dunja RR -> RE: Letovanje 2017. (31.12.2016 17:37:02)
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Tiha patnja ostaju Karpatos i Krit. Gagana, istražujem Karpatos, ali nemam još definitivan osećaj. Za-definitivno među par najlepših ostrva u Grčkoj, voda nestvarne boje, ok cene za polupansion pa čak i za ALL (3*), sa sve avionom. Protiv- vetar i hladnija voda. Vuče me nešto ka Karpatosu još od letos, ali me ta hladna voda odbije, zbog S, jer želim da što više bude u vodi. Ja lično mogu da plivam gde god, meni su i bosanske reke ledare u koje ulaze samo najhrabriji sasvim ok [sm=smiley36.gif] Jedna od opcija mi je i Samos. Ali opet, vetar, ...mada tek sam krenula da istražujem, pa ću videti da lovim popuste na sajmu turizma. Znaš šta tražim - ostrvo (ne puno veliko, ali i da nije baš malo), direktno avionom, smeštaj blizu plaže, peščane (tipa Kukunaria na Skiatosu), mirnije, toplije more i bez puno vetra (baš kao na Skiatosu), da ima prirodnog hlada kao na Skiatosu, i dobra veza autobusom, opet kao na Skiatosu, tamo busom može da se obiđe dosta bez ikakvih problema. Znači sve kao na Skiatosu a da nije Skiatos [sm=smiley36.gif] jer ne volim da ponavljam. Ali ako ništa ne nađem vratiću mu se. A može i da ima gradić na tom ostrvu, tipa Parga [sm=smiley27.gif], puno tražim znam [sm=jezicek.gif] Termin kraj juna ili početak jula. Za neku narednu godinu ostavljam Kefu i Peloponez,, kada kupimo kola, tj. kada se malo izvežbamo u vožnji.
|
|
|
|