dunja RR -> RE: Letovanje 2017. (3.7.2017 10:37:02)
|
Sanjice, što se smeštaja tiče cene su nešto niže od ostalih ostrva jer Limnos ne živi od turizma već od poljoprivrede i stočarstva pa ne moraju da naduvaju cene. To što naduvaju, naduvaju naše agencije. Takođe, moj utisak je da je kvalitet smeštaja bolji u odnosu na isti rang smeštaja na drugim ostrvima, plus u većini smeštaja ima doručak. Avio karta je jeftinija od svih ostalih ostrva za 30-ak eura minimun, razlog - Limnos je nama najbliže ostrvo (pored Tasosa, ali Tasos nema aerodrom). Evo sada je last minute za Limnos za juli, 12 dana, avion, smeštaj sa doručkom u finom hotelu sa 3 zvezdice (2 minuta od najlepše plaže na ostrvu), 300 eura kompletan aranžman sa avionskim taksama. Deca preko 2 godine plaćaju samo 130 eura kartu za avion, ne znam do kog uzrasta. Što se tiče cena na ostrvu (prodavnice, restorani, renta car), kažu da su dosta niže u odnosu na ostalu Grčku opet je jedan od razloga što ostrvljani većinu toga sami proizvode, i što turizam nije primarni izvor prihoda. A moj utisak, potvrdiću nadam se kada se vratim, da Limnos ne zaostaje po lepoti u odnosu na druga ostrva. Plaže su sigurno među najlepšima u Grčkoj, sitan prelep pesak, voda je besprekorno čista, prelep glavni gradić, ostrvo veliko ima svašta za obići. Ja sam se zaljubila u ovo ostrvo totalno, zaključujete [sm=jezicek.gif] Inače, ove godine sam prvi put čula za Limnos, a naše agencije ga rade tek od prošle godine. Razlog je opet, isti, dosadna sam [sm=jezicek.gif] - turizam nije primarni izvor prihoda na Limnosu. Zato ga sada treba obići dok ga nije zaposeo masovni turizam.
|
|
|
|