emicaa -> RE: Letovanje 2017. (25.9.2017 10:57:30)
|
gotovo moje uzivanje,ja sam prepuna utisaka. Pocecu sa mjestom,bili smo u Hersonissosu,gradic je bas bas velik.Ima apsolutno sve sto ti padne na pamet da kupis.Odatle idu i izleti sa brodovima.Na svakom koraku su taverne i klubovi sto e meni i nije bas svidilo.Nema onu draz kao mjesto u kom smo bili prije dvije godine.Najvise ima engleza i rusa,po ulicama se vise njihovi jezici cuju nego krcki.Rusi cak imaju i svoje restorane i prodavnice suvenira. samo nas je cesta dijelila od male divne plaze,zaklanja je marina za brodove pa smo bili postedjeni velikih talasa.Zbog djece smo najvise i bili na toj plazi.Divna pjescana plaza,topla voda,ma milina.Smjestaj je bio ok,imali smo dvije sobe,kupatilo i malu kunju.Ono najbolje je balkon sa pogledom na more.Peskire i posteljinu smo dobijali kad god trazimo,dolazila je zena da sve promjeni.Bilo je cisto ali je sve mnogo staro.Vrata od kupatila su uzasno skripala,ali dobro.Kreveti stari ali udobniTemperature su stalno bile oko 30 stepeni,samo jedan dan 27.Tad je bilo vjetrovito ali ipak dovoljno toplo za kupanje. Hodali smo svako vece najmanje po dva sata.Dora je uzivla najvise,oslobodila se pa je do struka ulazila sama u vodu a pocela je i plivati sa slaufom. Sto e mene tice mozemo otvoriti temu Letovanje 2018 [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|