Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 26.10.2016 11:46:40
|
|
|
|
Animsaj9
|
da imam jako lepe zube
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 26.10.2016 11:56:55
|
|
|
|
isidora88
|
da sam lepa i da nekako zracim, od zene jedne sam ga dobila i bas prija
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 4.11.2016 16:56:38
|
|
|
|
suzi kju
|
Od Ivane malopre da lepo izgledam
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 4.11.2016 18:05:35
|
|
|
|
branki*
|
Od koleginice iz skole-jao,kako si tanka a,ja cvetam
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 4.11.2016 18:15:06
|
|
|
|
eca89
|
Tooooo Branki, divna zeno !
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 4.11.2016 18:16:12
|
|
|
|
jess021
|
Nisi se puno ugojila ovaj put
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 4.11.2016 18:54:43
|
|
|
|
Ed83
|
Haha Jess... Poznato mi to Danasnji kompliment (ja ga shvatih kao kompliment upucen mom ukusu) :"a nije ti losa ta tasna".. Moj dragi muz, primetio "novu" tasnu (nosam je vec 3 meseca)
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 4.11.2016 20:07:26
|
|
|
|
choopa choops
|
Nešto se ne sjećam da sam skoro dobla neki kompliment Daaaaa, kažu mi često da su mi dobri pramenovi i to je to
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 4.11.2016 20:17:23
|
|
|
|
milicicak
|
Da izgledam mladje sa novom frizurom :)
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 5.11.2016 13:34:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Od Ivane malopre da lepo izgledam Pa izgledas Meni muz redovno upućuje komplimente, na njegov način, koji je sacuvajBozeisakloni
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 5.11.2016 15:56:08
|
|
|
|
Divnica
|
Prodavacica u marketu mi je rekla da imam lepu liniju
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 5.11.2016 19:52:54
|
|
|
|
mamica 91
|
Meni je onaj najdrazi i najsladji kad moj sin kaze :uuu mamaa, tato si weepaa, to uvek kad pustim kosu nadam se da ce biti gospodin sa manirima na dobrom je putu. A da inace niko ne veruje ni sam udata, a pogotovo da imam decu, kao linija ovo ono, malo mi to ide i na zivce, ne dozivljavam vise kao kompliment, sta sad ako imam muza i decu moram da izgledam kao da imam ne znam koliko godina i jos vise kila
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 6.11.2016 1:14:48
|
|
|
|
SunFlower
|
I meni je danas moj sin, moj dzentlmencic rekao jaoooo mamaaaa tako si mi najlepsa, mnogo si mi tako lepa! (Zavezah kosu najobicnije jer mi smeta, ne da nije frizura nego je sve samo ne frizura ) Srce moje, najlepsi kompliment ikada.
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 6.11.2016 7:47:14
|
|
|
|
wivern
|
Anck kakva sjajna tema U poslednje vreme i ne registrujem komplimente jer se osecam bzvz i grozno i imam utisak da tako i izgledam i delujem, i da mi ljudi daju komplimente iz najbolje namere.
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 22.12.2016 20:07:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Da imam predivnu kosu
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 22.12.2016 20:16:49
|
|
|
|
Mala Elena
|
Da izgledam kao da mi je 18 g
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 23.12.2016 0:03:46
|
|
|
|
Bibilib
|
Pa cesce cujem da sam lepa nego da dobro izgledam,mislim ono "pa nije lose sobzirom da imas tri deteta"
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 23.12.2016 11:12:23
|
|
|
|
wivern
|
Sad mogu da se pohvalim, juce su me koleginice pohvalile da bas lepo izgledam (osisala sam se i isfenirala , mozete misliti na sta sam licila pre toga )
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 23.12.2016 11:28:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa gde je slika frizure
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 23.12.2016 12:21:52
|
|
|
|
wivern
|
Okacicu, samo da nadjem neku..nisam stigla da se selfisem
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 23.12.2016 12:31:06
|
|
|
|
LauraAndrija
|
Da izgledam mladje. A najdraži od L kad kaže mama bas si lepa
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 25.12.2016 10:56:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A vozim kao fandjo ili kao dva muskarca
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 25.12.2016 11:19:31
|
|
|
|
suzi kju
|
I nije kompliment, ali me nasmejalo i bilo mi drago. Prodavacica u radnji mi se obratila sa "izvoli devojčice " A pritom nije nešto mnoooogo starija od mene.
|
|
|
|
RE: Poslednji kompliment koji ste dobili 13.6.2017 12:25:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Stefanov drugar je rekao da je Stefanova mama kao devojcica
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
KajanjeDa li se zbog necega kajete? Napisite i komentar zbog cega.ne (
53%)
da (
47%)
Ukupan broj glasova: 103Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!