rekla da u avgustu punim 42😃Što reče Branki gore"a ja cvetamm"😃
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 13.6.2017 14:07:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Odusevljenje za izgled i liniju majke troje dece
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 13.6.2017 17:15:36
|
|
|
|
emicaa
|
jutros od tete sto spremi Dori sirupe"kao djevojcica ste u toj haljini" Ja sam to shvatila kao kompliment i bas me briga
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 22.6.2017 20:34:50
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Odusevljenje za izgled i liniju majke troje dece Hehe, to i meni redovno govore kad čuju da imam troje dece i vide kako izgledam Da sam hrabra i sposobna žena.
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 24.6.2017 9:19:38
|
|
|
|
pipi_coco
|
da blistam i zracim pozitivnom energijom ...rece mi kolegica i bilo mi je drago, iako mi je teško da joj povjerujem jer se osjecam baš nuroticno i iscrpljeno p.s. nije tada znala da sam opet trudna
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 24.6.2017 23:08:34
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja moram da pohvalim mm da mi stalno udeljuje komplimente. Ne znam da l se to računa
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 7.8.2017 13:58:42
|
|
|
|
krin 40
|
Juče mm kaže da sam mu ista kao i pre deset godina,da uopšte ne starim Znam da laže al' prija
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 2.12.2017 11:37:20
|
|
|
|
mali_mis
|
Da sam slatka kad se nerviram
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 2.12.2017 11:43:51
|
|
|
|
Srecko47E
|
Da sam smrsala. Trenutno za mene nema veceg komplimenta.
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 2.12.2017 12:19:02
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: krin 40 Juče mm kaže da sam mu ista kao i pre deset godina,da uopšte ne starim Znam da laže al' prija Krin, meni moj isto. Isli smo na neki rodjendan i on meni kaze da izgledam kao curica od 18god., sto je 10 manje. Isto znam da laze, ali prija !
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 2.12.2017 14:11:10
|
|
|
|
Srecko47E
|
Krin to je zaista najbolji kompliment.
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 2.12.2017 16:23:19
|
|
|
|
Sarav
|
Od ćerke jutros. Kaže- mama, baš su ti lepe ruke
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 2.12.2017 16:48:13
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Rece mi komsinica sva odusevljena,kako mi je lepa kosa. A ona,kao metla stara mesec dana.
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 20.1.2018 21:17:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Od muža danas, na jednom događaju koji sam vodila - Kako si bila lepa, gledao sam te, pa nema šanse da bi ti čovek dao više od 30
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 20.1.2018 21:29:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
To samo moze on da dodeli kompliment Meni je pre neki dan rekla moja direktorka da sam jako iskrena osoba. Bas mi je to prijalo i drago mi je sto me je tako procenila.
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 20.1.2018 21:33:49
|
|
|
|
suzi kju
|
Dunja zar imaš više od 30? Ne znam koliko imaš ali meni si nekako mnogo slična mojoj sestri koja je '83. Po građi, frizuri, bas ste mi slične. I da,Sava liči na tebe.
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 20.1.2018 21:38:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Suzi imenjakinjo, pa hvala ti draga Ove godine punim 42 Prva si rekla da Sava lilč na mene, hvala ti i na tome, svi kažu na tatu, msilim i meni je on više na tatu. Ali sigurno se vide sličnosti sa mnom, ja mislim da kožu ima na mene. Oči su tatine, tu nema dileme, ja mogu samo da sanjam tolike okane a i trepavice
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 20.1.2018 21:48:20
|
|
|
|
dunja RR
|
Sanjči, ma on smatra da je on, kao moj psihoterapeut (ili ti upijač svih mojih toksina) najzaslužniji za moj izgled IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR To samo moze on da dodeli kompliment
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 20.1.2018 22:43:08
|
|
|
|
Rosita
|
Od sina, nespretan kompliment : "ko bi pozeleo ovakvu majku kakvu ja imam?"
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 24.1.2018 0:23:27
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Od muza danas,izgledas mi kao slatka pihtija. Ok,hvala,znam da sam se uprasila. Ali koji kompliment..Boze,Boze.
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 24.1.2018 6:30:01
|
|
|
|
Duškić
|
Ja od moje cerkice: Mama je moja najlepsa
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 21.2.2018 14:06:07
|
|
|
|
Dora89
|
Kako sam uvek vesela i nasmejana. Baš volim takve komlimente, koji se više odnose na karakter i ponašanje. Ali, naravno, oni u vezi sa izgledom posebno prijaju.
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 21.2.2018 14:12:08
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas dobra tema 😊 navela me na razmisljanje da bas dugo nisam dobila kompliment.... sas kad mi muz dodje sa posla ala ce da nagrabusi 😂😂😂
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 21.2.2018 14:16:55
|
|
|
|
jocajaca
|
Prije pola sata . Moj muž mi je rekao, iako smo u vrlo lošem periodu za naš brak i trenutno me baš ne voli onako kao prije, rekao mi je da sam nešto najsavršenije što je sreo u životu.
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 21.2.2018 14:20:12
|
|
|
|
Duškić
|
Ma komplimenti, pogledate se , udelite sebi kompliment i cao , zdravo...hihii
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?